Diploma uitreiking in coronatijden

15 april 2021

Jij bent verantwoordelijk voor de evenementen en mag de volledige diplomering organiseren. Nice! Of toch niet? Vind je het in deze tijden een vloek, met alle regels waar je je aan moet gaan houden? Of ga je gewoon voor “een tikkeltje anders maar toch met een vertrouwd gevoel” zoals je het vòòr 2020 organiseerde? 

Vorig jaar rekenden al vele middelbare scholen, MBO's en HBO's op onze corona-proof photobooths en reikten ze de diploma’s uit via bijvoorbeeld een drive-in. De studenten ondertekenden hun diploma coronaproof in hun eigen wagen en onze mobiele fotografen waren mét fotobox aanwezig om dit feestelijke moment vast te leggen op foto.

Mobiele fotograaf: op alles voorzien!  

Het valt nog af te wachten aan welke veiligheidseisen we aan het einde van dit schooljaar zullen moeten voldoen. Daarom zijn onze mobiele fotografen de ideale oplossing voor ALLE diplomeringen. Ze kunnen ingezet worden bij zowel een drive-in diplomering (check hier de drive-in diplomering bij de Hogeschool Rotterdam) als bij een normale diplomering. Afwachten om jouw mobiele fotograaf te reserveren, is dus niet nodig. 

Met de iPad in de hand kunnen onze hosts overal bij en leggen ze het ondertekenen van de diploma's vast.

Ook fun voor wie er niet bij is 

Een extra voordeel bij onze mobiele fotografen is dat de foto’s on-the-moment gedeeld kunnen worden op social media. Ideaal voor de personen die er niet bij kunnen zijn en bovendien perfect voor een diplomering die slechts in beperkte kring kan plaatsvinden. Zo krijgen de leerlingen ook de erkenning die ze verdienen met het publiek dat ze verdienen. Weliswaar op afstand, maar hun trotse gevoel kan zo toch gedeeld worden met de belangrijkste personen. 

Onvergetelijke momenten vastleggen

Hét fijne aan de diplomering voor de geslaagden, is de sfeer die eromheen hangt: beloond worden voor het harde werk en zich in een feestelijke outfit hijsen om die overwinning extra kracht bij te zetten… en dit prachtige, onvergetelijke moment vastgelegd zien op foto, is de kers op de taart. Wist je dat onze mobiele fotografen een instant foto kunnen afdrukken en meegeven met de leerlingen? Over “onvergetelijk” gesproken!  

drive in diploma uitreiking
ballondecoratie photobooth

Mobiele en andere photobooths

Er zijn vele opties om een diplomering op een alternatieve manier te organiseren: een feest volledig op afstand, feest ter plaatse met social distancing, in kleine groepjes, een uitgestelde diplomering… het zijn maar enkele van de mogelijkheden. Heb je één van deze opties in gedachten? Ook dan kunnen we jou ondersteunen bij het hele gebeuren! 

Touchfree photobooths 

De touchfree photobooth is honderd procent coronaproof. Diegene die op de foto gaat, kan de photobooth op afstand bedienen (via een voetpedaal of door met de eigen telefoon een QR code te scannen) en er komt geen fotograaf aan te pas. De achtergrond kan aangepast worden aan jouw evenement, zo kunnen we er bijvoorbeeld het afstudeerjaar op plaatsen met het logo van de school.  

Mobiele fotostudio’s 

Jij kiest de achtergrond van deze fotostudio en onze fotograaf komt mee! De mobiele fotostudio  kan zowel binnen als buiten opgesteld worden wat een diplomering in de openlucht mogelijk maakt. 

Greenscreen fotostudio’s 

Met een greenscreen fotostudio kunnen de gediplomeerden van kop tot teen op de foto én is de achtergrond aanpasbaar aan bijvoorbeeld het behaalde diploma, de klas waar de leerling in zat… alles is bespreekbaar! 

Diplomering in stijl 

Ga vooral voor een diploma uitreiking in stijl. Diplomeren is voor de meesten een once-in-a-lifetime gebeurtenis en hoewel het voor afstuderenden uit deze periode sowieso al een onvergetelijke ervaring wordt, verdienen ze, net zoals al hun voorgangers, een speciaal moment waarop ze in de bloemetjes worden gezet en waarop “fotografische herinneringen” gemaakt worden. 

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media