Greenscreen photobooths

Greenscreen is supertof voor fotoentertainment én fotomarketing!

Een fotoactie met greenscreen, ook wel chromakey genoemd, is toch wel onze specialiteit. Of je deze nu wilt inzetten in een winkelcentrum, op een beurs, op je bruiloft, open dag of … We hebben allerlei leuke oplossingen voor een onvergetelijke greenscreen photobooth ervaring. Hieronder kom je allerlei leuke suggesties tegen.

Heb je zelf een uniek idee met greenscreen? Laat het ons weten, we helpen je graag om het te realiseren : 088-8580888 !

greenscreen photobooth

Greenscreen Photobooth

Je gaat op de foto voor een greenscreen of chromakey wand, de Doe het SelfieBox verandert deze achtergrond in een thema naar keuze. Zo sta je ineens op het strand, in een computerspelletje of …

greenscreen fotostudio met fotograaf

mobiele Greenscreen fotostudio met fotograaf

Deze greenscreen fotoactie mét fotograaf zorgt voor meer vrijheid bij het maken van de foto’s en meer interactie met de gasten. Onze fotograaf zet je bezoekers voor het greenscreen op de foto en zorgt voor de greenscreen bewerking van deze foto's.

auto greenscreen photobooth

Auto greenscreen photobooth

De bezoeker kiest op ons scherm één van de toffe auto’s uit. Van een cabrio tot een oude VW bus, van een tuktuk tot een racewagen. Daarna pak je ons auto stuur en poseert alsof je achter het stuur zit. Met 1 druk op de knop is je foto klaar en is het net alsof je écht onderweg bent in die toffe auto.

sprookjes kinder greenscreen photobooth

Sprookjes greenscreen photobooth voor kids

Kinderen kiezen uit onze verkleedkoffer een sprookjeskostuum uit en stappen voor het greenscreen. Onze fotograaf legt ze vast in het sprookjesbos, tussen de elfjes of op een stoer piraten strand.

greenscreen fotostudio met fotograaf

Mega greenscreen fotostudio met fotograaf én mega prop

Wil je maximale hilariteit + de tofste foto's + 200% onvergetelijk? In deze mega grote greenscreen fotostudio met greenscreen vloer én wand kan vrijwel alles. Zo zetten we er een skilift in, schieten we mensen af in een ('echt') circuskanon, stappen ze op een echte vespa, in bed of ...

greenscreen fotohokje

Greenscreen fotohokje met gordijn

Van buiten is het nét een gewoon fotohokje, maar zodra je naar binnenstapt heeft deze box een greenscreen achtergrond. Deze simpelste versie van een greenscreen fotohokje is de kleinst mogelijke uitvoering. Een leuke oplossing voor vrijwel ieder feest!

sprookjes fotospiegel greenscreen

Greenscreen Sprookjes fotoSpiegel

De Sprookjes Fotospiegel is een unieke greenscreen fotobelevenis voor kinderen. Bij het verkleedrek mogen ze een prinsessenjurk, piratenpak of ridderpak aantrekken. Vervolgens nemen we de kinderen virtueel mee naar elfen, kastelen, koetsen en woeste piratenzeëen.

EEN greenscreen PHOTOBOOTH HUREN KUN JE VOOR IEDERE GELEGENHEID!

Een greenscreen photobooth huren bij de Doe het SelfieBox zorgt voor iets unieks op je event, waarbij hilariteit gegarandeerd is. Greenscreen fotoacties plaatsen we vooral op bedrijfsfeesten, beurzen, familiedagen, als winkelcentrum promotie, maar ook op verjaardagen en bruiloften. Of eigenlijk op ieder event waarbij je leuk entertainment wilt inzetten.

Het greenscreen maakt het onmogelijke mogelijk! De computer van de greenscreen fotograaf tovert de groene achterwand in een oogwenk om in een willekeurige achtergrond die past bij je event.

DE MEESTE KEUZE IN greenscreen fotoacties

We hebben 8 verschillende greenscreen photobooths en greenscreen fotostudio's beschikbaar. Zo is er altijd een oplossing dat bij jou en je event past! Of je nu zoekt naar een standaard greenscreen photobooth, of een greenscreen fotostudio mét fotograaf, we regelen het voor je. Maar ook als je met mobiele greenscreen foto marketing aan de slag wilt hebben we een oplossing die gewoon over je event beweegt.

Een greenscreen huren, maar je weet zelf niet wat de beste keuze is en wat er allemaal mogelijk is? Dan mag je ons natuurlijk best even bellen : 088-8580888! We helpen je graag bij het maken van een keuze.

EEN greenscreen HUREN IN IEDER BUDGET

Bij de Doe het SelfieBox kun je al greenscreen fotografie huren vanaf € 495 excl. BTW. Standaard is er bij dit foto entertainment een gastheer/vrouw, of fotograaf inbegrepen. Maar wil je een stand-alone oplossing zonder begeleiding? Een fotozuil met greenscreen inzetten tijdens een meerdaags event? Het kan allemaal! We zetten in een voorstel op maat graag alles voor je op een rijtje. 

Je belt ons voor een voorstel op 088-8580888 of vraag online een offerte aan.

DE VOORDELEN VAN EEN greenscreen photobooth VAN DE DOE HET SELFIEBOX

  • 8 verschillende greenscreen foto activaties
  • Een greenscreen fotobooth huren kan al vanaf € 495 excl. BTW
  • Bezorgen & ophalen of compleet laten verzorgen
  • Uitstekende kwaliteit foto’s en goede verlichting
  • Onbeperkt foto’s maken standaard inbegrepen
  • Opmaak foto's met eigen logo/tekst en oneindige mogelijkheden met greenscreen themes
  • Je foto’s ook allemaal digitaal
  • Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,5

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media