Jouw fotostrip, jouw unieke ontwerp

25 februari 2021

Bij het organiseren van jouw event, of het nu een huwelijk, jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest is,  hoort een persoonlijke aanpak zodat alles in het thema van jouw feest staat. Wij helpen jou met een gepersonaliseerd ontwerp voor de fotostrips wanneer je een photobooth, fotospiegel of één van onze andere fotoactivaties huurt. 

Gepersonaliseerd ontwerp 

Wanneer je kiest voor een event in thema dan kies je ervoor om jouw eigen stempel erop te drukken. Van de uitnodigingen tot de decoratie en de bedankjes, als alles in één lijn ligt dan geef je mensen specifieke herinneringen aan jouw feest.  

Ook de photobooth kan in het thema aangepast worden, denk maar aan een gepersonaliseerd ontwerp van de fotostrips. Sommige photobooths hebben geen fotostrips, maar ook dan zorgen we ervoor dat het resultaat bij jouw event of bedrijf past. Bij een gifbooth plaatsen we een kader om de gif heen, bij een greenscreen voorzien we een kader met logo en tekst. 

Je kan rekenen op onze ontwerper voor een passende creatie. Wil je het liever zelf doen? Dat kan! We leveren jou een template voor Photoshop, InDesign of als PDF. Jij doet de rest.

Kiezen uit onze database…

Je hoeft geen grafische voorkennis te hebben: wij maken het je gemakkelijk en sturen jou een mail met 75 voorbeelden. Hieruit kan je een ontwerp kiezen, maar je mag ook naar hartenlust mixen en matchen. Kies de achtergrond van het ene voorbeeld en mix die met de letters en figuurtjes van een ander voorbeeld. Alles is mogelijk! 

voorbeelden fotostripjes
ontwerp fotostrip

of volledig op maat! 

Vind je niets dat bij je past? Dan kan je een uitnodiging van je feest, huisstijl of trouwkaart aanleveren. Onze ontwerper gaat ermee aan de slag en zorgt voor een passend ontwerp. 

Waarom personaliseren?

Enerzijds krijgen jouw gasten een unieke herinnering aan jouw event of feest mét vermelding van jouw naam, bedrijf of logo. Anderzijds zorgt het voor een rode draad doorheen jouw event. Door in het thema van je uitnodiging te blijven, vieren de gasten mee op jouw manier. Vanaf het moment dat de uitnodiging in de bus valt tot aan de herinneringen jaren later wanneer ze de foto’s opnieuw bekijken.

Kort samengevat

Wanneer je een photobooth reserveert, doorlopen we samen de volgende stappen: 

1.       10 Tot 12 weken voor event ontvang je van ons een mail met 75 voorbeelden

2.       Jij maakt jouw keuze of mixt & matcht om tot jouw perfecte plaatje te komen.

3.       Kan je niet kiezen? Stuur ons de uitnodiging van jouw event door en wij zorgen voor een passend ontwerp.

4.       Onze ontwerper gaat ermee aan de slag.

5.       Jij hebt een top event, volledig in thema!

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media