Een Gender Reveal organiseren die mensen zich herinneren

19 januari 2022

Wij verhuren photobooths en daar zijn we verdomd trots op! Elke photobooth, groot of klein, trekt de aandacht naar zich toe en dat op elk feest of event. Jouw gasten komen erop af als een zwerm bijen op prachtige, geurende bloemen, zo groot is hun aantrekkingskracht. Maar je kan ze niet alleen inzetten om foto’s of video’s te nemen. Op een Gender Reveal Party kan je photobooths zelfs een amusante en tegelijkertijd erg nuttige functie geven. Hoe? Dat leggen we jou zo meteen uit!

Meisje of jongen?

Iedereen die uitgenodigd wordt op jouw Gender Reveal zit met die ene prangende vraag in het hoofd: wat is het geslacht van dat kleine wezentje in jouw buik? Laat jouw gasten mee raden naar het geslacht!

Hiervoor kan je perfect onze Doe het SelfieBox Sociaal inschakelen. Met de printeruitbreiding, voorzien we dat er 2 fotostripjes uit de photobooth komen. Elke gast krijgt er eentje met “Is it a boy?” en eentje met “Is it a girl?” op. Wanneer het grote moment daar is, laat je de gasten die fotostrip in de lucht steken met hun gok. Iedereen leeft naar het moment toe omdat ze helemaal betrokken zijn bij de onthulling van het geslacht van jouw baby.

Wanneer uiteindelijk het geslacht bekend wordt, hebben jouw gasten heel wat om over na te praten. Sommigen denken dat het een jongen zou zijn omdat de buik van mama wat hoger of lager ligt dan “normaal”, anderen denken aan bepaalde voorkeuren voor eten… voer voor gesprek, dus!

gender reveal party organiseren

Herinneringen creëren tijdens de Gender Reveal Party

Liever een eenvoudige Gender Reveal waarbij het geslacht al bekend wordt aan de hand van de decoratie? Kies dan voor onze Doe het SelfieBox Mini en zorg voor een mooie achtergrond in het boy- of girlthema. Je kan ook een leuke fotolijst bestellen die het geslacht van de baby onthult. Zo krijgen jouw gasten een herinnering mee naar huis, maar ook jij ontvangt alle bestanden digitaal als souvenir aan deze mooie dag.

Ga voor spectaculair tijdens je Gender Reveal!

Ben je iemand die graag deelt op de socials en wil je het graag echt spectaculair maken? Doe dan de Gender Reveal met een Gender Reveal rookbom of rookbox: eens geopend, komt de kleur van het geslacht tevoorschijn als een roze of blauw rookgordijn.

Waar het spectaculaire aspect komt, vraag je? Dat effect creëer je met onze 360 Graden Photobooth Spinner! Jij neemt plaats op het platform en door de draaiende beweging van de camera, krijg je een glamoureus effect (een voorbeeldje kan je hier zien), klaar om aan de digitale wereld te tonen!

Vele mogelijkheden tijdens de gender announcement

Een Gender Reveal kan op vele manieren: met een taart, rookbom, feestje in kleur, een ballonnenwand, een dansact… Hoe je het wil gaan doen, dat bepaal jij en jij alleen. Elke manier waar jij je goed bij voelt zorgt ervoor dat je vandaag alvast herinneringen kan maken voor dat nieuwe wezentje. We wensen jou een fijne Gender Reveal toe, met veel plezier. Eentje die nog lang in de herinneringen van jou en jouw gasten kan blijven hangen. En wat we jou ook toewensen, is die roze wolk… of een blauwe als het een jongentje is!

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media