FOTOHOKJE HUREN? MET DÉ PERFECTE GASTHEER OF GASTVROUW SCOOR JIJ PUNTEN!

7 juli 2018

fotohokje huren perfecte gastvrouw

Ga je een fotohokje huren? Dan wil je toch dat je gasten dé perfecte beleving krijgen op jouw feest? Of je nu een fotohokje op een bruiloft neerzet, of op een beurs, bedrijfsfeest, Sweet Sixteen party, babyshower of … je wilt dat het allemaal goed geregeld is.

De gastheren en gastvrouwen van de Doe het SelfieBox zijn met zorg geselecteerd. Ze hebben tenslotte een héél belangrijke taak. Tijdens jouw feest of event moeten zij zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Maar Wat Maakt Iemand Nou Tot Dé Perfect Host Van Jouw Fotohokje?

ENTHOUSIASME
Mijn eerste werkgever tijdens mijn studietijd leerde me dat een ‘tevreden’ klant niet genoeg is, een ‘enthousiaste’ klant is wat je hebben wilt. Een enthousiaste klant wordt een ambassadeur van je werk en praat met plezier over wat je doet. Nu ruim 22 jaar later is dat dé belangrijkste eigenschap van ons team. Je past alleen op een event als je enorm enthousiast bent over wat je doet. Dat enthousiasme over je werk straal je uit, niet alleen thuis, bij je vrienden, maar vooral op dat feestje waar je aan het ‘werk’ bent.

VOLWASSEN
Tsja, het klinkt soms wat flauwtjes, maar een ‘volwassen’ gastheer of gastvrouw bij een fotohokje is zo relaxed voor jou. Je hebt een verantwoordelijk iemand, betrouwbaar en zelfredzaam. De jongste is momenteel 22 jaar en de oudste is eind 30. Bij ‘volwassen’ zijn is niet alleen de leeftijd bepalend, maar vooral ook iemands gedrag. Hoe ga je om met een dronken gast? Hoe ga je om met een moeilijke situatie? Ik weet zeker dat onze mensen zich hier héél goed mee weten te redden.

VERANTWOORDELIJK, BETROUWBAAR & ZELFREDZAAM
Als de gastheer of gastvrouw met het fotohokje op je event arriveert hoef je ‘m alleen te wijzen waar het fotohokje moet komen en waar een stroompunt zit. De rest regelen we zelf. Geen moeilijke vragen van ons, we komen je verder niet storen, we zijn er om jou te ontzorgen. Jij mag een feestje vieren en wij zorgen dat het soepeltjes verloopt. Jij kunt zonder zorgen je feestje vieren.

PERFECT GEKLEED BIJ HET FOTOHOKJE
Onze gastheren en gastvrouwen doen hun werk altijd in een herkenbare outfit. Opbouwen in makkelijk zittende kleding, maar tijdens een feest dragen onze dames een snorrenrok en de heren een snorrenpak. Herkenbaar, feestelijk, maar ook een opvallende twist die erg gewaardeerd wordt.

gastheer fotohokje huren

Een fotohokje huren wordt pas een écht succes met 1 van onze fijne, gezellige én enthousiaste gastheren of gastvrouwen. Geniet ook van je feest, laat je ontzorgen en laat ons je helpen om van jouw feest een onvergetelijke ervaring te maken.

We zijn zó blij met onze mensen dat we ze graag aan je voorstellen.
Maak kennis met onze mensen!

Vier jij binnenkort een feest? Klik dan hier om een fotohokje te huren!

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media