Beauty Doe het SelfieSpiegel

Deze stijlvolle ronde beauty fotospiegel is een magneet voor je gasten. Of je nu iets unieks en moois zoekt voor een zakelijk event, bruiloft, of ... Met deze matzwarte fotospiegel komen je gasten vanzelf in de rij om een foto te maken. Ze poseren op de rode loper, lachen naar de spiegel én even later rolt hun 10x15 cm printje al uit de printer. Natuurlijk is er voor iedereen die op de foto gaat een print.

beauty fotospiegel

EEN fotospiegel HUREN VOOR EEN onvergetelijk event

Een fotospiegel werkt vrijwel hetzelfde als elke andere photobooth. Je gaat ervoor staan en de spiegel maakt foto's van je. Wat 'm anders maakt is dat deze een uniek, veel aantrekkelijker uiterlijk heeft. Je glimlacht naar de spiegel en niet naar een visueel zichtbare camera. Alle techniek zit netjes weggewerkt in de fotospiegel.

Met de Beauty Fotospiegel kunnen we ook nog veel meer dan met een 'gewone' photobooth. Zo kun je hierop je foto’s signeren, ze voorzien
van emoji’s, je kunt er spelletjes op spelen en ook virtuele props
zijn mogelijk.

HÉÉL COMPLEET VOOR JE GEREGELD!

We houden van selfies, feestjes en regelen alles graag tot in de puntjes voor je. Je krijgt dan ook onze all-in service er gratis bij! Zo maken we fotoprintjes helemaal op maat voor je, met je eigen uitnodiging of logo erop. De foto’s die tijdens het feest gemaakt worden krijg je ook allemaal digitaal. Een set met fotoprops hoort er natuurlijk ook bij en die gastheer/vrouw met een koffer verkleedspullen is natuurlijk ook onderdeel van het compleet verzorgde pakket.

EEN fotospiegel HUREN VOOR IEDER EVENT!

Watvoor event je ook organiseert, een fotospiegel huren is altijd een succes. Jong en oud maken enthousiast selfies voor de selfie mirror bij :

De stijlvolste fotospiegel van Nederland!

Prijs van de Beauty Doe het SelfieSpiegel

Bekijk hier de prijs van de Beauty Doe het SelfieSpiegel. Voor langere of meerdaagse events maken we graag een berekening voor je!

Beauty SelfieSpiegel (uitgebreid)

€ 795

incl. btw (€ 655 excl. BTW)

Prijzen zijn inclusief 50 km reiskosten (gereden kilometers) v.a. Oud-Beijerland, daarna € 0,35 per km

Extra's voor bij de fotospiegel

gastenboek bruiloft

Gastenboek service

€ 50

Fotohoesjes met standaard opmaak

200 stuks € 50

Party fotograaf (sfeerimpressie)

€ 150

Flowerwall achtergrond

€ 100

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media