Onze net-als-in-de-film photobooth!

17 mei 2021

Ze spreken tot de verbeelding: die prachtige filmscènes waarbij twee of meer mensen veel plezier hebben samen. Hun gezichten worden vanuit verschillende standpunten gefilmd en het lijkt wel alsof de camera om hen heen draait (is trouwens ook zo). Deze prachtige momenten van plezier en romantiek worden vaak nog in slow motion afgespeeld zodat de ervaring voor de kijker nog intenser wordt. 

Het eindresultaat liegt er niet om: een memorabele scène waarin mensen authentiek plezier hebben en elkaar graag zien, dit alles doorspekt met een muziekje dat op het gemoed inwerkt en… de perfecte filmscène die je graag in jouw leven zou willen, is geboren. Om jaloers op te worden! 

Jaloersmakend bedrijfsevent

Met trots stellen we jou de 360 Graden Photobooth Spinner voor: een hypergave photobooth met een camera die volledig om je heen draait en ondertussen slomo video’s opneemt. Je gasten nemen plaats op het speciale platform en de techniek doet de rest. De camera die op een arm bevestigd is, draait om jouw bezoekers/klanten heen en doet z’n werk. 

Als resultaat krijg je de perfecte filmscène in real life! Jouw eigen branding, een meeslepend muziekje op de achtergrond, intro en/of outro met jouw (bedrijfs)logo en tekst en het beste van dit alles… dit meesterwerkje kan meteen gedeeld worden!  Levensechte filmscènes met jouw bezoeker in de hoofdrol worden gedeeld op TikTok, Instagram en Facebook of via privé-berichten in WhatsApp en Messenger. 

Onze regisseur komt mee met de 360 graden videobooth 

Geen zorgen om de bediening of de techniek, deze 360 graden videobooth komt met een gastheer of gastvrouw inbegrepen: hij / zij doet het werk voor jou. 1, 2, 3 of zelfs 4 gasten nemen plaats op het platform waarop onze gastheer / gastvrouw de camera bedient. De camera draait en jouw gasten laten zich helemaal gaan. Dit event is fun-fun-fun en dat zullen ze op alle social media geweten hebben. 

 Zodra de camera stopt met draaien, doet de videobooth de rest: het voorbije moment wordt meteen in een slomo video gegoten, voorzien van achtergrondmuziek, video-effecten en (optioneel) jouw intro/outro. Klaar om gedeeld te worden met de wereld. 

Als je aan MEGAMARKETING wil doen dan is deze photobooth dé bron van foto entertainment met de hoogste WOW-factor!  

Social media marketing zonder moeite  

De afgewerkte video’s verschijnen vrijwel meteen op de tv’s die bij de spinner geplaatst worden. Jouw gasten scannen de QR-code die bij hun video staat en ze ontvangen deze direct op hun smartphone. Deze video’s zijn gewoon té leuk om niet te delen en al gauw verspreiden ze zich via allerlei social media kanalen. Sharing made easy… ofwel: social media marketing zonder dat je er moeite voor moet doen. 

De ultieme brand experience 

De 360 Graden Photobooth Spinner, de hit in Amerika en de nieuwste hype van Europa, zorgt voor een ultieme brand experience. Jouw klanten en bezoekers spelen mee in hun eigen film die onlosmakelijk verbonden is met jouw bedrijf! Het is een unieke ervaring die ze zich nog lang zullen herinneren en die ze vooral met jouw event associëren. Er zal dus over gepraat worden! 

Panoramische voordelen met de 360 graden videobooth

Jouw merk wordt dus onafscheidelijk verbonden met een unieke, gigafantastische ervaring, eentje waar iedereen deel van wil uitmaken. De brand experience is niet het enige voordeel dat er voor jou en jouw onderneming in zit, de 360 Graden Photobooth Spinner heeft nog andere pluspunten.  

De 360 Graden videobooth is entertainment voor jouw klanten, maar voor jou is het een ultrasterke marketingtool. Net omdat jouw klanten zoveel plezier hebben, dragen ze zonder het te weten bij aan jouw positieve bedrijfsimago. Verder biedt ook deze photobooth, net als alle andere photobooths, de optie om mailadressen in te zamelen voor toekomstige mailings vanuit jouw bedrijf. Het is een win-win voor iedereen. 

Omdat de beelden via social media verspreid worden, bestaat de kans dat ze nog tot lang na het evenement teruggevonden worden, wat ervoor zorgt dat jouw bedrijf blijvend in the picture komt. 

Kortom: fun en plezier voor jouw klanten en potentiële nieuwe klanten voor jou. In deze film zijn er geen verliezers, enkel winnaars. 

Marketingstunter, here you come!

Klaar om jouw bedrijfsevent een bestseller-boost te geven? Reserveer onze 360 graden videobooth en jouw evenement of bedrijfsfeest wordt een film met een happy ending… en een “happy continuing”! 

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media