COVID-19 UPDATE 13 januari : onze photobooths zijn corona-proof, check hier de maatregelen

Blog

Wij bloggen over fotohokjes, foto marketing, feestjes, fun, events, trouwen en meer. We geven je leuke tips, brengen je op nieuwe ideeën en hopen je te inspireren tot het organiseren van een uniek feest.

diploma uitreiking Rotterdam Hogeschool fotograaf

Diploma uitreiking in coronatijden 

Jij bent verantwoordelijk voor de evenementen en mag de volledige diplomering organiseren. Nice! Of toch niet? Vind je het in deze tijden een vloek, met alle regels waar je je aan moet gaan houden?

15 april 2021

Lees het blog...
photobooth huwelijksjubileum

Vier je huwelijksjubileum met een photobooth

Een huwelijksjubileum in het vooruitzicht? Dat vraagt om een feestje met de volledige familie- en vriendenkring! Leuke props, gekke bekken, nostalgische familieleden, uitgelaten vrienden… en een photobooth: het is een ideale combinatie! 

19 maart 2021

Lees het blog...
ontwerp van fotostrips

Jouw fotostrip, jouw unieke ontwerp

Bij het organiseren van jouw event hoort een persoonlijke aanpak zodat alles in het thema van jouw feest staat. Wij helpen jou met een gepersonaliseerd ontwerp voor de fotostrips wanneer je een photobooth huurt. 

25 februari 2021

Lees het blog...
gif booth voor fun en marketing

De zin en onzin van een GIF booth

Gifjes, het zijn echt ontzettend leuke animaties die niet meer weg te denken zijn van je Facebook wall of jouw WhatsAppgroepjes. Bij ons kan je de leukste GIF booths vinden zodat jouw gasten deze gifjes zélf kunnen maken. 

16 februari 2021

Lees het blog...
4 photobooth verhuur methodes

Vier verschillende verhuurmethodes

Je kiest uit maar 4 verschillende formules om te huren! Wat wil je zelf doen : haal je de photobooth op en doe je alles zelf of ga je voor levering, wil je ‘m met óf zonder gastheer/vrouw? We zetten de verschillen, voordelen én nadelen op een rijtje.

13 januari 2021

Lees het blog...

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media