7 manieren van foto entertainment

3 oktober 2018

foto entertainment

Photobooths en fotohokjes staan garant voor plezier op je evenement of feest. Dat is ondertussen wel duidelijk. Wist je dat er meer manieren zijn om foto’s als entertainment in te zetten? Wij wel! Daarom bieden we ook zoveel verschillende Doe het SelfieBoxen aan. Want een beetje originaliteit kan geen kwaad natuurlijk. Heb je geen idee hoe je met foto’s je gasten kan vermaken? Geen probleem! Wij hebben een lijstje opgesteld. Zo kun je wat inspiratie op doen. Want een fotohokje huren is leuk, maar er is nog zoveel meer met foto’s te beleven. Foto entertainment is fun! Hier zijn 7 Foto Entertainment suggesties:

1- De Doe Het SelfieBakfiets

Een photobooth hoeft er helemaal niet standaard uit te zien. Deze mag best wel in het thema van het evenement zijn ontwerpen. Enter de bakfiets! Perfect voor outdoor events zoals foodfestivals of bijvoorbeeld een straatfeest of een kerstmarkt. Of heb je een groot familiefeest op het strand gepland? Maak lol met de selfie bakfiets! Foto’s maak je en deel je direct met de ingebouwde iPad. En bekijk alle foto’s die zijn genomen op de ingebouwde TV met slideshow functie. Het veranderen van het uiterlijk van een photobooth zie je steeds meer gebeuren. Wij geloven dat plezier maken het belangrijkste is van het fotomoment!

2- Waarom Een Foto Als Je Ook Een GIF Kan Maken?

Je kent ze wel toch? Die GIFjes die je steeds online ziet? Het zijn eigenlijk een soort minifilmpjes; bewegende foto’s. Natuurlijk kun je deze niet afdrukken. Maar voor het delen op Social Media zijn ze ideaal. Of bekijk ze direct op de GIF photobooth. Een minifilmpje (gifje) staat garant voor hilariteit. We nemen in de photobooth 3, 4, 5 of 6 foto’s. Snel achter elkaar. Het resultaat: een hoop lol én een filmpje voor op Facebook of Instagram.

3- Een Social Media Promo Team!

Het social media promo team is eigenlijk een rondlopende, pro-actieve photobooth. Ons promo team loopt op je event rond met een gepersonaliseerd social media bord. Ze spreken je bezoekers aan en zetten ze op de foto. De bezoeker vult z’n mailadres of mobiele nummer in en krijgt direct de foto doorgestuurd. Met een social media promoteam heb je dubbel foto entertainment. Niet alleen is dit leuk, het is ook nog eens nuttig! Want met het promoteam zet je foto entertainment in als marketingtool! Maak foto’s. Maak plezier. En promoot je evenement of merk direct op internet. Onze gastvrouwen zijn natuurlijk onderdeel van het vermaak. Gegarandeerd veel smiles en likes!

4- Plaats Je Gasten Voor Iedere Achtergrond Denkbaar Met Een Greenscreen

De meeste lol maak je misschien wel met een greenscreen photobooth. Hiermee kun je live de achtergrond aanpassen van je foto. En dit is direct te zien op een scherm. Laat je gasten boven op een berg staan. Of laat ze plaatsnemen achter het stuur van een auto naar keuze. Alles digitaal toegevoegd, maar daarom niet minder leuk. Hoe later op de avond, hoe meer lol met het greenscreen. Foto entertainment van de hoogste plank! En voor de kids hebben we een speciaal sprookjes greenscreen. Uit onze volle verkleedkoffer kiezen ze een mooi kostuum. En de camera legt ze vast in het sprookjesbos of in het magische kasteel. Gaaf!

5- De Mobiele Fotostudio Komt Naar Je Event Toe!

Een photobooth is al leuk, maar een mobiele fotostudio mét fotograaf brengt allerlei extra mogelijkheden. Als winkelcentrum promotie maken we portretten voor vader en moeder, tijdens familiefeesten zetten we alle gasten op de foto. Of organiseer wat beroemde walking characters erbij zoals het Zandkasteel, Spongebob, Bob de Bouwer of … en je hebt gegarandeerd succes. Maar ook op de foto met Sinterklaas, de kerstman of een beroemde TV ster of sporter? Het kan allemaal. Onze event fotograaf legt het vast én print direct de foto voor je bezoekers.

6- Een Chique SelfieSpiegel

Plezier kan ook heel smaakvol zijn. Heb je een evenement met betrekking tot fashion of glamour? Of verwacht je veel dames en meisjes of je feest? Dan is de Beauty fotospiegel een goed keuze. Ook weer vernieuwend foto entertainment. Het design is super en luxe. De fotospiegel is interactief. Het laat natuurlijk de foto’s zien. Maar ook animaties en teksten die je gasten zeker zullen waarderen. Het is zelfs mogelijk om je gasten een handtekening op de spiegel te laten zetten. Deze wordt gewoon meegeprint met de foto!

7- Een Polaroid Fotograaf Voor Een Retro Sfeertje

We kennen allemaal die geweldige polaroid foto’s nog wel. Nou, ze zijn terug én ze zijn razendpopulair. Even poseren bij het polaroid fotomeisje of de polaroid fotograaf, direct je foto in handen krijgen én even wapperen. Of je nu een rondlopende foto activatie wilt, of een vaste plek in wilt richten op je event of beurs, met polaroid kunnen we altijd iets leuks bedenken. Als dat geen foto entertainment is!

 

Naast deze zeven tips voor foto entertainment bieden we nóg meer verschillende photobooths aan. Ons doel is jouw evenement een extra fun element te brengen. Want een photobooth staat voor plezier. Tijdens het maken van de foto. En tijdens het bekijken van je print! Bekijk ons assortiment photoboothsfotospiegels of specials. Jouw volgende feest of evenement wordt gegarandeerd een succes met een van onze originele fotohokjes. Kun je zelf geen keuze maken? Bel ons gewoon even : 088-8580888. We helpen je natuurlijk graag met een originele en verrassende fotoactivatie.

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media