Event fotostudio met fotograaf

inclusief fotograaf én direct printen, van 10x15cm tot A4 formaat !

Onze event fotografen zetten we voor tal van foto-activaties in. Of je nu event fotografie wilt inzetten voor fun of fotomarketing, we zijn er gek op. 

Heb je zelf een uniek idee met greenscreen? Laat het ons weten, we helpen je graag om het te realiseren : 088-8580888 !

mobiele event fotostudio met event fotograaf

Mobiele fotostudio

Wil je op je event een mobiele fotostudio? Op de foto met een looppop? Op de foto met een bekende sporter of TV ster? Op de rode loper? Al je bezoekers geportretteerd? Of hoe wil jij de mobiele fotostudio inzetten? Wij maken de foto’s en printen ze DIRECT uit.

Met toepassingen voor fun én fotomarketing is deze actie in te vullen zoals jij dat wilt.!

magazine cover fotostudio

Magazine Cover Fotostudio

Je geeft een vakblad uit, personeelsblad of consumententijdschrift? Met deze foto activatie leggen wij de bezoeker vast op jouw magazine. Zo krijgen ze hun eigen persoonlijke cover. Desgewenst kan ieder z’n eigen naam of tekst opgeven die wordt op de cover geplaatst.

Printen doen we op een maat naar keuze : 10x15 cm, 13x18 cm, 15x20 cm en zelfs 20x30 cm !

linkedin profiel fotograaf event fotostudio

LinkedIn profiel fotostudio

Je wilt bezoekers van je event een betekenisvol aandenken meegeven? Met een fotograaf die profielfoto’s maakt voor social media geef je ze iets héél zinvols!

Na het maken van de foto kiezen ze samen met de fotograaf de beste foto uit. Even het mailadres invullen en ze krijgen de profielfoto direct in hun e-mail.

rode loper fotografie

Rode loper fotografie

Tijdens een gala, award uitreiking of ... maken je gasten hun entree op het event. Bij binnenkomst legt onze fotograaf de gasten direct vast.
Te combineren met een sfeerimpressie van het event, of een greenscreen photobooth tijdens het feest.

glamour fotoshoot event fotograaf

Glamour fotoshoot

Ontzettend leuk voor modeshows, ladies night, fashiondays, valentijnsdag, moederdag, vaderdag, maar zeker ook voor een (bedrijfs)feest.

Onze fotograaf maakt mooie, glamourfoto’s van je bezoekers. De foto’s printen we direct op een maat naar keuze, van 10x15 cm t/m 20x30 cm.

nophotobooth

#nobooth

HUH?! #NOBOOTH ? In Nederland kennen we het praktisch niet, maar het is zó leuk! Eigenlijk is het gewoon een photobooth, maar worden de foto’s gemaakt door een échte fotograaf.

Zo krijg je een mooie, spontane, echte, open foto van je bezoekers.
Een waardevol bewaarexemplaar dat écht gewaardeerd wordt.

greenscreen fotostudio met fotograaf

mobiele Greenscreen fotostudio met fotograaf

Deze greenscreen fotoactie mét fotograaf zorgt voor meer vrijheid bij het maken van de foto’s en meer interactie met de gasten. Onze fotograaf zet je bezoekers voor het greenscreen op de foto en zorgt voor de greenscreen bewerking van deze foto's.

FOTO GADGETS

Ben je voor fun of marketing op zoek naar 'iets' unieks met foto's? Dan kunnen we met onze selfies ontzettend leuke gadgets creëren! Zo kunnen we buttons, medailles, sleutelhangers en koelkastmagneten voorzien van een leuke foto!

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media