COVID-19 UPDATE 18 juni : onze photobooths zijn corona-proof, check hier de maatregelen

Blog

Wij bloggen over fotohokjes, foto marketing, feestjes, fun, events, trouwen en meer. We geven je leuke tips, brengen je op nieuwe ideeën en hopen je te inspireren tot het organiseren van een uniek feest.

Onze net-als-in-de-film photobooth!

Ken je die prachtige filmscènes waarbij gezichten vanuit verschillende standpunten gefilmd worden en de camera om hen heen draait. Prachtige momenten van plezier en romantiek, vaak in slow motion zodat de kijk ervaring nog intenser is. 

17 mei 2021

Lees het blog...

Wanderlust met een photobooth op jouw event

Je hebt vast van het woord Wanderlust gehoord… het is de zin om de wereld te ondekken, een onbedwingbaar verlangen om te reizen en nieuwe ervaringen op te doen. Rondzwerven en als een spons alle indrukken die je opdoet, in je opnemen.

11 mei 2021

Lees het blog...
photobooth aanbieding

Ga jij voor onze photobooth aanbieding?

De beste photobooths? Die vind je bij ons en dat steken we niet onder stoelen of banken. Nee: we zijn trots op wat wij jou allemaal kunnen aanbieden als het om event entertainment en marketingstrategieën met een hoge fun factor gaat! 

6 mei 2021

Lees het blog...
Summer of Love photobooth bruiloft 2022

Prepare for the Summer of Love ’22

Er komt een explosie aan liefde op ons af in 2022! Kanonnen vol! Veel bruiloften uit 2020 en de eerste helft van 2021 zijn allemaal verschoven naar een latere datum.  Daarbovenop hebben vele  romantische ...

28 april 2022

Lees het blog...
diploma uitreiking Rotterdam Hogeschool fotograaf

Diploma uitreiking in coronatijden

Jij bent verantwoordelijk voor de events en mag de volledige diplomering organiseren. Nice! Of toch niet? Vind je het in deze tijden een vloek, met alle regels waar je je aan moet gaan houden?

15 april 2021

Lees het blog...
photobooth huwelijksjubileum

Vier je huwelijksjubileum met een photobooth

Een huwelijksjubileum in het vooruitzicht? Dat vraagt om een feestje met de volledige familie- en vriendenkring! Leuke props, gekke bekken, nostalgische familieleden, uitgelaten vrienden… en een photobooth: het is een ideale combinatie! 

19 maart 2021

Lees het blog...
ontwerp van fotostrips

Jouw fotostrip, jouw unieke ontwerp

Bij het organiseren van jouw event hoort een persoonlijke aanpak zodat alles in het thema van jouw feest staat. Wij helpen jou met een gepersonaliseerd ontwerp voor de fotostrips wanneer je een photobooth huurt. 

25 februari 2021

Lees het blog...

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media