Kerst Photobooth Compact

Een photobooth huren is een succes op ieder kerstevent. Onze fotozuil is een robuuste, opvallende zuil met een kerstuitstraling. Het leuke is dat we er ook altijd een achtergrond naar keuze bij leveren. We hebben meer dan 20 achtergronden beschikbaar, van après-ski steigerhout tot kerstachtige gouden pailletten. Praktisch aan deze kerst fotozuil is dat we kunnen spelen met de ruimte, hij past overal. Bij weinig ruimte staan fotozuil en (een smalle) achtergrond dichtbij elkaar, maar heb je veel ruimte en wil je veel mensen op de foto, dan staat het verder uit elkaar en zetten we een brede achtergrond neer!

De printer in de kerst fotozuil print razendsnel de fotostrips uit. Deze hangen nog lang op ieders prikbord of gaan gewoon viraal op social media. 

kerst photobooth fotozuil

EEN PHOTOBOOTH HUREN VOOR EEN KERSTFEEST VOL PLEZIER!

Het werkt zó simpel! Je kiest een leuke kerstgadget of iets leuks uit onze kerst verkleedkoffer. Je gaat voor de photobooth staan en met 1 klik op het touchscreen laat je weten dat je er klaar voor bent.

De photobooth telt af, 3,2,1 … en maakt dan automatisch een foto. Na 3 foto’s rolt er automatisch een printje van je selfie aan de zijkant van de photobooth naar buiten! Onze gastheer/vrouw deelt de foto’s aan je gasten uit.

Weet je trouwens dat we elk fotostripje direct 2x afdrukken? Én tijdens een feest mag je onbeperkt foto’s maken en printen!

HÉÉL COMPLEET VOOR JE GEREGELD!

We houden van selfies, kerstfeestjes en regelen alles graag tot in de puntjes voor je. Je krijgt dan ook onze all-in service er gratis bij! Zo maken we fotostripjes helemaal op maat voor je, uiteraard in kerststijl, met je eigen uitnodiging of logo erop. De foto’s die tijdens het feest gemaakt worden krijg je ook allemaal digitaal. Een setje met kerst fotoprops hoort er natuurlijk ook bij en die gastheer/vrouw met een koffer verkleedspullen is onderdeel van het compleet verzorgde pakket.

Een photobooth vergroot de kerstfeestvreugde, je geeft een persoonlijk bedankje mee én je hebt zelf een aandenken aan een onvergetelijk feest.

EEN PHOTOBOOTH HUREN VOOR JE KERSTFEEST

Jong en oud maken enthousiast selfies met onze photobooth tijdens je kerstevent :

  • Kerstfeest / kerstborrel
  • Kerstmarkt
  • Kerst- of WinterFair
  • Kerstfestival
  • Winkelcentrum Promotie

Wij zorgen voor een koffer vol leuke kerst props, van kerstmannen mutsen, rendier diadeems tot elfenoren, kerstslingers en meer gekkigheid. Ook de props op stokjes zijn in kerst thema én natuurlijk maken we een ontwerp voor een fotostripje dat helemaal past bij jouw kerstfeest.

Een herst photobooth huren kan al vanaf € 425 !

De prijzen van een kerst photobooth huren

Een kerst photobooth huren kan al vanaf € 425! We komen ‘m dan bij je brengen en weer ophalen. Met gastheer/vrouw ben je volledig ontzorgd en krijg je nog allerlei extra’s erbij! Een absolute aanwinst voor je feest.

Photobooth laten verzorgen

€ 550

INCL. BTW (€ 455 EXCL. BTW)

Prijzen zijn inclusief 50 km reiskosten (gereden kilometers) v.a. Oud-Beijerland, daarna € 0,35 per km

Extra's voor bij de kerst photobooth

Extra grote foto's

vanaf € 50

Fotohoesjes met standaard opmaak

200 stuks € 50

TV's met slideshow

vanaf € 150

Fotokader met je eigen tekst/logo

vanaf € 95

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media