COVID-19 UPDATE 18 juni : onze photobooths zijn corona-proof, check hier de maatregelen

Snowglobe photobooth

Unieke snowglobe van 3,5m hoog!

Onze snowglobe huren kan voor allerlei soorten events. Je bent geneigd het meest te denken aan de kerst/winter tijd, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden voor de rest van het jaar.

Laat het ons weten als we je kunnen helpen : 088-8580888 !

Winter/Kerst Snowglobe

Wil je écht iets superunieks op je event? In deze 3,5 m hoge sneeuwbol sneeuwt het écht! En als je binnen bent legt onze event fotograaf je op de foto vast. De foto krijg je natuurlijk direct mee.

Snowglobe met eigen branding

De snowglobe is een gigantische eyecatcher. Met z'n imposante 3,5m hoogte zie je 'm van verre al staan. We kunnen deze helemaal branden in jouw stijl. Van een achterwand, rok, decoratie, props, fotomapjes, alles kan in jouw (huis)stijl.

love snowglobe photobooth

Love snowglobe

Topper voor moederdag, vaderdag én Valentijnsdag

Een spectaculaire hartjes sensatie! Geweldig voor moederdag, vaderdag, valentijnsdag en allerlei andere love events. "Show me the love", dan krijg je van ons een printje mee naar huis!

Black Friday Snowglobe

De globe is voorzien van een Black Friday decor én Black Friday sneeuw. Je stapt de bol in én gaat op de foto. Zo neem je een leuke herinnering mee naar huis. Die herinnering kunnen we printen met daarbij een speciale Black Friday actie.

snowglobe sprookjes photobooth

Sprookjes Snowglobe

De sprookjes snowglobe is de meest sprookjesachtige sensatie voor kinderen. Bij de snowglobe kunnen ze zich verkleden met allerlei prachtige sprookjeskostuums en binnen staan ze voor een toffe achtergrond. De foto krijgen ze direct geprint mee.

snowglobe halloween photobooth

Halloween Snowglobe

Durf jij deze freaky Halloween snowglobe in te stappen? Een toffe ervaring die zeker de aandacht trekt. Zo heb je Halloween entertainment zoals je bezoekers nog nooit gezien hebben.

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media