DE LEUKSTE PROPS VOOR BIJ JE FOTOHOKJE ZIJN GEWOON INBEGREPEN!

3 maart 2018

props voor je photobooth

Ga jij een fotohokje huren bij de Doe het SelfieBox mét een gastheer/vrouw? Of een andere photobooth of fotospiegel? Dan kun je erop rekenen dat al die leuke props gewoon standaard inbegrepen zijn bij je boeking! Die toffe props maken je feest écht af. Daarmee haal je het onderste uit de kan als je selfies maakt in het fotohokje, met de photobooth of de fotospiegel.

Net zoals een Sinterklaasfeest niet af is zonder pepernoten en chocoladeletters, zo is jouw feest niet af zonder onze geweldige koffer met props. Zelfs je oma, tante Mien en je saaie achterbuurman kruipen achter de geraniums vandaan als ze onze koffer met gekkigheid zien. De meeste oogjes gaan al twinkelen als we de koffer met een klik ontgrendelen, openzetten en uit gaan stallen.

Welke Props Zitten Er Dan Bij Een Fotohokje Huren?

We nemen een koffer mee, die meestal maar nét dichtkan, zo vol is deze. In de koffer zitten :
1) Hoeden
Meestal 8-12 hoeden, van glitterige zwarte hoeden tot hoeden met lichtjes, vikinghelmen, tijgerprintjes, kapiteinshoeden, legerhelmen, gouden petten, kronen tot …

2) Boa’s
Met de meeste boa’s lijkt het alsof er na je feestje een kip geslacht is, zoveel veren blijven erachter. Maar bij ons zeker niet! Wij hebben speciale veerloze boa’s, supermooi, in allerlei verschillende kleuren én het mooie is dat ze geen rommel achterlaten.

3) Brillen
Ook 8-12 verschillende brillen zitten er in de koffers. Mega brillen, brillen met bloemen, brillen met palmbomen, bierpullen, brillen met wenkbrauwen erop, Dame Edna brillen, het zit er allemaal in!

4) Opblaasprops
We hebben opblaasbare gitaren, mandoline’s, apen, flamingo’s, microfoons, saxofoons, radio’s, dinosaurussen en stenentijdperk knuppels. Voor jouw feestje kiest onze gastheer met zorg de 3 leukste uit onze collectie om mee te nemen met het fotohokje!

5) Maar er is nog meer!
En dan hebben we nog allerlei andere gekkigheid voor je fotohokje in petto. Van dynamietstaven tot hawaislingers, van papegaai tot een bos bloemen.

Wil Jij Een Fotohokje Huren Met Een Thema Koffer? Geen Probleem!

Heeft jouw feest een thema? Dan willen we natuurlijk onze uiterste best doen om een koffer op maat voor je samen te stellen zodat het fotohokje op jouw feest écht helemaal aansluit.
We kunnen je wel een beetje verklappen wat de populairste thema’s zijn het laatste jaar :

 • Glitter & Glamour
  Deze koffer vullen we met zilver, goud en zwart. Lekker een tikkie blingbling
 • Pink Parade
  Alles in roze, roze én nog eens roze! Roze hoeden, brillen, boa’s, een flamingo…
 • Heel Holland maakt Selfies
  Hier hebben we tulpen, oranje hoeden, oranje stropdassen, rood-wit-blauw brillen, oranje vlaggetjes, bloemkransen en meer
  Check ook onze Hollandse photobooth
 • Summer Vibes
  Vrolijke tropische bloemenkransen, zonnige kleurtjes, palmboom brillen, Hawai hoeden en een summer flamingo
 • Jailhouse Rock
  Een thema wat je niet zo snel zou verwachten : gevangenis! We hebben de amerikaanse oranje gevangenis overalls, de zwart-wit gestreepte gevangenispakjes, handboeien, een gewicht voor om je enkels én wil je helemaal ‘all the way’ gaan? Dan hebben we zelfs een gestreepte achterwand waarvoor ze bij de politie een mugshot maken.
  Check ook onze speciale prison/gevangenis fotobooth


Kortom : een fotohokje huren gaat gewoon altijd samen met een koffer met van die ge-wel-dige verkleedspulletjes! Of je nu kiest voor ons fotohokje, een fotobooth, een magische fotospiegel of een greenscreen photobooth, die koffer hoort er gewoon bij!

Fotoprops Op Stokjes Horen Er Natuurlijk Ook Bij!

Niet alleen die koffer bij het fotohokje is leuk, maar we hebben ook altijd een set met props op stokjes bij ons. Dus snorretjes op stokjes, brilletjes op stokjes, lipjes, hoedjes, dasjes en meer. Ook die komen mee met het fotohokje dat je huurt.

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media