SelfieRooms

De Instagram museum, selfierooms of pop-up insta musea schieten wereldwijd als paddestoelen uit de grond. Ken jij ze ook al? Een insta-museum is geen museum waar instagram foto's hangen, nee, het is een paradijs voor iedereen die toffe instagram foto's wil maken. Er zijn ruimtes in allerlei thema's, hier maken de bezoekers instagram-waardige foto's.

De Doe het SelfieBox plaats, maakt, bouwt, toffe SelfieRooms op festivals in tenten, in leegstaande winkelpanden, maar ook voor beurzen, permanent in winkels of winkelcentra, maar ook gewoon voor je volgende unieke feestje!

Je huurt ze kort, lang, semi-permanent of laat ons een permanente selfieroom op je locatie maken.

Een selfieroom voor een unieke, creatieve foto!

Een SelfieRoom is een ruimte waarin je bezoekers zelf unieke selfies kunnen maken. Deze ruimtes zijn inspirerend om een unieke, originele, creatieve foto te maken. Een selfieroom is 3x2,25 m, wij zorgen voor decorwanden, verlichting en unieke props. Dat kunnen we aankleden met een fotozuil waarmee je je foto snel/makkelijk kunt delen naar social media, maar mensen kunnen ook met de eigen telefoon de foto’s maken.

Je eigen instagram museum

De pop-up selfierooms zijn gebaseerd op de ‘insta musea’ die in rap tempo overal ter wereld ontstaan. 

Je maakt toffe foto’s voor Instagram, kunt filmpjes maken voor Tiktok of deelt je foto’s lekker op facebook of met je vrienden op Snapchat of via Whatsapp.

Je eigen pop-up Tiktok/Instagram museum?

Waarvoor huur je een SelfieRoom?

Stel dat je als winkelcentrum een leeg pand hebt, zet er voor meerdere maanden een aantal SelfieRooms in! Organiseer je een festival? Maak dan een speciale festival tent vol met SelfieRooms, een room kan ingericht worden in bijvoorbeeld het thema van een sponsor. Maar ook voor een beurs, of voor een dag tijdens een uniek bedrijfsevent, in je winkel voor bezoekers of ... Misschien wil je wel een permanente opstelling kopen, of wil je dat we elk kwartaal de opstelling wisselen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Waarom je een SelfieRoom huurt? Da's simpel! Het is een perfecte marketingtool voor ieder bedrijf of merk. De foto’s worden online gedeeld, zo heb je perfecte reclame. Daarnaast zijn de Insta musea een 'hot item' en wordt er volop over gepraat. De nieuwste mond-tot-mond reclame zet jouw bedrijf of merk (online) in de schijnwerpers.

Wat leveren wij?

We plaatsen op elke locatie een SelfieRoom. Een achterwand, 2 zijwanden en bijpassende decoratie. Van een circuskanon waar je jezelf in kunt laten afschieten, tot een vespa, zeilboot, skilift of … Je kunt er eentje neerzetten, maar meestal zet je er meerdere tegelijk in. Zo maken we jouw eigen pop-up Instagram museum.

We hebben diverse thema's uitgewerkt ter inspiratie, maar maken naar jouw wensen de kamers voor je eigen Instagram museum. We hebben de beschikking over meer dan 100 grote props die perfect zijn voor een selfie. In combinatie met een toffe achtergrond heb je zo een unieke selfieroom.

De kamers worden voldoende door ons uitgelicht. Maar daarnaast kunnen we ook zorgen voor een photobooth, printstation, decoratie van het gebouw of de ruimte waarin de SelfieRooms komen en voor nog veel meer.

SelfieRoom Inspiratie

Ter inspiratie maakten we de onderstaande impressies. We hebben de beschikking over meer dan 100 verschillende groot formaat props om voor jou een unieke selfieroom te maken. Zie je ook het ballenbad? Deze is er in een diversiteit aan kleuren.

Circus

Badkuip

Skilift

Ballenbak

Flowerwall

Tuktuk

Carrousel paard

Sinkhole

London phonebooth

arreslee photobooth selfieroom

Arreslee

sneeuwpop photobooth selfieroom

Sneeuwpop

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media