Kan een photobooth op een strand bruiloft of ander strand feest?

30 oktober 2015

Het is al even geleden, maar in september waren we te gast bij een beach wedding in Katwijk aan Zee en in oktober stonden we in een strandtent in Scheveningen voor een bedrijfsevent. Omdat we veel vragen krijgen over fotohokjes op het strand willen we je hier graag meer over vertellen!

“Kunnen We Ook Een Photobooth Huren Voor In Een Strandtent?”

Dat is precies de vraag die we met enige regelmaat krijgen. Van bruiloften in strandtenten of paviljoens tot bedrijfsevents, het is een populaire soort locaties.
Het antwoord op de vraag is eigenlijk vrij simpel : “Ja!”. Je kunt zeker een fotohokje huren voor in een strandtent. De sfeer leent zich er zelfs zéér goed voor!

fotohokje huren op strand bruiloft
lol in fotobooth

“Moeten We Nog Ergens Specifiek Rekening Mee Houden?”

Ook dat antwoord is simpel : “JA!”.
Laat het ons even uitleggen. Een strandtent zit vaak aan een boulevard, zoals bij Scheveningen, of verderop in de duinen zoals bij Hoek van Holland, of onderaan een strandopgang zoals in Katwijk aan Zee. Belangrijk is dat we de locatie dichtbij kunnen benaderen met een auto. Elke locatie heeft ook aanvoer van vers eten en drinken nodig en dat komt vaak met grote vrachtwagens. Als zij er kunnen komen, dan kunnen wij dat ook.

Maar check de bereikbaarheid vooral goed. Check ook dat we binnen kunnen komen zonder trappen! We rijden met karren die prima door een deur passen, maar over een trap hobbelen ze toch écht veel te uitbundig.

Zand En Een Fotohokje Is Dat Een Goede Combinatie?

Natuurlijk plaats je het fotohokje niet middenop het strand.
We plaatsen altijd binnen, in een locatie die overdekt is, stof, zand en windvrij.
Maar aan het strand werken we graag, nog even voor je feest begint lekker met de voeten door het zand.

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media