Blog

Wij bloggen over fotohokjes, foto marketing, feestjes, fun, events, trouwen en meer. We geven je leuke tips, brengen je op nieuwe ideeën en hopen je te inspireren tot het organiseren van een uniek feest.

feest organiseren met photo booth

10 events waarbij een photobooth niet mag ontbreken

Heb je een feest of event gepland? Een photobooth kan op heel wat feesten ingezet worden als “ideale partner”. Kan je je hier weinig bij voorstellen? Lees dan zeker verder, we zetten alle mogelijkheden op een rijtje om een ideale relatie te creëren tussen jouw event en de photobooth.

18 maart 2022

Lees het blog...
receptie organiseren

Maak van je receptie een ongeëvenaard succes

Je plant om van jouw komende receptie een groot succes te maken? Lees dan zeker verder want met onze tips wordt het een ongeëvenaard succes. Of het een receptie is voor een jubileum, bruiloft, (bedrijfs)opening of pensioen, we got you covered.

11 maart 2022

Lees het blog...
bedrijfsjubileum organiseren

Bedrijfsjubileum vieren? Check deze 10 tips

Jouw bedrijf bestaat 5, 10, 15 of meer jaar en je wil dat geluk delen met al je zakelijke (en persoonlijke) relaties. Hoe maak je van dat jubileum een geslaagd event? Met deze 10 tips voor de organisatie van je bedrijfsjubileum zal dit probleemloos lukken.

4 maart 2022

Lees het blog...
bruiloft trend 2022 outdoor

7 trends voor huwelijksfeesten in 2022

Wij hopen vooral op weer te mogen feesten, de trends voor 2022 liggen al duidelijk op tafel: geen grote feesten, maar intieme vieringen en ceremonieën. Laten we samen kijken hoe die bruiloften in 2022 ingevuld worden. 

2 januari 2022

Lees het blog...
disco photobooth themafeest

Vet feest? Vette inrichting!

Als je ervoor zorgt dat jouw feestgangers op alle vlakken worden ondergedompeld in het thema van het feest, dan kun je er zeker van zijn dat ze het zich nog lang zullen herinneren.

20 december 2021

Lees het blog...

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media