photobooth westland

Photobooth Westland huren

Een fotohokje huren in het Westland? Voor je bedrijfsfeest ... een fotospiegel op je bruiloft? Fotomarketing voor je merk? We leveren onze photobooths veelvuldig in het Westland.

Een photobooth in het Westland en ver daarbuiten

De afgelopen jaren stonden onze photobooths op tal van locaties in het Westland. Of je nu trouwt op het strand bij zomertijd in 's-Gravenzande, feestviert bij De Viersprong, trouwt bij de Zwethburch in de Lier of een event hebt op de Flora Holland … we weten ze allemaal te vinden.

Maar we komen natuurlijk op nog veel meer plekken in Nederland! Van Den HaagLeiden tot de Hoeksche Waard, Rotterdam en zelfs Amsterdam.

Bij de Doe het SelfieBox kun je al een photobooth huren voor € 300. Je haalt ‘m dan zelf op en brengt ‘m weer terug. Wil je geen printjes, maar toffe, hippe GIFjes? Dan ben je al voor € 250 klaar!

EEN PHOTOBOOTH HUREN KUN JE VOOR ÉLKE GELEGENHEID

Een photobooth huren bij de Doe het SelfieBox is gegarandeerd een avond vol plezier! Perfect voor bruiloften, jubilea, verjaardagen, beurzen, fotomarketing maar ook voor ieder ander event! Al onze photobooths werken vol-automatisch. Je stapt voor de camera, kiest een fotogadget (snor, bril, hoed, of … op een stokje) uit en klikt op het touchscreen zodra je er klaar voor bent. Op het scherm wordt afgeteld : 3,2,1 … en dan maakt deze automatisch een foto. Na 3 foto’s rolt er automatisch een printje van je selfie aan de zijkant naar buiten!

Een Doe het SelfieBox huur je met of zonder gastheer/vrouw. Wanneer je er geen begeleiding bij kiest komen we natuurlijk de box helemaal voor je klaarzetten en halen we ‘m na afloop weer op. Ook hebben we een simpele photobooth die je zelf bij ons op kunt halen.

De meeste soorten photobooths van het Westland

We hebben meer dan 20 verschillende photobooths beschikbaar voor je event in het Westland. Een photobooth huren in het Westland, maar je weet even niet wat je moet kiezen? Dan mag je ons natuurlijk best even bellen : 088-8580888! We helpen je graag bij het maken van een keuze.

Er is altijd een photobooth die bij jou en je event past! Of je nu zoekt naar een standaard goedkope photobooth, of een unieke fotospiegel, we hebben het vast en zeker. Maar ook een Fotohokje, een 360 Graden SelfieSpinner, Mosaic Wall of unieke Vogue Booth, het kan allemaal. Wil je meer dan een photobooth en wil je aan de slag met foto marketing? Ook dan hebben we heel veel leuks voor je!

DE VOORDELEN VAN EEN PHOTOBOOTH VAN DE DOE HET SELFIEBOX

Het is ons dagelijkse streven om je te verbluffen én je verwachtingen te overtreffen. Alles tot in de puntjes verzorgd, daar staan we voor! Even een paar voordelen op een rijtje :

 • Meer dan 20 verschillende photobooths en fotospiegels
 • Een photobooth huren kan al vanaf € 250
 • Zelf ophalen, bezorgen & ophalen of compleet laten verzorgen
 • Uitstekende kwaliteit foto’s en goede verlichting
 • Onbeperkt foto’s maken standaard inbegrepen
 • Opmaak fotostrips in eigen stijl
 • Je foto’s ook allemaal digitaal
 • Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,4

Een photobooth in het Westland is er al vanaf € 225 !

De prijzen van onze photobooths

Een photobooth huren kan mét of zonder begeleiding. Je kunt ‘m low-budget zelfs bij ons op komen halen, laten bezorgen óf met gastheer/vrouw compleet laten verzorgen.

photobooth zelf ophalen

vanaf € 225

incl. BTW

(€ 210 excl. BTW)

 • Een basic photobooth kun je zo bij ons ophalen, of 'm met een koerier laten bezorgen.

  Je zet 'm zelf op, maar wij zijn natuurlijk 24/7 beschikbaar om je te helpen.

photobooth laten bezorgen

vanaf € 425

incl. btw

(€ 290 excl. BTW)

 • Wil je weinig werk eraan hebben en wel een scherpe prijs? Kies er dan voor om ons de photobooth te laten plaatsen. Tijdens het feest/event regelen jij en de gasten het verder zelf.
  En na afloop ruimen wij 'm weer op.

photobooth incl. host

vanaf € 550

incl. btw

(€ 435 excl. BTW)

 • Wil je alles van A tot Z geregeld hebben? Dan blijft een medewerker van ons als gastheer/vrouw bij de photobooth.

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media