COVID-19 UPDATE 1 juli : meer mogelijkheden + onze photobooths zijn corona-proof, check hier de maatregelen

ONZE FOTOHOKJES EN PHOTOBOOTHS

Een photobooth huren voor je feest? Check hier onze 7 verschillende photobooths!

We hebben keuze uit 7 verschillende fotohokjes, photobooths en fotozuilen. De ene groter, de ander weer wat compacter, sommige met begeleiding en andere zonder begeleiding. Hieronder zie je de verschillende fotohokjes en photobooths. Maak je keuze en lees snel meer.

fotohokje huren

DOE HET SELFIEBOX MET GORDIJN

Deze photobooth is het traditionele fotohokje zoals je dat van het treinstation kent, maar dan in een hip, eigentijds jasje. Hij ziet er tof uit, je staat achter een gordijn én je hebt superkwaliteit foto’s door de mooie studioflitser die erop staat.

fotozuil photobooth huren

DOE HET SELFIEBOX COMPACT

Deze photobooth is meer een fotohokje in een open concept. Je hebt een fotozuil én een losse achterwand waarvoor je gasten op de foto gaan. Voor die achterwand kun je kiezen uit allerlei leuke stofjes die we hebben!

goedkope fotozuil

DOE HET SELFIEBOX mini

Dit is de allerkleinste oplossing die we maken konden. Handig om zelf bij ons op te halen, of ideaal om door ons te laten bezorgen als je zelf geen tijd hebt. Deze photobooth is handzaam én ziet er supertof uit!

nostalgische photobooth met fotocamera

DOE HET SELFIEBOX nostalgia

Deze nostalgische camera heeft een historie van diverse eeuwen, maar het binnenwerk is het technisch vernuft van nú! Deze nostalgische photobooth is een eyecatcher voor allerlei evenementen.

Succes gegarandeerd!

bakfiets photobooth

DOE HET SELFIEBakfiets

Deze unieke opvallende photobooth bakfiets past helemaal in de trend van de foodtrucks. Perfect voor festivals, op het strand, in winkelcentra, midden in het bos of … Inclusief iPad voor social sharing én ingebouwde TV met slideshow van de selfies.

vogue booth

vogue booth

Een Vogue Booth is een unieke foto ervaring met geanimeerde GIF, Boomerang, (digitale) foto’s of de échte Vogue
Super Model experience op video. Geheel in glimmend zilver en gevuld met neon licht creëren we een soort futuristische vibe met de lichttunnel/Vogue Booth.

GIF booth

DOE HET SELFIEBOX WOOD DE GIF PHOTOBOOTH

Wil je een toffe GIF photobooth? Met deze Doe het SelfieBox maken je gasten van die toffe geanimeerde GIF’s.

De GIFjes krijgen natuurlijk een kader dat helemaal bij jou event past.

EEN PHOTOBOOTH HUREN KUN JE VOOR IEDERE GELEGENHEID!

Een fotohokje huren bij de Doe het SelfieBox is gegarandeerd een avond vol plezier! Perfect voor bruiloften, jubilea, verjaardagen, beurzen maar ook voor ieder ander event! De fotobooth werkt vol-automatisch. Je stapt voor de camera, kiest een fotogadget (snor, bril, hoed, of … op een stokje) uit en klikt op het touchscreen zodra je er klaar voor bent. Op het scherm wordt afgeteld : 3,2,1 … en dan maakt deze automatisch een foto. Na 3 foto’s rolt er automatisch een printje van je selfie aan de zijkant naar buiten!

DE MEESTE KEUZE IN FOTOBOOTHS

We hebben 7 verschillende photobooths beschikbaar. Zo is er altijd een model dat bij jou en je event past! Of je nu zoekt naar een standaard goedkope fotopaal/fotozuil. of een gesloten fotohokje, of de unieke bakfiets, nostalgische fotocamera, het kan allemaal. Wil je meer dan een photobooth en wil je aan de slag met foto marketing? Ook dan hebben we heel veel leuks voor je!

Een fotobooth huren, maar je weet even niet wat je moet kiezen? Dan mag je ons natuurlijk best even bellen : 088-8580888! We helpen je graag bij het maken van een keuze.

EEN fOTOBOOTH HUREN IN IEDER BUDGET

Bij de Doe het SelfieBox kun je al een photobooth huren voor € 300. Je haalt ‘m dan zelf op en brengt ‘m weer terug. Wil je geen printjes, maar toffe, hippe GIFjes? Dan ben je al voor € 250 klaar! Compleet ontzorgd zijn? Vanaf € 550 regelen we ALLES. Een gastheer/vrouw blijft er tijdens je feestje gewoon bij.

Het is ons dagelijkse streven om je te verbluffen en je verwachtingen te overtreffen. Alles tot in de puntjes verzorgd, daar staan we voor! 

DE VOORDELEN VAN EEN fotohokje VAN DE DOE HET SELFIEBOX

  • Meer 7 verschillende photobooths, fotozuilen en fotohokjes
  • Een fotozuil huren kan al vanaf € 250
  • Zelf ophalen, bezorgen & ophalen of compleet laten verzorgen
  • Uitstekende kwaliteit foto’s en goede verlichting
  • Onbeperkt foto’s maken standaard inbegrepen
  • Opmaak fotostrips in eigen stijl
  • Je foto’s ook allemaal digitaal
  • Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,5

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media