COVID-19 UPDATE 18 juni : onze photobooths zijn corona-proof, check hier de maatregelen
Doe het SelfieBakfiets

Zoek jij iets unieks? Opvallends? Anders dan anders? Deze photobooth op wielen past perfect tussen de foodtrucks, in het bos, strand, in een winkelcentrum of op een festival. Lekker robuust én hij valt bij heel veel mensen op!

bakfiets photobooth

PHOTOBOOTH + SLIDESHOW + SOCIAL MEDIA SHARING

De ruimte van de bakfiets hebben we optimaal benut en alle mogelijke technische snufjes hebben we erin gebouwd. Aan de ene kant maak je ‘gewoon’ je fotootjes en worden de printjes gemaakt. Aan de andere kant zit een iPad ingebouwd en kun je de foto delen op social media of per mail. Aan de achterkant zit een TV ingebouwd en daar draait een slideshow van de gemaakte selfies.

PHOTOBOOTH MET JE EIGEN BRANDING

Als je voor je merk of bedrijf een photobooth wilt inzetten als uniek, hip promotiemiddel, dan wil je dat deze natuurlijk helemaal voorzien is van je eigen branding.

Dat kan! De voorkant is geheel van sloophout, maar alle andere zijden kunnen we helemaal voorzien van jouw branding. Blader maar eens door de foto’s, dan zie je de bakfiets van alle kanten.

HANDLETTERING/KRIJTBORD OF HOLLANDSE BAKFIETS?

Standaard hebben we de bakfiets in 2 thema’s beschikbaar :

Handlettering/krijtbord
3 zijden zijn voorzien van krijtborden met teksten, kreten en tekeningen van krijt. Lekker hip! Zo past de bakfiets perfect op festivals, en strandfeesten, of tussen de foodtrucks.

Hollandse bakfiets
Wil je ‘t een tikkie ‘fout’? Heb je een Hollands feest? Dan hebben we de bakfiets ook met een koe, klompjes, Delfts Blauw, tulpen en zelfs een molen. Voor de bakfiets spreiden we ons tuintje uit, compleet met gras en tuinhekjes. Gezellig!

Een photobooth huren zoals je nog nooit hebt gezien!

De prijzen van onze bakfiets photobooth

Deze unieke photobooth huur je al vanaf € 650! Heb je een meerdaagse event? Wil je ‘m branden voor je eigen merk of bedrijf? Stuur je aanvraag en wij maken een vrijblijvende offerte voor je.

Prijzen zijn inclusief 50 km reiskosten (gereden kilometers) v.a. Oud-Beijerland, daarna € 0,50 per km

Extra's voor bij de bakfiets photobooth

Custom photobooth props

vanaf € 95

Fotohoesjes met eigen logo

vanaf € 200

Extra grote foto's

vanaf € 50

party fotograaf huren

Sfeerimpressie fotograaf

€ 150

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media