Winkelcentrum Promotie

Met een fotoactie voor je winkelcentrum promotie zijn succes én rendement gegarandeerd!

De Doe het SelfieBox biedt voor winkelcentrum promotie allerlei acties die naadloos aansluiten bij alle seizoenen en feestdagen in het jaar. Het is niet alleen fun, maar ons foto entertainment wordt hooggewaardeerd op social media en biedt allerlei tools voor winkelcentra om er interessant rendement uit te halen.

kissing photobooth

VALENTIJNSDAG

De liefde leggen we in je winkel of winkelcentrum natuurlijk perfect vast op de foto, of met video! Een ‘kissing photobooth’ waar stelletjes samen op de foto kunnen of een videobooth waar ze een video boodschap achter kunnen laten of …

Meer lezen
moederdag fotoactie

MOEDERDAG

Met moederdag zorgen we natuurlijk voor een leuke foto verrassing voor moeder! Van een leuke greenscreen fotoactie tot portretjes van kinderen die direct geprint worden, of selfies maken met onze toffe SelfieSpiegel. Zorg jij als winkelcentrum voor een serie fotolijstjes? Dan lijsten we de foto’s direct in!

Moederdag greenscreen
Moederdag Globe
Portretten voor moeder
Mobiele fotograaf met fotokader
Beauty Fotospiegel met flowerwall
Sleutelhanger met foto
SelfieRoom Moederdag (1 - 2 weken met een social sharing actie)

vaderdag greenscreen

VADERDAG

Je eigen stoere vaderdag magazine cover? Zo staan de kinderen uit je winkelcentrum op een cover van een ‘fake’ tijdschrift met jouw reclame. Of misschien wil je liever stoere piraten en cowboy greenscreen foto’s voor vader of van die leuke kinderportretten. Of heb je walking characters lopen in je winkelcentrum en wil je de kids met de characters laten fotograferen?

Meer lezen
paas greenscreen

PAAS ENTERTAINMENT

Tijdens de paasdagen bieden winkelcentra en woonmalls allerlei vertier aan het winkelende publiek aan. Met onze foto marketing activiteiten kunnen we je daar prima mee helpen! Denk dan bijvoorbeeld aan een paas greenscreen fotoactie of een mobiele fotograaf die kinderen met de paashaas op de foto laat gaan.

Meer lezen
halloween greenscreen

HALLOWEEN

Met Halloween moet het natuurlijk een beetje griezelen, dat kunnen we op kindvriendelijke wijze doen hoor! Met Halloween greenscreen laten we op de foto hoofden zweven, hakken we handen af of …

Meer lezen

Black friday

Black Friday is de dag waarop Nederland op koopjes jaagt. Drukte in de winkels en winkelcentra, dit is met name een dag om op straat of in je winkel de aandacht te vestigen op je acties en onze fotoacties lenen zich ervoor om de consument aanbiedingen op maat aan te bieden, geprinte kortingsbonnen met eigen foto, iedereen die een foto kan tonen krijgt een X% korting ...

Meer lezen

SINTERKLAAS

Sinterklaas is misschien wel onze populairste periode. Kinderen die in een photobooth op de foto gaan met Piet, die voor een greenscreen Sinterklaas foto’s maken of op de foto met Sinterklaas acties.

Meer lezen
kerst augmented reality fotospiegel

KERST / Winter

Bij kerstsfeer passen onze fotoacties ontzettend goed! Van een toffe kerst greenscreen photobooth of fotoactie tot een mobiele fotograaf die kinderen met de kerstman op de foto vastlegt. Onze kerst photobooth bakfiets of één van onze andere kerst photobooths. 

Meer lezen

Oranje / WK / EK / Koningsdag

In ons oranje landje vieren we graag het 'oranje'gevoel. Of dat met Koningsdag is, of met een EK, WK, het Eurovisie Songfestival, of ...

Onze foto activaties kleuren in deze tijd oranje. Je publiek vastleggen in het tenue van het Nederlands elftal, een oranje photobooth, Hollandse bakfiets, of ...

