ontmoet Onze mensen

Dat zit wel snor!

Een photobooth huren is fun, een feestje! En als je foto's inzet voor fotomarketing, dan zijn leuke én goede mensen nog belangrijker voor een succesvolle actie. Maar hoe leuk zijn onze mensen eigenlijk? Op deze pagina ontmoet je ons, zie je wie we zijn én wat we doen. Van de mensen die bij je op locatie de photobooth komen plaatsen of begeleiden tot de mensen op kantoor waarmee je vooraf alles tot in de puntjes regelt.

PETER Eigenaar & Fotograaf

Van een spontaan idee groeide het concept voor de Doe het SelfieBox. Peter bedacht en creëerde het fotohokje.

Hij is verantwoordelijk voor marketing, sales en wat verder bij ons bedrijf om de hoek komt kijken. Heel soms kom je ‘m tegen als fotograaf of plaatst hij een fotohokje.

ARIANE Sales & Gastvrouw

Op kantoor zorgt Ariane dat aanvragen, offertes en boekingen verwerkt worden. Je krijgt haar aan de telefoon voor al je sales vragen.

Maar tijdens events kom je Ariane soms ook tegen als gastvrouw. Ze is multi-inzetbaar, en met haar glimlach en daadkrachtige houding zorgt zij dat jouw event een succes wordt. Haar favorietje is toch wel onze 360 Graden Spinner.

STEFAN Sales & Gastheer

Na vele jaren als gastheer op events te hebben gewerkt zet Stefan deze praktijk ervaring in op onze sales afdeling. Zo kan hij je perfect helpen met je vragen, offertes en boekingen. 

Ook als gastheer kom je hem tegen op events. Charmant én altijd gezellig, hij is het best in zijn sas op een feestje. De eeuwige glimlach van Stefan zet de sfeer.

Dedicated om je te helpen, daadkrachtig én gastvrij zijn de sterke kanten van Stefan.

LUCINDE Grafisch ontwerp

Lucinde kom je op locatie bijna niet tegen, maar in de periode voor je event helpt zij je met haar design skills. Als grafisch ontwerpster is zij verantwoordelijk voor de designs van fotostripjes, fotoprints, social media borden, fotokaders, custom branding, fotomapjes en meer.

DAAN Logistiek 

Daan zorgt ervoor dat alle photobooths ingepakt en klaargemaakt worden voor events. Zo is hij de spil in de wekelijkse voorbereidingen. 

Op locatie komt Daan de photobooths en fotopiegels ook bezorgen & ophalen. 

ANJA Planning & Gastvrouw

Op kantoor is Anja verantwoordelijk voor de planning. Zij zorgt dat iedereen op het juiste moment vertrekt, naar de juiste locatie. Zij zorgt voor de voorbereidingen voor onze gastheren, gastvrouwen en bezorgers.

Representatief, positief en enthousiast is Anja elke dag. Met haar makkelijke babbel en innemende glimlach past zij op ieder event, of het nu zakelijk of privé is. Ook bij een internationaal event heb je aan Anja de juiste gastvrouw, haar Engels is uitstekend. Of je nu een fotohokje gaat huren of een fotospiegel, Anja regelt het met haar charmes én organisatie talent feilloos voor je.

JONÉLL Support & Gastvrouw

Jonéll is een gezellige, spontane en vlotte gastvrouw, een topper voor je feestje. Haar fijne glimlach breekt al snel het ijs. Als gastvrouw bij één van onze spiegel photobooths, als polaroid meisje of gewoon bij een fotohokje. Ze kan het allemaal én ze doet het met zoveel plezier.

Daarnaast zet Jonéll haar technische kennis in de weekenden in voor onze supportdesk. Huur jij een photobooth zonder gastheer/vrouw, dan kun je onze supportdesk bellen, in de weekenden kun je dan zomaar Jonéll aan de telefoon krijgen.

THOMAS Gastheer & Bezorger

Een warm welkom is gegarandeerd met gastheer Thomas. Zijn open persoonlijkheid zorgt voor een positieve bijdrage aan je event. Met Thomas heb je een hele fijne gastheer te pakken voor je bedrijfsfeest of bruiloft.

Naast z'n werk als gastheer, rijdt Thomas ook bezorg & ophaal photobooths door het land.

KIRBY Gastvrouw

Gastvrouw Kirby is een stralende, gezellige gastvrouw die overal met een twinkel in de ogen binnenstapt. Met die twinkel weet ze de toon te zetten en voelt iedereen zich snel op z’n gemak bij Kirby.

Kirby is gek op onze fotospiegels.

MIGNON Gastvrouw

Of je een feestje in de lokale bejaardensoos wilt opleuken, of een ‘kudde’ middelbare scholieren in toom wilt houden, met Mignon zit je goed! Elk feestje, van bruiloft, bedrijfsfeest tot open dag of festival wordt een succes met Mignon bij de photobooth.

Een gezellige en enthousiaste dame!

GAILYON Gastvrouw

Op charmante wijze maakt Gailyon je gasten wegwijs bij de photobooth. Haar charmante en professionele voorkomen, en het gevoel dat zij overbrengt op je gasten zorgt voor de finishing touch bij ons enorm leuke foto entertainment.

ANGÉLIQUE Fotograaf

Ze weet alles van foto’s, houdt niet van nabewerking en schiet het liefste direct een toffe foto. Als fotograaf doet ze dat met de camera in de hand, maar bij de fotohokjes weet ze dat ook met de ingebouwde camera te bereiken.

100% Energiek, vlot, persoonlijk en zéér enthousiast bij onze fotohokjes!

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media