360 Graden Videobooth /Spinner kopen?

De Doe het SelfieSpinner is de allergaafste videosensatie die er is. De camera van de 360 graden videobooth draait om de bezoeker heen en maakt unieke, deelbare slomo video's die enorm geliefd zijn op de socials. Van Insta tot Tiktok, de resultaten zijn GE-WEL-DIG !

360 graden videobooth selfiespinner

een Selfiespinner KOPEN voor endless fun?

Met trots stellen we jou de 360 Graden Photobooth Spinner voor: een hypergave videobooth met een camera (niet inbegrepen) die volledig om je heen draait en ondertussen slomo video’s opneemt. Je gasten nemen plaats op het speciale platform en de techniek doet de rest. De camera, een iPhone 11/12 of GoPro 7/8, die op de arm bevestigd is, draait om de bezoekers heen en doet z’n werk. 

Als resultaat krijg je de perfecte filmscène in real life! Jouw eigen branding, een meeslepend muziekje op de achtergrond, intro en/of outro met (bedrijfs)logo en tekst en het beste van dit alles… dit meesterwerkje kan meteen gedeeld worden!  Levensechte filmscènes met jouw bezoeker in de hoofdrol worden gedeeld op TikTok, Instagram en Facebook of via privé-berichten in WhatsApp en Messenger. 

360 graden spinner kopen? Check deze toffe video impressies

Een spinner kopen vanaf € 3.500 excl. BTW

Vraag offerte
of bel : 088-8580888

Tarieven 360 graden spinner kopen

De spinner is ontzettend makkelijk in gebruik en zeer vervoerbaar. Je zet het platform zonder gereedschap, in een handomdraai neer en bent zo aan de slag.

Als essentials naast de spinner heb je nog een recording device nodig (iPhone 11/12 of GoPro 7/8) en een app om de opnames mee te maken. Wil je de setup nog toffer maken? Dan is een TV (met Apple TV) om de gemaakte video's te streamen een aanrader.

In onze showroom hebben we een spinner staan. Op afspraak ben je welkom voor een demonstratie en mag je het zelf uitproberen.

360 graden videobooth spinner

€ 3.500

excl. BTW

  • Doe het SelfieSpinner 80cm doorsnede
  • Balhoofd
  • Ringlicht
  • Afstandsbediening om draaiing van de arm te starten
  • Optioneel :
    Transporthoes € 250
    Branding bovenkant € 100

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media