Mobiele Fotografie

Foto's maken op elk plekje van je event/locatie!

Onze mobiele fotografie oplossingen zijn een geheel andere manier om momenten vast te leggen en te delen. We wandelen over je event en brengen het maken van selfies naar je gasten. Zo maken ze selfies aan tafel, op de dansvloer, voor je beursstand, aan het dek van een partyschip, in het park of …

We hebben allerlei leuke oplossingen voor een onvergetelijke mobiele photobooth ervaring. Hieronder kom je allerlei leuke suggesties tegen, heb je een beetje hulp nodig, bel dan gerust 088-8580888 !

mobiele photobooth

Mobiele photobooth

Deze foto activatie is perfect voor een feestje, zoals een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag, maar is ook een hele goede oplossing als je op zoek bent naar opvallende én effectieve foto marketing. De foto's kunnen gedeeld worden naar e-mail, mobiele telefoon en social media, maar kunnen zelfs mobiel geprint worden.

mobiele fotograaf

mobiele fotograaf

Onze gastheren/vrouwen lopen met handige MobieleFotoBoxjes rond op je event. Even een fotootje maken, met de MobieleFotoBox sturen ze hun foto direct door naar een e-mailadres, staan ze gelijk op Facebook én als je wilt worden ze nog geprint ook!

social media promotie fotograaf

Social Media Foto PromotieTeam

Wil je meer likes op Facebook? Meer volgers op Instagram? Onze gastvrouwen gaan samen op pad om op een event jouw bedrijf onder de aandacht te brengen met fotomarketing. Met een social media bord en MobieleFotoBox maken ze foto’s van de bezoekers die snel op social media gedeeld kunnen worden.

fotokader met mobiele fotograaf

Mobiele fotograaf met fotokader

We gaan op pad om je event, bedrijf, merk of boodschap onder de aandacht te brengen met fotomarketing. Met een op maat gemaakt fotokader en onze Mobiele FotoBox maken we foto’s van de bezoekers. Deze foto’s kunnen we mobiel printen of ze laten delen op social media.

goedkope fotospiegel huren

Mobiele fotograaf met mini fotospiegel

Onze gastheer/vrouw loopt over je event, door je (kleding)winkel, winkelcentrum, festival of ... hij laat je bezoekers met de handspiegel een foto maken van zichzelf. Je kunt kiezen of je de foto's digitaal wilt laten delen, of ze direct wilt laten printen.

Mobiele fotografie voor fun & marketing

Onze photobooths en fotospiegels zijn perfect foto entertainment én ze werken prima als fotomarketing. Maar met onze verschillende mobiele fotografie oplossing kunnen onze gastvrouwen/heren het publiek opzoeken in plaats van andersom. We lopen rond op je event met een mobiele photobooth, mobiele fotospiegel, of onze mobiele fotoboxjes. Maar vergeet ook onze instax party crew niet die zich perfect lenen voor je events.

Waar je publiek is maken we foto's én die foto's kunnen je bezoekers direct delen op internet.

social media marketing? Email marketing?

Wil je meer likes en shares op je socials? Meer online de aandacht vestigen op je bedrijf/merk? Wil je meer inschrijvingen op je digitale nieuwsbrief?

Met de mobiele photobooths heb je een perfecte tool. We maken de foto's, deze worden automatisch voorzien van een kader in jouw branding en vervolgens worden de foto's gedeeld naar de socials én e-mail.

Zo scoor je nieuwe abonnee's op je digitale nieuwsbrief én zorg je voor meer social media engagement.

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media