6 Tips voor een mooie bruiloft

25 juli 2016

bruiloft tips natuur

De meeste mensen trouwen één keer in hun leven. Sommigen omschrijven hun trouwdag zelfs als dé beste dag in heel hun leven. Er mag niks ontbreken aan die dag. Als bruidspaar wil je ook voor je gasten een feest en receptie creëren die van alle gemakken voorzien is. Maar wat is er eigenlijk allemaal mogelijk op een bruiloft en wat zijn de nieuwste trends? Hier volgen een aantal tips en trends voor een mooie bruiloft.

1. Hoe Persoonlijker, Hoe Beter

Deze trend zie je de laatste jaren steeds sterker. Bruiloften worden persoonlijker. Of dat nu met foto’s van het bruidspaar is of een eigen trouwlogo, over heel de dag verspreid zien bruiloftsgasten persoonlijke tintjes die de trouwdag net dat beetje extra geven. Naast weddingplanners zien we steeds vaker een weddingstylist die je helpt om je eigen identiteit uit te stralen op je trouwdag.

Naast de eigen identiteit willen de bruidsparen ook steeds meer de persoonlijkheid van de gasten zien. Dat doe je perfect door een fotohokje te huren. Gasten worden losser als ze niet hoeven te poseren voor een fotograaf maar zelf het heft in de hand nemen. Door hen de mogelijkheid te geven zelf hun foto te maken, zijn ze sneller geneigd bijvoorbeeld een gekke bek te trekken. Zo’n photobooth zorgt voor veel meer memorabele foto´s dan de standaard geposeerde foto’s voor de trouwfotograaf.

2. Breng De Natuur Naar Binnen

Natuurlijk mogen bloemen niet ontbreken op een bruiloft, net zo min als een bruidstaart en uiteraard de jurk! Maar zou het niet prachtig zijn om de natuur in al die dingen te verwerken? Fondant bloemen op de taart, échte bloemen in het haar van de bruid en de ruimte aangekleed met natuurlijke elementen. Niet alleen met bloemen, maar ook takken en bladeren kunnen een prachtige aanvulling zijn. Zo krijgt de aankleding een warmer gevoel dan wanneer er alleen gebruik wordt gemaakt van bloemstukken. Een weddingstylist die je kan helpen met unieke en onvergetelijke natuurlijke decoraties is Bloom your Life of natuurlijk Much love.

3. Band Of Dj?

Een dilemma dat iedere bruid meemaakt: kies je voor een band of een dj op de bruiloft? Het is een duidelijke trend dat er steeds vaker live muziek te zien is op bruiloften. Het huren van een band heeft veel voordelen ten opzichte van een dj. Ten eerste geeft de band een extra persoonlijk tintje aan de dag. Een live band kan een heel verschillende beleving meegeven aan ieder moment, en kan zich aanpassen aan de sfeer op het feest. Ze kunnen bijvoorbeeld een romantische sfeer creëren of er juist voor zorgen dat alle voetjes van de vloer gaan. In tegenstelling tot een dj, die vaak alleen dance of gelijksoortige muziek draaien. Met een band is er vaak iets wat iedereen leuk vindt. Live muziek is de hele dag door vaak een goede aanvulling, ook tijdens de ceremonie.

4. Bedank De Gasten

Na je grote dag wil je je gasten bedanken voor hun aanwezigheid en betrokkenheid en misschien nog voor meer dingen. Dit kan je het beste doen door hier ook weer een persoonlijk tintje aan te geven. Een ideale uitkomst hiervoor is een fotohokje. Bij het huren van een photobooth maken de gasten hun eigen foto’s, die kunnen zij dan houden als aandenken. Je krijgt van ons de digitale bestanden en kunt daar na afloop nog iets superleuks mee doen. Zo heb je als bruidspaar alle gasten op beeld en is het wat losser dan de gebruikelijke “geposeerde” foto’s.

Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om je gasten te bedanken. Een optie is om alle foto’s die gemaakt zijn in het gehuurde fotohokje op te hangen aan een touw. Dit vormt dan een soort persoonlijke slinger door de ruimte en iedereen maakt extra deel uit van het feest. Dat zorgt ook weer voor een betere sfeer en meer saamhorigheid.

5. Go Viral!

Deze trend is écht helemaal van nu. Verzin jullie eigen hashtag die iedereen kan gebruiken in de aanloop van de grote dag en op de dag zelf. Gasten kunnen bijvoorbeeld berichten posten met foto’s of berichten met tekst wat zij ervan vinden. Zo kunnen ook mensen die niet op je bruiloft zijn, zien wat voor moeite jullie als paar erin gestoken hebben en wordt jij misschien wel een trendsetter!

6. Licht Aan

Marquee verlichting is nu heel hip. Dit zijn letters, bijvoorbeeld de initialen van het paar, die zijn verlicht in Las Vegas-achtige stijl. Zo is het feest ook in het donker niet te missen. Bovendien maakt het de bruiloft nog persoonlijker. Naast deze trend zijn lichtslingers veel te zien op trouwdagen. Licht is de sfeervolle versiering van deze tijd.

Al met al zijn er natuurlijk nog veel meer tips en trends voor de belangrijkste dag van je leven, dit zijn er zes. Wat vooral belangrijk is: laat het helemaal om het bruidspaar draaien. En geef er vooral een eigen draai aan!

Op de foto met de kerstman

Loopt er op je event een kerstman? Of misschien een paar leuke kerstvrouwtjes? Met een fotozuil erbij maken we, met één van onze fotografen foto’s van de bezoekers met kerstman of kerstvrouwtjes. Deze worden direct geprint en voorzien van een kader met je logo. Wil je een actievere commerciële benadering? Dan kunnen we je bezoekers vragen om een mailadres. Zij krijgen hun foto direct per mail en jij krijgt alle ingevulde mailadressen!

Een photobooth voor een onvergetelijk kerst 

Welke keuze je ook maakt, een fotohokje op een kerstfeest is gegarandeerd een succes. Onze enthousiaste gastheren en gastvrouwen maken het succes nog groter. Wij helpen je graag én denken graag met je mee. Neem je contact met ons op als je met ons aan de slag wilt : 088-8580888 of stuur een mail naar hallo@booqbox.nl

bruiloft tips wedding

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media