ontmoet Onze mensen

Dat zit wel snor!

Een photobooth huren is fun, een feestje! En als je foto's inzet voor fotomarketing, dan zijn leuke én goede mensen nog belangrijker voor een succesvolle actie. Maar hoe leuk zijn onze mensen eigenlijk? Op deze pagina ontmoet je ons, zie je wie we zijn én wat we doen. Van de mensen die bij je op locatie de photobooth komen plaatsen of begeleiden tot de mensen op kantoor waarmee je vooraf alles tot in de puntjes regelt.

Peter sales marketing

PETER Eigenaar 

Van een spontaan idee groeide het concept voor de Doe het SelfieBox. Peter bedacht en creëerde het fotohokje.

Hij is verantwoordelijk voor marketing, sales en wat verder bij ons bedrijf om de hoek komt kijken. Heel soms kom je ‘m tegen als fotograaf of plaatst hij een fotohokje.

Elize sales medewerker

ELIZE Sales 

Bel je ons? Dan is de kans groot dat je Elize als eerste aan de telefoon krijgt. Zij is de spin in het web van onze boekingen. Zij kan je perfect helpen met je vragen, offertes en boekingen. 

Dedicated om je te helpen, daadkrachtig én gastvrij zijn de sterke kanten van Elize.

Charmaine sales

CHARMAINE Sales 

Wil je een photobooth huren? Of heb je er al eentje gehuurd en heb je een vraag over je boeking? Grote kans dat klant adviseur Charmaine je helpt. Je treft haar aan de telefoon of je komt haar naam tegen onder je offerte.

Relaxt, pretoogjes, en volgens mij altijd vrolijk, en met diezelfde pret helpt ze jou met je vragen.

Daan logisitiek medewerker en design

DAAN Logistiek 

Daan zorgt ervoor dat alle photobooths ingepakt en klaargemaakt worden voor events. Zo is hij de spil in de wekelijkse voorbereidingen. Hij is ook onze 'handige Harry' en repareert en bouwt nieuwe photobooths.

Op locatie komt Daan de photobooths en fotospiegels ook bezorgen & ophalen. 

Vrouw 1

YLKA Logistiek  

Het dagelijkse reilen en zeilen in onze opslag is in handen van Ylka. Zij zorgt ervoor dat wekelijks alles op orde is voor onze events. Voorbereiden en  inpakken van photobooths, het laden van de auto's en bij terugkomst zorgen dat alles weer op z'n plekje staat.

Op locatie komt Ylka de photobooths en fotospiegels ook bezorgen & ophalen. 

Anja planning

ANJA Planning & Gastvrouw

Op kantoor is Anja verantwoordelijk voor de planning. Zij zorgt dat iedereen op het juiste moment vertrekt, naar de juiste locatie. Zij zorgt voor de voorbereidingen voor onze gastheren, gastvrouwen en bezorgers.

Of je nu een fotohokje gaat huren of een fotospiegel, Anja regelt het met haar charmes én organisatie talent feilloos voor je.

Jonell design marketing

JONÉLL Support & marketing

Jonéll is in de weekenden beschikbaar op onze supportdesk. Huur jij een photobooth zonder gastheer/vrouw, dan kun je onze supportdesk bellen, in de weekenden kun je dan zomaar Jonéll aan de telefoon krijgen.

Vrouw 2

LEONIE Design

Leonie is als grafisch ontwerpster  verantwoordelijk voor de designs van fotostripjes, fotoprints, social media borden, fotokaders, custom branding, fotomapjes en meer.

Kirby logistiek

KIRBY Gastvrouw

Gastvrouw Kirby is een stralende, gezellige gastvrouw die overal met een twinkel in de ogen binnenstapt. Met die twinkel weet ze de toon te zetten en voelt iedereen zich snel op z’n gemak bij Kirby.

Kirby is gek op onze fotospiegels.

Man 2

WALTER Gastheer & Bezorger

Een warm welkom is gegarandeerd met gastheer Walter. Zijn open persoonlijkheid zorgt voor een positieve bijdrage aan je event. Met Walter heb je een hele fijne gastheer te pakken voor je bedrijfsfeest of bruiloft.

Naast z'n werk als gastheer, rijdt Walter ook bezorg & ophaal photobooths door het land.

Man 3

MERIJN Gastheer & Bezorger

Als gastheer kom je Merijn tegen op events. Charmant én altijd gezellig, hij is het best in zijn sas op een feestje. De vriendelijke houding van Merijn zet de sfeer.

Naast z'n werk als gastheer, rijdt Merijn ook bezorg & ophaal photobooths door het land.

Man 1

DAMIAN Gastheer & Bezorger

Damian is een gastvrije en gezellige gastheer die altijd een warm welkom biedt aan jouw gasten. Met zijn vriendelijke persoonlijkheid weet hij direct een positieve sfeer te creëren en zorgt hij ervoor dat zijn gasten zich op hun gemak voelen.

Naast z'n werk als gastheer, rijdt Damian ook bezorg & ophaal photobooths door het land.

Vrouw 3

ISA Gastvrouw

Isa staat graag voor jouw gasten klaar. Haar uitstekende communicatieve vaardigheden en innemende glimlach maken haar tot een onmisbare gastvrouw.

Ze is attent en helpt je graag om het de gasten naar de zin te maken.

ANGÉLIQUE Fotograaf

Ze weet alles van foto’s, houdt niet van nabewerking en schiet het liefste direct een toffe foto. Als fotograaf doet ze dat met de camera in de hand, maar bij de fotohokjes weet ze dat ook met de ingebouwde camera te bereiken.

100% Energiek, vlot, persoonlijk en zéér enthousiast bij onze fotohokjes!

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media