ontmoet Onze mensen

Dat zit wel snor!

Een photobooth huren is fun, een feestje! En als je foto's inzet voor fotomarketing, dan zijn leuke én goede mensen nog belangrijker voor een succesvolle actie. Maar hoe leuk zijn onze mensen eigenlijk? Op deze pagina ontmoet je ons, zie je wie we zijn én wat we doen. Van de mensen die bij je op locatie de photobooth komen plaatsen of begeleiden tot de mensen op kantoor waarmee je vooraf alles tot in de puntjes regelt.

Peter sales marketing

PETER Eigenaar 

Van een spontaan idee groeide het concept voor de Doe het SelfieBox. Peter bedacht en creëerde het fotohokje.

Hij is verantwoordelijk voor marketing, sales en wat verder bij ons bedrijf om de hoek komt kijken. Heel soms kom je ‘m tegen als fotograaf of plaatst hij een fotohokje.

Ariane administratief medewerker

ARIANE Administratie & Sales

Op kantoor zorgt Ariane dat aanvragen, offertes en boekingen verwerkt worden. Je krijgt haar aan de telefoon voor al je sales vragen.

Maar tijdens events kom je Ariane soms ook tegen als gastvrouw. Ze is multi-inzetbaar, en met haar glimlach en daadkrachtige houding zorgt zij dat jouw event een succes wordt. Haar favorietje is toch wel onze 360 Graden Spinner.

Elize sales medewerker

ELIZE Sales 

Bel je ons? Dan is de kans groot dat je Elize als eerste aan de telefoon krijgt. Zij is de spin in het web van onze boekingen. Zij kan je perfect helpen met je vragen, offertes en boekingen. 

Dedicated om je te helpen, daadkrachtig én gastvrij zijn de sterke kanten van Elize.

Daan logisitiek medewerker en design

DAAN Logistiek & Design 

Daan zorgt ervoor dat alle photobooths ingepakt en klaargemaakt worden voor events. Zo is hij de spil in de wekelijkse voorbereidingen. Daarnaast heeft Daan een heleboel creativiteit in zich waarmee hij ook wat ontwerpwerk van fotostrips voor zijn rekening neemt.

Op locatie komt Daan de photobooths en fotospiegels ook bezorgen & ophalen. 

Anja planning

ANJA Planning & Gastvrouw

Op kantoor is Anja verantwoordelijk voor de planning. Zij zorgt dat iedereen op het juiste moment vertrekt, naar de juiste locatie. Zij zorgt voor de voorbereidingen voor onze gastheren, gastvrouwen en bezorgers.

Of je nu een fotohokje gaat huren of een fotospiegel, Anja regelt het met haar charmes én organisatie talent feilloos voor je.

Jonell design marketing

JONÉLL Support & marketing

Jonéll is als grafisch ontwerpster  verantwoordelijk voor de designs van fotostripjes, fotoprints, social media borden, fotokaders, custom branding, fotomapjes en meer.

Daarnaast zet Jonéll haar technische kennis in de weekenden in voor onze supportdesk. Huur jij een photobooth zonder gastheer/vrouw, dan kun je onze supportdesk bellen, in de weekenden kun je dan zomaar Jonéll aan de telefoon krijgen.

KIRBY Gastvrouw

Gastvrouw Kirby is een stralende, gezellige gastvrouw die overal met een twinkel in de ogen binnenstapt. Met die twinkel weet ze de toon te zetten en voelt iedereen zich snel op z’n gemak bij Kirby.

Kirby is gek op onze fotospiegels.

BRANDON Gastheer & Bezorger

Als gastheer kom je Brandon tegen op events. Charmant én altijd gezellig, hij is het best in zijn sas op een feestje. De eeuwige glimlach van Brandon zet de sfeer.

Naast z'n werk als gastheer, rijdt Brandon ook bezorg & ophaal photobooths door het land.

DAMIAN Gastheer & Bezorger

Damian is een gastvrije en gezellige gastheer die altijd een warm welkom biedt aan jouw gasten. Met zijn vriendelijke persoonlijkheid weet hij direct een positieve sfeer te creëren en zorgt hij ervoor dat zijn gasten zich op hun gemak voelen.

Naast z'n werk als gastheer, rijdt Damian ook bezorg & ophaal photobooths door het land.

JULIA Gastvrouw

Op charmante wijze maakt Julia je gasten wegwijs bij de photobooth. Haar charmante en professionele voorkomen, en het gevoel dat zij overbrengt op je gasten zorgt voor de finishing touch bij ons enorm leuke foto entertainment.

ISA Gastvrouw

Isa staat graag voor jouw gasten klaar. Haar uitstekende communicatieve vaardigheden en innemende glimlach maken haar tot een onmisbare gastvrouw.

Ze is attent en helpt je graag om het de gasten naar de zin te maken.

ANOUK Gastvrouw

Een warm welkom is gegarandeerd met gastvrouw Anouk. Haar open persoonlijkheid zorgt voor een positieve bijdrage aan je event. Met Anouk heb je een hele fijne gastvrouw te pakken voor je bedrijfsfeest of bruiloft.

Een gezellige en enthousiaste dame!

ANGÉLIQUE Fotograaf

Ze weet alles van foto’s, houdt niet van nabewerking en schiet het liefste direct een toffe foto. Als fotograaf doet ze dat met de camera in de hand, maar bij de fotohokjes weet ze dat ook met de ingebouwde camera te bereiken.

100% Energiek, vlot, persoonlijk en zéér enthousiast bij onze fotohokjes!

THOMAS Gastheer & Bezorger

Een warm welkom is gegarandeerd met gastheer Thomas. Zijn open persoonlijkheid zorgt voor een positieve bijdrage aan je event. Met Thomas heb je een hele fijne gastheer te pakken voor je bedrijfsfeest of bruiloft.

Naast z'n werk als gastheer, rijdt Thomas ook bezorg & ophaal photobooths door het land.

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media