COVID-19 UPDATE 13 januari : onze photobooths zijn corona-proof, check hier de maatregelen

photobooth specials

Specials zijn nét even anders, extra opvallend, groot of uniek

Zoek je uniek, opvallend en nét even anders dan die gewone photobooth? Onze photobooth specials maken je feest pas écht uniek.

snowglobe Photobooth

Wil je écht opvallen? Met onze snowglobe photobooth heb je een eye-catcher van 3,5m hoog op je event. Perfect voor een winterevent, maar de love-globe, halloween globe, blac friday globe ... of een compleet custom uiterlijk kunnen hiermee.

Mosaic Wall

Je gaat op de foto voor een greenscreen of chromakey wand, de Doe het SelfieBox verandert deze achtergrond in een thema naar keuze. Zo sta je ineens op het strand, in een computerspelletje of …

fotogadgets

Ben je voor fun of marketing op zoek naar 'iets' unieks met foto's? Dan kunnen we met onze selfies ontzettend leuke gadgets creëren! Zo kunnen we buttons, medailles, sleutelhangers en koelkastmagneten voorzien van een leuke foto!

selfierooms

De Instagram museum, selfierooms of pop-up insta musea schieten wereldwijd als paddestoelen uit de grond. Ken jij ze ook al? Een insta-museum is geen museum waar instagram foto's hangen, nee, het is een paradijs voor iedereen die toffe instagram foto's wil maken. Er zijn ruimtes in allerlei thema's, hier maken de bezoekers instagram-waardige foto's.

De Doe het SelfieBox plaats, maakt, bouwt, toffe SelfieRooms op festivals in tenten, in leegstaande winkelpanden, maar ook voor beurzen, permanent in winkels of winkelcentra, maar ook gewoon voor je volgende unieke feestje!

Je huurt ze kort, lang, semi-permanent of laat ons een permanente selfieroom op je locatie maken.

360 graden photobooth

Mega spectaculair is deze nieuwe foto activatie die we medio voorjaar 2021 introduceren. Je gaat met elkaar op een platform staan, om het platform draait nu een aantal rondjes een camera. De camera maakt een slomo opname. "Dans maar en sjans maar" terwijl de camera draait. De slomo video deel je direct via social media.

Doe het SelfieBox is onderdeel van

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media