DE PERFECTE PHOTOBOOTH VOOR JE NIEUWJAARSRECEPTIE!

3 januari 2019 

photobooth huren nieuwjaarsborrel

Wil je het jaar goed beginnen met een nieuwjaarsfeest, nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie? Kies dan voor een fotohokje, photobooth of fotospiegel! Wil je aan je nieuwjaarsreceptie leuke herinneringen overhouden met leuke selfies? Lees dan snel verder!

Bij Je Nieuwjaars- Event Doe Je Het Goed, Met Een Photobooth

 De start van het nieuwe jaar. Een goed moment om terug te blikken naar afgelopen jaar, om vooruit te kijken naar ‘t komende jaar en om de jaarwisseling te vieren! Dit wil je natuurlijk zo leuk mogelijk aanpakken. Je verstuurt mooie uitnodigingen, huurt een band in, verzorgt lekkere hapjes en drankjes, eventueel een oliebollenkraampje… en natuurlijk een photobooth!

De Perfecte Oplossing Voor Jouw Nieuwjaarsreceptie

 Wij bieden keuze uit meerdere fotohokjesphotobooths en fotospiegels die perfect zijn voor jouw nieuwjaarsreceptie. Met een feestelijke achtergrond, onbeperkt aantal printjes, fotostripjes met een toepasselijk thema en feestelijke props maak je jouw nieuwjaarsfeest compleet.

Trek je feestelijkste outfit aan en kom voor de photobooth staan, maak leuke selfies met de props en na afloop krijg je het fotostripje gelijk uitgeprint mee.

Wil je zonder zorgen je feestje vieren? Kies dan een gastheer of gastvrouw van Doe het SelfieBox! Zij begeleiden de hele avond de photobooth en zorgen ervoor het event vlekkeloos verloopt. De gastheer of gastvrouw print de fotostripjes uit en geeft het mee in een net mapje!

Greenscreen Photobooth?

Wil je het groter aanpakken en je selfies NOG leuker maken? Kies dan een photobooth met greenscreen. Je kunt zelf de opmaak van je achtergrond kiezen. Wil je heel groot in feestelijke letters “2019” of vuurwerk en champagne op de achtergrond om jouw nieuwjaarsreceptie nog leuker te maken? Met de greenscreen photobooth regelen we dat voor je.

Wil jij een photobooth huren voor je nieuwjaarsreceptie? Stuur dan direct hier je aanvraag door en geef aan dat je een nieuwjaarsfeest hebt.

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media