Mobiele Greenscreen Foto Marketing

Een photobooth met greenscreen is al ontzettend leuk, maar met een mobiel greenscreen wordt het nog interessanter voor foto marketing. Op een beurs, festival, een instore promotie, een winkelcentrum actie of ...

2 Van onze gastheren/vrouwen lopen over je event met een greenscreen én mobiele fotobox. De ene houdt de greenscreen plaat achter je bezoeker, de ander maakt de foto. De foto kan nu digitaal gedeeld worden, of geprint via de printer aan de heup van onze host.

fotomarketing met mobiele greenscreen

HOE WERKT DE MOBIELE GREENSCREEN ACTIE?

Je komt het weinig tegen, maar met onze geavanceerde techniek is mobiele greenscreen heel goed mogelijk. We komen hiervoor met 2 mensen naar je event, de ene is de drager van het greenscreen de ander is de greenscreen fotograaf. Op je event spreken we gasten aan om een foto te maken. Het greenscreen wordt vastgehouden achter de gasten, de foto wordt gemaakt en klaar is het al.

GREENSCREEN FOTOACTIE DIGITAAL OF MET PRINT

Je hebt nu de keuze om de foto te laten printen, of deze alleen digitaal beschikbaar te stellen. Wil je alleen een digitale foto aanbieden? Dan laat de fotograaf de foto zien op onze Mobiele FotoBox. De bezoeker kan nu z’n mobiele nummer opgeven of een e-mailadres. De foto wordt direct doorgestuurd.

Wil je een printje weggeven? Dan draagt de fotograaf een heupgordel met printer met zich mee waarmee de foto direct geprint kan worden.

GREENSCREEN ACHTERGRONDEN NAAR WENS

De achtergronden van de greenscreen foto’s heb je zelf in de hand. We kunnen een vaste achtergrond gebruiken die vooraf bepaald is. Maar we kunnen je gasten ook keuze aanbieden. Voordat we de foto maken kiest je gast zelf de achtergrond. Natuurlijk kunnen we op de achtergronden van de greenscreen foto jouw logo, tekst en/of branding kwijt.

MAAK JEZELF ZICHTBAAR MET FOTOMARKETING

Een mobiele greenscreen fotoactie mis UNIEK in Nederland. Daar scoor je gegarandeerd aandacht mee. Wij zoeken het publiek op en maken je bedrijf, merk, event of boodschap zichtbaar. De geprinte foto’s geven een tastbare, blijvende herinnering. Digitale foto’s helpen je meer likes, volgers en mentions te krijgen op social media, zeker als je de foto combineert met een winactie.

Mobiel greenscreen met print of volledig digitaal!

Prijzen van mobiele greenscreen fotomarketing

Er zijn vele soorten events waar we wat leuks kunnen doen met onze mobiele greenscreen fotoactivatie. Hieronder zie je een aantal voorbeeldpakketten. Maar we maken graag een berekening op maat voor jouw event.

Mobiel greenscreen (halve dag)

€ 725

incl. BTW (€ 600 excl. BTW)

  • O.b.v. 4 aaneengesloten uren
  • Incl. 2 gastheren/vrouw
  • Foto's worden onbeperkt gemaakt en zijn digitaal te delen
  • Al je foto's digitaal
  • Wil je ook printjes? : € 100 incl. BTW (€ 85 excl. BTW) per 150 prints

Mobiel greenscreen (hele dag)

€ 1.090

incl. BTW (€ 900 excl. BTW)

  • O.b.v. 8 aaneengesloten uren
  • Incl. 2 gastheren/vrouw
  • Foto's worden onbeperkt gemaakt en zijn digitaal te delen
  • Al je foto's digitaal
  • Wil je ook printjes? : € 100 incl. BTW (€ 85 excl. BTW) per 150 prints

Prijzen zijn inclusief 50 km reiskosten (gereden kilometers) v.a. Oud-Beijerland, daarna € 0,35 per km

Extra's voor bij mobiele greenscreen

Fotoprops op maar

vanaf € 95

Fotohoesjes met eigen opmaak

vanaf € 200

rode loper en paaltjes met koorden

Rode loper + paaltjes

€ 50

TV slideshow photobooth

TV's met slideshow

vanaf € 150

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media