EEN PHOTOBOOTH VOOR EEN ONVERGETELIJK STRANDFEEST

19 mei 2019

zomer photobooth bakfiets

Vier jij de zomer met vrienden, familie of collega’s op het strand? Een toffe photobooth in een lekker zomers thema mag dan natuurlijk niet ontbreken. In dit artikel zet ik de populairste photobooths voor deze zomer voor je op een rijtje.

Ook zet ik een aantal tips voor je op een rijtje waar je bij een beachclub op moet letten als je een photobooth gaat huren.

Summer Tip 1 – Photobooth Bakfiets

De beste keuze voor je strandfeest is de Doe het SelfieBakfiets. Deze unieke photobooth is in sloophout met krijtbord stijl. Zo sluit deze perfect aan bij de meest eigentijdse strandtenten. Extra leuk is dat we een extra scherm hebben ingebouwd waarop je direct je foto’s kunt delen naar email en social media. Én we hebben nog een scherm ingebouwd waarop een slideshow draait van alle gemaakte foto’s. Een eyecatcher op je strandfeest én alles wat je nodig hebt is ingebouwd.

Er wordt weleens gedacht dat we rondjes rijden met de bakfiets, maar dat is niet de bedoeling, hij staat gewoon op een vaste plek.

Summer Tip 2 – Tropical Photobooth

In april lanceerden we onze thema photobooths in meer dan 10 verschillende thema’s. 1 Van de thema’s is de Tropical/Jungle photobooth. Deze photobooth is voorzien van een print met palmbladeren én we zetten er een achtergrond bij die ook voorzien is van die hippe, grote, watercolor palmbladeren.
Boek je met een gastheer/vrouw, dan nemen we ook nog een koffer met gekkigheid mee in tropical thema : flamingo, strohoeden, hawaikransen, tropical photobooth signs en meer.

Summer Tip 3 – Summer Greenscreen Photobooth

Je weet vast wel wat greenscreen is, of niet? Ik zal je even helpen! Je gasten gaan voor een groen doek op de foto en de computer vervangt dat groene doek door een achtergrond naar keuze. Speciaal voor de zomer hebben we allerlei frisse, zomerse, leuke achtergronden beschikbaar.

De greenscreen photobooth is een gegarandeerde hit waarmee je gasten een heel zomerse herinnering mee naar huis nemen.

Summer Tip 4 – Goedkope Photobooth Voor De Zomer

Is je budget maar beperkt? Dan hebben we de Doe het SelfieBox Mini die je al voor € 300 incl. BTW huurt. De uitstraling is niet tropisch, maar hij is wel scherp geprijsd. Deze wordt ook veelvuldig gebruikt bij strandtenten door z’n compacte afmeting. Bij een strandtent is de ruimte meestal erg beperkt en deze mini photobooth past altijd.

EEN PHOTOBOOTH HUREN VOOR JE STRANDTENT VRAAGT EXTRA AANDACHT

Een feestje op het strand of aan de boulevard is zó ontzettend leuk, maar vraagt organisatorisch wel wat extra aandacht. Waar je gasten prima hun auto een stukje verderop kunnen parkeren en over de boulevard naar de strandtent kunnen lopen, is dat voor ons toch ‘iets’ lastiger met al onze spullen. Let dus altijd goed op hoe de bereikbaarheid van je locatie geregeld is voor toeleveranciers. Kunnen we met een bestelwagentje de locatie goed bereiken?
Verder hebben veel strandtenten een trappetje, soms maar een paar tredes, en soms wel 20, of moet je een duin op én af. Probeer jij die toffe bakfiets van ons maar eens een trappetje op te krijgen…

Bekijk dus altijd goed de bereikbaarheid en de mogelijkheden van je locatie als je een photobooth gaat huren. Zo zorg je dat alles vlekkeloos verloopt.

Een photobooth huren voor je feestjes deze zomer begint met een goed advies. Voor inspiratie, advies én een scherp, vrijblijvend voorstel bel je gewoon even : 088-8580888. Online je aanvraag insturen mag natuurlijk ook : photobooth offerte aanvragen.

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media