Extra's voor bij je photobooth

Om je photobooth nog leuker, completer of socialer te maken

Een fotohokje huren is al leuk, maar we kunnen het nog leuker maken! Met wat extraatjes maak je het nog completer, valt het meer op, ben je nog meer ontzorgd, is je fotoactivatie completer of nóg socialer.

gastenboek bruiloft

GASTENBOEK SERVICE VOOR BRUILOFT

Met onze gastenboek service zorgen wij bij je bruiloft voor een gastenboek, pennen, fotoplakkers, tafel decoratie én we zorgen dat je gasten allemaal een fotostripje inplakken. Zo krijg je aan het einde van het feest een kant-en-klaar gastenboek, bomvol met de tofste plaatjes.

SOCIAL MEDIA FRAMES EN FOTOFRAMES

Voordat je gasten voor de photobooth stappen nemen ze een fotoframe mee dat ze voor zich kunnen vasthouden. Zo staan ze in een Instagram post, Facebook post of gewoon in een leuk gepersonaliseerd kader met je eigen opmaak en tekst.

De social media borden en meer dan 60 verschillende fotokaders bestel je simpel in onze webshop SelfieFun.nl

FOTOLIJST MET EIGEN TEKST EN OPMAAK

Deze fotolijsten maken we in iedere kleur, met iedere tekst en zelfs in een vorm naar keuze! Superleuk voor bij een photobooth, polaroid fotograaf of bij een mobiele fotograaf.

Deze fotolijsten kun je bestellen in onze webshop SelfieFun.nl

Party Fotograaf

Wil je naast de foto’s uit het fotohokje ook nog een impressie van je feest? Upgrade onze gastheer/vrouw dan naar een Party Fotograaf. Wij zorgen voor het fotohokje én maken tussendoor foto’s van je feest.

TV slideshow photobooth

LIVE STREAMING NAAR TV'S

Hangen er op je event TV schermen? Of heb je een beursstand waar je 1 of meerdere TV’s op gaat hangen? Dan kunnen de selfies uit het fotohokje gestreamd worden, in een slideshow, naar deze schermen. Heb je zelf nog geen TV's? Wij beschikken ook over 49" TV's met statieven!

IPAD ZUIL(EN) VOOR LIVE SOCIAL SHARING

Direct na het maken van de foto’s verschijnen deze ook op de iPad zuil(en). Hiervandaan kan de bezoeker de foto direct naar zichzelf mailen, delen op Facebook of tweeten op Twitter, of zelfs versturen naar z’n smartphone.

photobooth met eigen branding

DOE HET SELFIEBOX MET JE EIGEN LOGO/BRANDING

Al onze fotohokjes kunnen we van jouw unieke branding voorzien. Zo krijgt deze de uitstraling van jouw bedrijf of merk. We hebben verschillende photobooths, en iedere uitvoering heeft weer andere mogelijkheden om jouw branding te verwerken.

Fotomapjes voor fotostripjes

Fotostripjes uit de photobooths en onze fotomarketing activaties kunnen we uitdelen in fraaie mapjes. We hebben standaard voorbedrukte mapjes met leuke teksten/designs, maar kunnen ze ook maatwerk voor je bedrukken met eigen logo/tekst. 

In onze webshop SelfieFun.nl tref je allerlei voorbeelden, prijzen en maten

Fotohoesjes op maat

Een foto van een greenscreen photobooth, een event fotostudio of één van onze fotografen geef je het mooiste mee in een fotohoesje met eigen bedrukking. We hebben ze in allerlei formaten en zorgen dat je gasten een mooie herinnering meekrijgen.

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media