8 REDENEN WAAROM JE EEN fotograaf met direct-klaar afdrukken MOET HUREN

11 februari 2020

polaroid fotomeisje

Ben je een feest of evenement aan het plannen? Overweeg dan om de Instax Party Crew te huren! Dit is fantastisch en laagdrempelig entertainment. Daarnaast geef je je gasten een leuk aandenken mee. Maar wist je dat er nog veel meer redenen zijn waarom het huren van direct-klaar foto's een goed idee is? Wij geven er 8!

1 – Niemand Vergeet Je Feest Meer Door De Fotograaf

De binnenkomer op de lijst met tips: een vintage direct-klaar foto is het perfecte aandenken. En het is niet zomaar een leuk bedankje. Het is letterlijk een gepersonaliseerde partyfavor! En dan ook nog eens waar mensen lachend op staan. Beter dan een zak snoep, toch? Je kan de neutrale foto meegeven in een gepersonaliseerd hoesje. Grote kans dat de herinnering aan jouw evenement op de koelkast belandt!

2 – Het Doet Je Denken Aan Vroeger

Iedereen kan tegenwoordig foto’s maken met zijn mobiele telefoon. En de kwaliteit van deze kiekjes wordt met elke nieuwe smartphone steeds beter. Echter, een digitale foto is niet hetzelfde als een analoge. De kleuren, de zachtheid, de subtiele overgangen… We vergeten weleens dat foto’s er vroeger altijd zo uitzagen. Als je een fotograaf met direct-klaar afdrukken huurt dan breng je dat gevoel van vroeger weer even terug. Want houden we allemaal niet van een portie smeuïge nostalgie?

3 – Het Is Laagdrempelig Entertainment

Matige DJ? Zwaar onderschatte inkoop van drank? Geen nood! Met een fotomeisje of fotojongen wordt zelfs het saaiste feestje nog een dolle boel. Je hoeft er niet voor het podium op. Maar met een instax camera om onze nek zijn we al snel het middelpunt van de belangstelling. Een fotograaf heeft op een feest of evenement een onuitstaanbare aantrekkingskracht. En met het directe klaar effect van deze foto heb je de perfecte combinatie van vermaak te pakken. Mag die slechte DJ gewoon blijven.

4 – Een Direct-Klaaar Foto Is Een Slimme Marketingtool

Het is niet verboden het nuttige met het aangename te combineren. Een fotomeisje of jongen huur je natuurlijk niet alleen voor je gasten. Je kunt dit prima gebruiken voor marketingdoeleinden. Geef de foto mee als kortingsbon voor je (online) winkel bijvoorbeeld. Of laat mensen hun gegevens opschrijven zodat je ze gericht promotiemateriaal kan opsturen. Daarnaast, als de direct-klaar foto met jouw logo achter het welbekende koelkastmagneetje belandt… Betere brandawareness krijg je niet!

5 – Een Fotomeisje Is Een Sfeermaker

We zeiden het al; een fotograaf met direct-klaar foto's is prima entertainment. Maar het is ook een goede sfeermaker. Mensen gaan gauw een beetje extra gek doen voor de foto. De kans is dan ook groot dat de sfeer er sneller inkomt op je feest. Mocht dit nodig zijn natuurlijk. Daarnaast is een foto een leuke ijsbreker; volstrekt vreemden zullen met elkaar op de foto gaan. Wie weet wat daar later op de avond nog uit kan voortkomen. Waar het huren van een fotograaf al niet goed voor kan zijn!

6 – Het Maakt Je Jonger!

Nou ja, niet echt natuurlijk. Maar op zo'n direct-klaar foto zie je er vaak wel net wat beter uit. Komt dit door het magische vintageeffect? Of zijn analoge foto’s gewoon wat flatterend? Het geheim zal niet zo snel worden prijsgegeven. Ondertussen kunnen we er wel gewoon gebruik van maken natuurlijk. Zelfs als je een digitale foto -bijvoorbeeld met je telefoon- van de print maakt dan blijft het effect overeind. Heb jij weer een frisse nieuwe profielfoto!

7 – Het Is Een Goede Reden Om Weer Eens Gek Te Doen

Als je die reden nodig hebt dan. Zo niet: gefeliciteerd, jij hebt een leuk leven! Maar de meeste onder ons hebben een kleine katalysator nodig. Een gimmick of zoiets. Een direct-klaar camera huren is dan de perfecte oplossing. Een fotograaf op een feestje maakt mensen snel wat maffer. En de directe print uit de retro-look camera maakt offline delen van je gekke gedrag wel heel makkelijk. Zonder het risico te lopen dat het kiekje direct op Twitter verschijnt. Heb je extra gek gedaan? Hou de foto dan in je eigen zak. Zo zal ie niet zo snel viral gaan. Probeer dat maar eens met een digitale foto te doen!

8 – Een Instax camera Is Compact

Een fotomeisje of jongen past bij ieder feest. Dit komt mede door de compactheid. Dit maakt het ook de ideale camera om snel mee rond te lopen. Organiseer je een evenement waar je op meerdere plekken foto’s wilt nemen? Of waar het te klein voor een photobooth. Dan kan je het beste een mobiele fotograaf huren.

Doe Het SelfieBox Is Specialist In fotomeisjes/jongens

Als je na deze 8 redenen nog niet overtuigd bent om een Instax fotomeisje of jongen te huren, dan weten wij het ook niet meer! Boek nu je fotograaf direct hier of neem contact met ons op via 088-8580888 voor meer informatie.

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media