360 Doe het SelfieSpinner & Glambot

Wil jij een slomo spinner of Glambot voor jouw event? Check hier onze 3 verschillende next-level videobooths!

Of je nu een all-inclusive, compleet ontzorgde setup wilt met een 360 spinner of Glambot waarbij je als bedrijf of merk ook je brand kunt benadrukken, of dat je zoekt naar een simpele setup. We got you covered!

Check hieronder de 3 verschillende opties. Bij de eerste 360 optie zijn wij er voor je, en kunnen we de setup kneden zoals die bij jouw event past.
In de tweede optie wordt het een doe-het-selfie concept waarbij je de spullen bij ons ophaalt en zelf spint zoveel je wilt.
Wil je écht uniek? Kies dan voor de glambot experience.

360 video spinner (3)

360 Doe het SelfieSpinner

Op zoek naar een échte experience? De 360 videobooth, oftewel een 360 Spinner, is de aller, aller, allertofste keuze. Van een relatief simpele setup tot een 360 experience met branding op de spinner een custom branded enclosure. De mogelijkheden zijn eindeloos!

360 slomo spinner

mini 360 DOE HET SELFIEspinner

Je wilt een 360 Video Spinner huren en het lekker allemaal zelf doen? Kies dan voor deze zelf-ophaal spinner. In Oud-Beijerland haal je de spullen op. We hebben het simpel gemaakt voor je, deze spinner kun je gewoon zelf opbouwen en bedienen. 

GlambotRobot 47

Glambot

Ga jij next-level? Met de Glambot haal je een high-tech camerarobot naar je event. Zo maken je gasten video's die viraal gaan op Tiktok, Insta, Snap en ...

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media