kerst photobooths

Kerst Entertainment voor een onvergetelijk kerst event

Organiseer je een kerstfeest? Op zoek naar ‘iets’ onvergetelijks? Met een fotohokje op een kerstfeest heb je een gegarandeerd succes! Of je nu een kerstfeest op een bedrijf organiseert, een kerstmarkt, kerstgala op school of een kerstactie als winkelcentrum promotie zoekt, een photobooth is gewoon een succes!

fotozuil kerstfeest

kerst fotozuil sociaal

Wil je een hippe eyecatcher? Deze fotozuil in kerst stijl maakt foto's, GIFjes, Boomerangs én Slomo video's. Hij kan superveel en je huurt 'm al vanaf €360 incl. BTW!

compact kerst fotozuil photobooth

Kerst photobooth Compact

Deze kerst photobooth is meer een fotohokje in een open concept. Je hebt een fotozuil én een losse achterwand waarvoor je gasten op de foto gaan. Voor die achterwand kun je kiezen uit allerlei leuke stofjes die we hebben!

kerst fotospiegel

Vintage Kerst Fotospiegel

Glitter & glamour party’s vragen gewoon om feestelijk kerst entertainment. Hoe feestelijk wil je het hebben? Onze gave Vintage SelfieSpiegel in kerststijl is een aanwinst voor je kerstevent.

kerst fotohokje

Kerst fotohokje

Deze photobooth is het traditionele fotohokje zoals je dat van het treinstation kent, maar dan in een hip, eigentijds jasje. Hij ziet er tof uit, je staat achter een gordijn én je hebt superkwaliteit foto’s door de mooie studioflitser die erop staat.

Kerst photobooth met greenscreen 

Je gaat op de foto voor een greenscreen wand, de photobooth verandert deze achtergrond in een winterlandschap, arreslee, een knapperend haardvuurtje én ineens valt er sneeuw over je heen …

kerst greenscreen photobooth

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media