photobooth specials

Specials zijn nét even anders, extra opvallend, groot of uniek

Zoek je uniek, opvallend en nét even anders dan die gewone photobooth? Onze photobooth specials maken je feest pas écht uniek.

360 GRADEN videoBOOTH

Mega spectaculair is deze nieuwe foto video activatie. Je gaat met elkaar op een platform staan, om het platform draait nu een aantal rondjes een camera. De camera maakt een slomo opname. "Dans maar en sjans maar" terwijl de camera draait. De slomo video deel je direct via social media.

mosaic wall

MOSAIC WALL

Met de Mosaic Wall maak je een fysiek én digitaal mosaic met live foto’s van je event.
Het mega-grote eindresultaat is een mosaic van 200×140 cm (of 200×160 cm of 110×110 cm). Dat wordt een beeld dat JIJ aanlevert : een foto, logo, het kan allemaal! Beetje bij beetje onthult het mosaic het eindresultaat, zodra je event afgelopen is, is de mosaic wall gereed.

Fotogadgets

Ben je voor fun of marketing op zoek naar 'iets' unieks met foto's? Dan kunnen we met onze selfies ontzettend leuke gadgets creëren! Zo kunnen we buttons, medailles, sleutelhangers en koelkastmagneten voorzien van een leuke foto! 

SelfieRooms

De Instagram museum, selfierooms of pop-up insta musea schieten wereldwijd als paddestoelen uit de grond. Ken jij ze ook al? Een insta-museum is geen museum waar instagram foto's hangen, nee, het is een paradijs voor iedereen die toffe instagram foto's wil maken. Er zijn ruimtes in allerlei thema's, hier maken de bezoekers instagram-waardige foto's.

De Doe het SelfieBox plaats, maakt, bouwt, toffe SelfieRooms op festivals in tenten, in leegstaande winkelpanden, maar ook voor beurzen, permanent in winkels of winkelcentra, maar ook gewoon voor je volgende unieke feestje!

Je huurt ze kort, lang, semi-permanent of laat ons een permanente selfieroom op je locatie maken.

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media