Photobooth kopen?

Naast de verhuur van photobooths kun je bij ons ook verschillende modellen photobooths kopen. We hebben standaard modellen photobooths en fotospiegels, maar bouwen ook photobooths op maat voor permanente installaties in musea, tentoonstellingen en horeca. Een photobooth kopen kan ontzettend interessant zijn voor je bedrijf of merk. Met een photobooth op je (bedrijfs)locaties of event wordt fun ineens marketing. Zo gaat die photobooth je simpelgezegd geld opleveren. Je 'verdient' meer likes en shares, kortom meer social media engagement. Maar zo zijn er nog tal van voordelen verbonden aan een eigen photobooth!

Doe het SelfieBox X

vanaf € 5.750 excl. BTW

photobooth kopen doe het selfiebox X

Deze lichtgewicht photobooth in trendy antraciet is simpel op te bouwen en te vervoeren. Het LED licht rondom de 'kop' trekt de aandacht van bezoekers en maakt de X helemaal af. 

De photobooth draait op een PC en is een krachtige photobooth met uitstekende foto's.

Doe het SelfieBox pro

vanaf € 5.995 excl. BTW

photobooth kopen doe het selfiebox pro

In stijlvol wit ziet deze photobooth er aantrekkelijk uit. Het LED licht aan de voorkant is instelbaar en trekt bezoekers. 

De photobooth draait op een PC en is een krachtige photobooth met uitstekende foto's.

Doe het SelfieBox shine

vanaf € 6.350 excl. BTW

Photobooth kopen Doe het selfiebox shine met fotospiegel

Supertoffe, classy en shiny fotozuil. De camera en het beeldscherm zitten achter een spiegelplaat verwerkt waardoor deze een extra aantrekkelijk uiterlijk heeft.

De photobooth draait op een PC en is een krachtige photobooth met uitstekende foto's.

Doe het SelfieBox Sociaal

vanaf € 2.350 excl. BTW

ipad photobooth kopen

Deze hele praktische en weinig plaats innemende photobooth leent zich perfect voor digitaal deelbare selfies. Wil je digitale foto's, GIFjes, boomerang of zelfs video's direct digitaal laten delen? 

Deze iPad photobooth deelt naar e-mail en mobiele telefoon, zo staan de selfies binnen de kortste keren op de socials van je bezoekers.

style Doe het SelfieSpiegel

vanaf € 9.995 excl. BTW

fotospiegel kopen type Style

Wil je een fotospiegel kopen die je makkelijk mee kunt nemen naar events? Wil je een onuitwisbare indruk maken op de gebruikers? Deze eyecatcher met style is de absolute topper onder de fotospiegels. En voor het transport klap je 'm gewoon in. Met de bijbehorende flightcase kun je 'm veilig vervoeren.

Curve Doe het Selfiespiegel

vanaf € 8.995 excl. BTW

curve fotospiegel kopen

Wil je een fotospiegel kopen? Die je een permanente plek in je winkel, showroom of event locatie wilt geven? Dan is dit model fotospiegel heel interessant.

Je hebt hiermee een prachtig uitziende fotospiegel die publiek weet te trekken. Gegarandeerd een aandachtstrekker

Doe het selfiebox Profiel

binnenkort beschikbaar

Profielfoto photobooth kopen

Je wilt binnen je bedrijf eenduidige, goede profielfoto's maken van je medewerkers? Met deze fotozuil maak je eenvoudig zelf, kwalitatieve en hoogwaardige profielfoto's voor het 'smoelenboek' en LinkedIn profielen.

Hiti fotoprinter

hiti P525L

Hiti P525L fotoprinter kopen

Ben je op zoek naar een dye-sub fotoprinter voor pasfoto service, photobooth of on-site foto printing? Als dealer van Hiti leveren wij de Hiti fotoprinter P525L uit voorraad. Ook papier en inkt kunnen we uit voorraad leveren.

Een fotozuil kopen vanaf € 2.350 excl. BTW

achterwerk in de kast videobooth

maatwerk photobooth

Je hebt een museum, winkel, escape room, feestzaal, of ... en je wilt een eigen photobooth? Dan zit je helemaal goed! We bouwen maatwerk photobooths, videobooths, GIF booths en meer, op maat voor jouw locatie. 

Wordt het een vaste opstelling, wil je 'm kunnen verplaatsen, groot of klein, geheel door ons gebouwd, of in samenwerking met jouw expositiebouwer. We regelen het precies zoals bij je past.

Met jaren ervaring in marketing, fotografie en photobooths maken we graag kennis met jou, je organisatie én je wensen.

Bel je voor een kennismaking? : 088-8580888 of stuur een mail naar hallo@booqbox.nl

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media