Thema Photobooth

Voorzien van een uitstraling die bij je themafeest past!

De Doe het SelfieBox Compact is onze meest veelzijdige photobooth. Speciaal voor themafeesten hebben we deze voorzien van een uitstraling die bij je themafeest past! Bij de photobooth krijg je natuurlijk een bijpassende achtergrond én als je kiest voor een photobooth mét een gastheer/vrouw, dan zorgen we zelfs voor een koffer met props.

Gevangenis prison thema Photobooth

PRISON / GEVANGENIS PHOTOBOOTH

De themafeesten zijn momenteel in de ban van gevangenissen. Door de populariteit van series als Prison Break en Orange Is The New Black kleden we ons allemaal in het gevangenis oranje. Deze photobooth met echte mugshot achtergrond, bijpassende ruige branding en koffer vol bijpassende props is een favo keuze!

Great Gatsby Photobooth

GREAT GATSBY PHOTOBOOTH

Met onze zwart-gouden Great Gatsby branding en gouden glitter achtergrond scoor jij punten bij je gasten. De koffer met props heeft uiteraard ook een hoog zwart met goud gehalte.

apres ski photobooth

après ski photobooth

Ga jij een après ski feest organiseren? Dan scoor jij punten met onze après ski photobooth. Helemaal in stijl foto's maken, met een achtergrond van sloophout en fotoprintjes die natuurlijk ook in apres ski sfeer gestyled zijn.

Halloween photobooth

Halloween photobooth

De meest creepy photoBOOth voor jouw volgende Halloween feest! Zeker als je kiest voor de optie met greenscreen kun je onwijs spooktaculaire selfies maken. Dat wordt griezelen!

Tropical fotopaal zomer

TROPICAL/JUNGLE PHOTOBOOTH

Op een zomers feest een echte eyecatcher neerzetten? Onze achterwand met hippe palmbladeren én de bijpassende branding op de photobooth maken je (strand)feest helemaal af. De koffer met props vullen we natuurlijk met tropische hoedjes, bloemenslingers, palmbomen en een flamingo!

babyshower photobooth

BABYSHOWER PHOTOBOOTH

Deze photobooth is er met een baby BOY of baby GIRL uitstraling. Geef jij als verrassing een babyshower? Of misschien organiseer je voor jezelf een babyshower! Dan is deze photobooth een onvergetelijke verrassing voor je visite!

Wanted Photobooth

WESTERN PHOTOBOOTH

WANTED, DEAD or ALIVE … leg alle ‘bandieten’ op je westernfeestje vast met deze Western Photobooth. Printjes maken we het liefste met een ‘wanted’ randje om de foto. Hilariteit verzekerd, én je hebt een toepasselijk en blijvend aandenken.

Gender Reveal Photobooth

GENDERREVEAL PHOTOBOOTH

Steeds populairder worden de gender reveal feestjes waarbij je onthult of je een jongetje of een meisje krijgt. In het begin van het feest krijgen de bezoekers 2 fotoprintjes … 1 met ‘wordt het een jongetje?’ en 1 met ‘wordt het een meisje?’. Zodra je gaat bekendmaken wat het wordt laat je al je gasten het fotostripje met hun keuze omhoog houden. Na de ‘reveal’ printen we alleen nog fotostripjes met het juiste geslacht. Superleuk en origineel!

Hollandse Photobooth

HOLLANDSE PHOTOBOOTH

Is je themafeestje in Hollandse stijl? Met klompen, tulpen, koeien en … ? Dan is deze photobooth met Delfstblauwe tegeltjes, klompen en tulpen de beste match.

Oktoberfest Photobooth

OKTOBERFEST PHOTOBOOTH

Jetzt geht loss! Alle remmen los op een Oktoberfest voor je bedrijf, in het dorp, de feesttent, of …
Met deze Oktoberfest photobooth scoor je punten! Én je geeft iedereen een toffe herinnering mee naar huis aan een Oktoberfest of Bierfeest om nooit te vergeten.

Disco fotopaal

DISCO PHOTOBOOTH

Back to the Seventies, Eighties of Nineties? Disco night? Saturday Night Fever? Impress met deze disco photobooth!
Wil je écht indruk maken? Dan huur je bij ons gewoon een stukje verlichte dansvloer die we als een soort rode loper voor de photobooth leggen. Succes verzekerd!

Sinterklaas Photobooth

SINTERKLAAS PHOTOBOOTH

Wil je de kinderen op je sinterklaasfeest blij maken? Deze Sinterklaas photobooth heeft een hoogte speciaal voor kinderen. Zet je er een leuk pietje bij, dan staan de kids in de rij voor een leuke selfie met Piet.

We hebben zelfs speciale Sint en Piet photobooth props op stokjes!

compact kerst fotozuil photobooth

KERST PHOTOBOOTH

Een thema photobooth met kerst is razendpopulair. Daarom hebben we deze kerst photobooth zelfs met 3 verschillende designs. Natuurlijk zijn de props afgestemd op een kerst event en mag je naar keuze een achtergrond uitzoeken.

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media