Meer lezen
mobiele fotograaf met buurman en buurman

Mobiel entertainment / Rondlopend

We hebben tal van foto activaties en photobooths waar we mee rond kunnen lopen. Met een printer op de heup kunnen we zelfs mobiel de foto's direct printen. Superleuk voor talloze gelegenheden.

Meer lezen

Op zoek naar winkelcentrum promotie?

Met de foto activaties van de Doe het SelfieBox heb je perfecte tools in handen voor winkelcentrum promotie. Photobooths, mobiele fotografie en onze event fotostudio's zijn perfect voor foto entertainment & foto marketing!

Dat levert jou als winkelcentrum direct voordeel op :

  • meer winkelend publiek dat met plezier terugkomt
  • je verzamelt mailadressen van je bezoekers
  • je logo (op de foto die ze krijgen) prijkt lang op het prikbord thuis
  • social engagement op Facebook en Instagram vergroten

Perfect entertainment voor je winkelcentrum

Het leuke van foto's inzetten is dat je er ontzettend makkelijk mee aansluit bij ieder event. Maar nog leuker is het dat elke foto die we printen voorzien wordt van jouw logo!

Die foto's hangen bij het winkelend publiek, soms jaren, op het prikbord, komen in een fotoalbum, of in een fotolijstje. Zo wordt er nog lang teruggedacht over de winkelcentrum promotie actie waar ze aan deelgenomen hebben.

Fotoacties zijn trouwens leuk voor jong én oud !

Aanpasbaar aan ieder thema in je winkelcentrum!

Naast de voorbeelden van seizoensacties op deze pagina voor o.a. moederdag, vaderdag, Halloween, Pasen en meer, kunnen we onze foto activaties simpel toespitsen op thema dagen.

Of je nu een leuke zomer fotoactie wilt, tijdens een festival met walking characters alle kinderen op de foto wilt laten zetten, de bekende YouTuber met je bezoekers op de foto laten gaan, bij een F1 event met greenscreen in een raceauto laten plaatsnemen. Italiaanse weken, EK, WK, Koningsdag, met simpele tools spitsen we de fotoactie toe op jouw event.

Een advies, even meedenken, persoonlijk voorstel? Kunnen we je helpen? Bel ons gerust even op 088-8580888. Je mag ons op dit nummer ook een Whatsappje sturen!

Waarom winkelcentrum promotie samen met DE DOE HET SELFIEBOX?

Bij de Doe het SelfieBox komen meer dan 20 jaar ervaring in marketing, winkelcentrum promotie en (event) fotografie samen. Gestandaardiseerde oplossing die met simpele aanpassing op maat te kneden zijn voor jou winkelcentrum, woonmall of shopping mall.

  • Meer 20 verschillende photobooths, mobiele fotoacties, event fotostudio's én onze unieke specials
  • Gezellige, vriendelijke en ervaren medewerkers
  • Uitstekende kwaliteit foto’s en goede verlichting
  • Onbeperkt foto’s maken standaard inbegrepen
  • Foto's altijd voorzien van jouw logo/brand
  • Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,4

Ook interessant voor je ...

AUGMENTED REALITY INNOVATIE VOOR EEN ULTIEME PHOTOBOOTH EXPERIENCE

augmented reality photobooth halloween

Met AR ontstaan nieuwe mogelijkheden voor een ongekende ervaring en interactie met een bezoeker. Perfect voor marketing én fun in winkelcentra.
 

EVENT FOTOGRAAF VOOR FOTOMARKETING

fotomarketing op de foto met

Je organiseert een event rondom bekende namen van TV en internet. Of je nu een bekende YouTuber boekt of de kids helden Buurman...

EEN FOTOHOKJE VOOR JE WINKELCENTRUM : SUCCES ÉN RENDEMENT GEGARANDEERD!

winkelcentrum promotie

Bij winkelcentrum promotie komt tegenwoordig veel meer kijken dan alleen een leuk stukje entertainment verzorgen. Belangrijkste trends zijn : verrassen, beleven en rendement!

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media