Doe het SelfieBox Mini

Deze photobooth is de kleinste photobooth die we konden maken. Deze kun je zelf bij ons ophalen (Oud-Beijerland)! Daarmee is het een heel goedkope photobooth. Al voor € 300 haal je deze 6 uur in huis. Je kunt ‘m bij ons ophalen, 1 dag voor het feest al. In 15/20 minuten zet je ‘m zelf klaar, tijdens je feest regelen de gasten alles verder zelf. En de dag na het feest breng je alles weer terug. Zo simpel is het! Én dat scheelt aanzienlijk in de prijs.

Woon je te ver om 'm op te halen? Met onze transportservice brengen & halen we 'm gewoon. Voor een vast tarief van € 150 komen we zelfs in de uiterste puntjes van Nederland.

goedkope photobooth mini

EEN GOEDKOpe fotozuil HUREN … IS DAT EEN GOED IDEE?

Deze photobooth is aantrekkelijk door de prijs én doordat ie er gewoon superleuk uitziet. Voor een scherpe prijs heb je een avond vol lol. Ondanks de lage prijs bevat deze photobooth een spiegelreflexcamera én verlichting voor een prima belichte foto. Met 300 sets fotostrips inbegrepen heb je genoeg prints voor uren non-stop gebruik. Je zorgt alleen zelf voor het ophalen, opbouwen, afbreken en terugbrengen. Het is dus een prima idee als je bereid bent er zelf wat voor te doen.

Ophalen kan vaak al een dag eerder en terugbrengen mag je doen als je uitgeslapen bent!

DE PHOTOBOOTH LATEN BEZORGEN?

Je wilt er zelf de deur niet voor uit? En wilt ‘m laten bezorgen? Natuurlijk kan dat! We helpen je met veel plezier om van je feestje een gezellige happening te maken. Kies voor de transportservice, dan wordt de photobooth een dag voor je event bezorgd. In een kwartiertje zet je ‘m zelf in elkaar. Na afloop haal je ‘m zelf weer uit elkaar en stopt alles in de transport kist. De (werk)dag erna wordt alles weer opgehaald.

DE HIGHLIGHTS VAN DEZE PHOTOBOOTH

  • Lekker compact en past daardoor op ieder event
  • Makkelijk zelf op te halen en te plaatsen
  • Goedkope photobooth
  • In meerdere hoogtes in te stellen

Wil je kennismaken met nog meer andere goedkope photobooths? Check dan dit overzicht met goedkope photobooths!

Een goedkope photobooth huren kan al vanaf € 300 !

Een goedkope photobooth huren kan al voor € 300!

Deze photobooth kun je bij ons in Oud-Beijerland ophalen. Wil je de photobooth zelf niet ophalen. Kies dan voor de transportservice. Alles wordt bij je gebracht, je hoeft het dan alleen zelf nog even neer te zetten.

Mini zelf ophalen

€ 300

incl. BTW (€ 250 excl. BTW)

  • O.b.v. 6 aaneengesloten uren
  • Hoge kwaliteit foto's (we fotograferen met spiegelreflex camera)
  • Je haalt 'm zelf op en brengt 'm weer terug
  • Inclusief 300 sets fotostrips (iedere fotostrip wordt direct razendsnel 2x geprint, zo heb je dus 600 fotostripjes)

Je komt, meestal de dag vooraf, alles ophalen, zet het zelf neer en sluit de photobooth aan. De volgende dag breng je het weer terug.

Mini inclusief transportservice

€ 450

incl. BTW (€ 372 excl. BTW)

Meestal al een dag voor je event wordt de box bezorgd, en na afloop, meestal de dag na je event wordt alles weer opgehaald.

Extra's voor bij deze goedkope photobooth

Gastenboek + pennen + plakkers

€ 35

Fotohoesjes met standaard tekst

200 stuks € 50

Extra printjes

400 extra sets € 80

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media