EEN ONVERGETELIJK KERSTFEEST MET EEN FOTOHOKJE

21 november 2016

kerstfeest fotohokje

Wil je een kerstfeest organiseren waarvan de herinnering lang blijft ‘hangen’? Wij helpen je om ervoor te zorgen dat de herinnering zowel letterlijk én figuurlijk lang blijft hangen bij je gasten. De fun van het samen foto’s maken vergeten je gasten niet snel, maar de herinnering die vervolgens uit onze printers van de fotohokjes komt blijft letterlijk lang hangen aan het prikbord.

Een Photobooth Voor Ieder Kerstfeest

Onze photobooths doen het prima op elk soort kerstfeest. Van een supertof fotohokje op een kerstbedrijfsfeest of borrel, een fotobooth op een kerstmarkt, in een winkelcentrum of tijdens het kerstgala op school.

Onze photobooth is helemaal in kerststijl

Welk fotohokje je je ook kiest, we rusten ze allemaal in kerststijl uit. Zo leveren we speciale kerstprops mee, dus die props op stokjes. Een kerstmannen baard op een stokje, elfenhoedje, rendiergewei, wij hebben ze én leveren ze standaard mee. Boek je een fotohokje met gastheer/vrouw, dan zorgen we ook nog voor een koffer vol kerstprops.

Onze koffers zitten vol kerstmannenmutsen, rendier diadeems, kerstballen-brillen, kerstguirlandes en meer gekkigheid!

Last-but-not least maken we de opmaak van de fotostripjes ook volledig in kerststijl, inclusief het logo van je bedrijf/organisatie. Die eigen opmaak is natuurlijk gewoon inbegrepen in het huurbedrag.

Een fotohokje voor kerst dat net even anders is

De Doe het SelfieBox met Gordijn en de Doe het SelfieBox Compact zijn natuurlijk al supertof, maar het kan nog veel toffer! We zetten wat leuke mogelijkheden voor je op een rijtje :

Kerst photobooth met greencreen

Bij het fotohokje met kerst greenscreen gaan je gasten op de foto voor ons groene scherm, een zogenaamd greenscreen. Met die groene wand kunnen we digitaal ‘toveren’. In de computer verandert die achtergrond in een sneeuwlandschap, knapperend haardvuurtje, arreslee, voor de kerstboom of …

Gif photobooth voor kerst

Een GIFje is een soort filmpje waarin een aantal foto’s achter elkaar worden geplaatst en snel worden afgespeeld. Op de voorgrond kunnen we bijvoorbeeld sneeuw laten ‘vallen’ die voor de gemaakte foto’s wordt gemonteerd. Het resultaat is een GIFje waarin de bezoeker in de sneeuw staat. Deze GIFjes kunnen de bezoekers delen op bijvoorbeeld Facebook.

Kerst photobooth bakfiets

In september lanceerden we onze bakfiets met ingebouwd fotohokje. Sloophout en krijtborden sieren de bakfiets. Aan de ene kant maken de gasten foto’s, aan de andere kant speelt op een grote TV een slideshow van de selfies én we hebben een iPad ingebouwd waarmee de bezoekers de foto’s van de photobooth direct kunnen delen naar hun mailadres. Voor kerst decoreren we de al zeer aantrekkelijke bakfiets met kersttakken en guirlandes.

Op de foto met de kerstman

Loopt er op je event een kerstman? Of misschien een paar leuke kerstvrouwtjes? Met een fotozuil erbij maken we, met één van onze fotografen foto’s van de bezoekers met kerstman of kerstvrouwtjes. Deze worden direct geprint en voorzien van een kader met je logo. Wil je een actievere commerciële benadering? Dan kunnen we je bezoekers vragen om een mailadres. Zij krijgen hun foto direct per mail en jij krijgt alle ingevulde mailadressen!

Een photobooth voor een onvergetelijk kerst 

Welke keuze je ook maakt, een fotohokje op een kerstfeest is gegarandeerd een succes. Onze enthousiaste gastheren en gastvrouwen maken het succes nog groter. Wij helpen je graag én denken graag met je mee. Neem je contact met ons op als je met ons aan de slag wilt : 088-8580888 of stuur een mail naar hallo@booqbox.nl

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media