COVID-19 UPDATE 1 juli : meer mogelijkheden + onze photobooths zijn corona-proof, check hier de maatregelen

Specials

Als je op zoek bent naar iets specials, dan zit je hier goed!

Ben je voor fun of marketing op zoek naar 'iets' unieks met foto's? Dan hebben we hier onze specialiteiten voor je verzameld. 

Laat het ons weten als we je kunnen helpen : 088-8580888 !

mosaic wall

Mosaic wall

Je gaat op de foto voor een greenscreen of chromakey wand, de Doe het SelfieBox verandert deze achtergrond in een thema naar keuze. Zo sta je ineens op het strand, in een computerspelletje of …

foto gadgets

Foto's op buttons, medailles & sleutelhangers!

Deze greenscreen fotoactie mét fotograaf zorgt voor meer vrijheid bij het maken van de foto’s en meer interactie met de gasten. Onze fotograaf zet je bezoekers voor het greenscreen op de foto en zorgt voor de greenscreen bewerking van deze foto's.

snowglobe photobooth huren

snowglobe photobooth

De bezoeker kiest op ons scherm één van de toffe auto’s uit. Van een cabrio tot een oude VW bus, van een tuktuk tot een racewagen. Daarna pak je ons auto stuur en poseert alsof je achter het stuur zit. Met 1 druk op de knop is je foto klaar en is het net alsof je écht onderweg bent in die toffe auto.

vogue booth

vogue booth

Greenscreen is superleuk en resulteert in vele ‘WOW’s bij je bezoekers. Met deze greenscreen foto marketing oplossing lopen we met een mobiel greenscreen over je event. Dat is pas een ‘WOW’factor!

greenscreen fotostudio met fotograaf

Mega greenscreen fotostudio met fotograaf én mega prop

Wil je maximale hilariteit + de tofste foto's + 200% onvergetelijk? In deze mega grote greenscreen fotostudio met greenscreen vloer én wand kan vrijwel alles. Zo zetten we er een skilift in, schieten we mensen af in een ('echt') circuskanon, stappen ze op een echte vespa, in bed of ...

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media