Waarom een photobooth op je evenement onmisbaar is

9 november 2017

breek het ijs met een photobooth

Photobooths kom je tegenwoordig overal tegen. Van bruiloften tot bedrijfsfeestjes, het is de perfecte gimmick om je evenement op te leuken! Misschien heb je er zelf wel eens over nagedacht om een photobooth ook voor jouw feest in te huren. Is dat zo maar ben je er nog niet zo zeker van of het wel écht zo’n goed idee is? Lees dan onze 7 redenen waarom een photobooth op je evenement onmisbaar is en laat je overtuigen!

1)  Het Is De Perfecte Ijsbreker

Als je een photobooth op je evenement hebt staan dan geef je je gasten –  die elkaar misschien niet (goed) kennen – een gemeenschappelijk onderwerp om over te praten. Daar bovenop, als je gast plotseling de fotobooth in wordt getrokken om een reeks leuke foto’s te maken terwijl hij de andere mensen helemaal niet kent, dan is de kans groot dat nieuwe contacten zullen ontstaan!

2)  Ze Zijn Betaalbaar

en photobooth is een high-tech oplossing voor jouw feest of evenement. Maar dat betekent niet dat het ook duur hoeft te zijn. Wij bieden al een photobooth aan voor €300 voor 4 uur! Dit is inclusief allerlei maffe props om je foto’s nog leuker te maken!

3)  Ze Zijn Fantastisch Voor Elke Gelegenheid

Of het nu een formele receptie is, je 50ste verjaardag, een huwelijk of het jaarlijkse bedrijfsfeest, een photobooth past bij elk type evenement of viering. Eigenlijk heb je elke keer als je een groep mensen bij elkaar brengt een goede reden om een photobooth te huren!

4)  Het Kost Je Geen Enkele Moeite

Onze meest betaalbare en eenvoudige photobooth zet je zelf klaar. Daarna heb je er het hele feest geen omkijken meer naar. Maar als je een van onze uitgebreidere pakketten bestelt dan komen we deze zelfs bij je bezorgen en zorgen we dat de photobooth klaar is voor gebruik óf we zorgen zelfs met een gastheer/vrouw dat je helemaal ontzorgt bent! Een photobooth is een typische activiteit waar je bijna geen energie in hoeft te stoppen maar waar je enorm veel uithaalt!

5)  De Foto’s Kunnen Worden Aangepast Om Bij Jouw Evenement Te Passen

Met onze greenscreen photobooth kun je je gasten bij iedere foto een andere achtergrond laten kiezen. En zo hebben wij nog veel meer soorten photobooths die precies bij jouw type evenement passen. Wat dacht je van onze Photobooth Bakfiets voor op je straatfeest of festival? Of de Vintage Doe het SelfieSpiegel voor tijdens je beauty event? Er zijn photobooths waar je knus met 2 of 3 mensen een foto kunt maken en we hebben ook speciale set-ups waardoor je met een hele groep op de foto kan. En zo zijn er nog veel meer manieren om zowel je foto’s als de photobooth af te stemmen bij jouw feest!

6)  Een Photobooth Is Zowel Entertainment Als Een Aandenken Aan Je Feest!

Je krijgt natuurlijk een haast onuitputtelijke hoeveelheid fotostrips bij je booth als je deze bij ons huurt. Je vrienden, familie en collega’s kunnen dus compleet uit hun dak gaan met het maken en afdrukken van foto’s. Het is soms nog moeilijk om een groepje zich amuserende vrienden uit de photobooth te krijgen! En omdat deze foto’s allemaal afgedrukt worden kun je ze meegeven met je gasten. Zo hebben ze niet alleen een fantastische avond, je houdt er nog een leuk aandenken aan over ook!

7)  Het Is Een Perfecte Tool Voor Promotie

Het is mogelijk om de foto’s van de photobooth direct te posten op social media zoals Facebook en Twitter. Zeker als je de photobooth inzet op een commercieel evenement dan is dit de perfecte manier om de betrokkenheid van je klanten en medewerkers bij je merk te laten zien aan de buitenwereld.

Zoals je ziet zijn er redenen genoeg om een fotobooth op je evenement te hebben. Op onze website kun je kiezen uit veel verschillende photobooths, spiegel photobooths en allerlei photobooth specials. Maar welke keuze je ook maakt, je zult altijd onbeperkt fotostrips in je eigen ontwerp kunnen printen, een professionele camera en flitser krijgen en gegarandeerd een succes maken van jouw evenement!

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media