ONZE FOTOHOKJES EN PHOTOBOOTHS

Een photobooth huren voor je feest? Check hier onze 7 verschillende photobooths!

We hebben keuze uit 6 verschillende fotohokjes, photobooths en fotozuilen. De ene groter, de ander weer wat compacter, sommige met begeleiding en andere zonder begeleiding. Hieronder zie je de verschillende fotohokjes en photobooths. Maak je keuze en lees snel meer.

DOE HET SELFIEBOX MET GORDIJN

Deze photobooth is het traditionele fotohokje zoals je dat van het treinstation kent, maar dan in een hip, eigentijds jasje. Hij ziet er tof uit, je staat achter een gordijn én je hebt superkwaliteit foto’s door de mooie studioflitser die erop staat.

goedkope photoboothfotozuil fotopaal huren

DOE HET SELFIEBOX sociaal

Deze photobooth is een simpele, makkelijk zelf neer te zetten fotopaal. In beginsel gemaakt voor het digitaal delen van foto's, GIFjes, video en Boomerang. Maar inmiddels ook beschikbaar met printer zodat je je foto's kunt printen.

stylish luxe wood photobooth

DOE HET SELFIEBOX WOOD

Deze iconische en met veel liefde handgemaakte eikenhouten photobooth kan het middelpunt worden van jouw volgende feest of event.

Zoek je klasse, stijl en elegantie?  Dan is dit jouw beste keuze.

DOE HET SELFIEBOX COMPACT

Deze photobooth is meer een fotohokje in een open concept. Je hebt een fotozuil én een losse achterwand waarvoor je gasten op de foto gaan. Voor die achterwand kun je kiezen uit allerlei leuke stofjes die we hebben!

hart photobooth

DOE HET SELFIEBox heart

Op zoek naar een photobooth die liefde en romantiek uitstraalt? Dan is deze rustieke hart photobooth jouw 'partner in love'. 

vogue booth

vogue booth

Een Vogue Booth is een unieke foto ervaring met geanimeerde GIF, Boomerang, (digitale) foto’s of de échte Vogue
Super Model experience op video. Geheel in glimmend zilver en gevuld met neon licht creëren we een soort futuristische vibe met de lichttunnel/Vogue Booth.

EEN PHOTOBOOTH HUREN KUN JE VOOR IEDERE GELEGENHEID!

Een fotohokje huren bij de Doe het SelfieBox is gegarandeerd een avond vol plezier! Perfect voor bruiloften, jubilea, verjaardagen, beurzen maar ook voor ieder ander event! De fotobooth werkt vol-automatisch. Je stapt voor de camera, kiest een fotogadget (snor, bril, hoed, of … op een stokje) uit en klikt op het touchscreen zodra je er klaar voor bent. Op het scherm wordt afgeteld : 3,2,1 … en dan maakt deze automatisch een foto. Na 3 foto’s rolt er automatisch een printje van je selfie aan de zijkant naar buiten!

DE MEESTE KEUZE IN FOTOBOOTHS

We hebben 6 verschillende photobooths beschikbaar. Zo is er altijd een model dat bij jou en je event past! Of je nu zoekt naar een standaard goedkope fotopaal/fotozuil. of een gesloten fotohokje, of een hippe GIF/slomo/photo/videobooth, het kan allemaal. Wil je meer dan een photobooth en wil je aan de slag met foto marketing? Ook dan hebben we heel veel leuks voor je!

Een fotobooth huren, maar je weet even niet wat je moet kiezen? Dan mag je ons natuurlijk best even bellen : 088-8580888! We helpen je graag bij het maken van een keuze.

EEN PHOTOBOOTH HUREN IN IEDER BUDGET

Bij de Doe het SelfieBox kun je al een photobooth huren voor € 300. Je haalt ‘m dan zelf op en brengt ‘m weer terug. Wil je geen printjes, maar toffe, hippe GIFjes? Dan ben je al voor € 225 klaar! Compleet ontzorgd zijn? Vanaf € 595 regelen we ALLES. Een gastheer/vrouw blijft er tijdens je feestje gewoon bij.

Het is ons dagelijkse streven om je te verbluffen en je verwachtingen te overtreffen. Alles tot in de puntjes verzorgd, daar staan we voor! 

DE VOORDELEN VAN EEN fotohokje VAN DE DOE HET SELFIEBOX

  • 6 Verschillende photobooths, fotozuilen en fotohokjes
  • Een fotozuil huren kan al vanaf € 225
  • Zelf ophalen, bezorgen & ophalen of compleet laten verzorgen
  • Uitstekende kwaliteit foto’s en goede verlichting
  • Onbeperkt foto’s maken standaard inbegrepen
  • Opmaak fotostrips in eigen stijl
  • Je foto’s ook allemaal digitaal
  • Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,5

een keuze maken uit onze 6 photobooths

Kiezen is lastig, maar wij helpen je graag om de leukste photobooth uit te kiezen!

1) Hoe compleet verzorgd wil je de photobooth huren?

Je kunt bij ons een photobooth huren mét gastheer/vrouw tijdens je event, maar we kunnen 'm ook alleen bezorgen en weer ophalen. Ook hebben we photobooths die je zelf ophaalt of die door een koerier bezorgd worden. Hoe meer je zelf doet, hoe voordeliger de fotobooth is.

Compleet verzorgde photobooth : Doe het SelfieBox met Gordijn, Doe het SelfieBox Compact, Vogue Booth en de Doe het SelfieBox Wood.

Laten bezorgen & ophalen en opbouwen van de photobooth : Doe het SelfieBox met Gordijn en de Doe het SelfieBox Compact

Photobooth laten bezorgen door koerier, je bouwt zelf op : Doe het SelfieBox Sociaal

Photobooth zelf ophalen : Doe het SelfieBox Sociaal, Doe het SelfieBox Heart en de Doe het SelfieBox Wood.

2) welk budget wil je uitgeven aan een photobooth?

€ 250 tot € 400 : Doe het SelfieBox Sociaal en de Doe het SelfieBox Wood.

€ 425 tot € 550 : Doe het SelfieBox met Gordijn en de Doe het SelfieBox Compact

meer dan € 575 : Vogue Booth

3) kies de photobooth in de stijl die je leuk vindt

Het klinkt wat flauw, maar in principe doen alle 6 photobooths hetzelfde : foto's maken en afdrukken. Hoe de photobooths eruitzien bepaalt in de meeste gevallen de keuze. Wil je graag een dicht fotohokje, dan kies je voor de Doe het SelfieBox met Gordijn. Heb je een 'vet' feest, dan is de Vogue Booth een toffe keuze. 

Nou, zo kunnen we nog wel even doorgaan! Maar kijk naar de photobooths en zoek uit wat jij en je gasten het leukste vinden. Zo maak je eigenlijk de beste keuze.

4) Wil je printjes of alleen GIFjes met de photobooth maken

Wil je alleen GIFjes maken en heb je geen printjes nodig? Dan kies je het beste voor de Doe het SelfieBox Sociaal of de Doe het SelfieBox Wood. Deze photobooths zijn gemaakt voor digitale bestanden: GIF, Boomerang, Video en foto's (om digitaal te delen en niet om te printen!).

Alle andere photobooths maken standaard prints. Ze kunnen, op verzoek, ook GIFjes, Boomerang en video maken.

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media