MAAK JE EIGEN PHOTOBOOTH ACHTERGROND!

8 oktober 2016

fotolijsten bruiloft als photobooth achtergrond

Wanneer je een photobooth huurt, zijn er verschillende manieren waarop je het fotohokje persoonlijker kunt maken. Zo worden de foto’s die gemaakt worden nog origineler! Één van die manieren is het creëren van je eigen achtergrond. In dit artikel geven we je suggesties voor 8 creatieve achtergronden.

Een 3D Wand

Bij een fotozuil is het mogelijk om een 3D wand te huren. Dit houdt in dat er een vintage wand wordt neergezet. In die wand zitten gaten, in de vorm van fotolijsten, waar je je hoofd door kunt steken. Dat is niet alles, ook zijn er goudkleurige fotolijsten bij die je voor je gezicht kunt houden en een barok stoel die voor de wand staat. Al deze factoren zorgen samen voor een photobooth die je nergens anders zult zien!

Flowerpower

Een optie die op verschillende manieren kan worden uitgevoerd is een achtergrond van bloemen. Je kunt bijvoorbeeld een wand met een uitgeprinte afbeelding van bloemen in het fotohokje plaatsen. Dit zorgt voor een vrolijk effect dat niet veel moeite kost en waar je veel plezier aan zal beleven. Het is natuurlijk ook mogelijk om echte bloemen te gebruiken. Het enige wat je hiervoor nodig heb is een groot stuk gaas en véél bloemen om er door te vlechten. Zorg ervoor dat je veel verschillende soorten en kleuren bloemen en planten hebt, voor een extra kleurrijk effect. Klinkt dit als te veel werk? Een andere mogelijkheid is het ophangen van een gordijn met daarvoor een paar draden met bloemen eraan geregen. Deze kleurrijke en vrolijke optie is heel geschikt voor op een bruiloft, maar kan natuurlijk ook op ieder ander feest gebruikt worden.

Instagram / Polaroid Frame

Ben je op zoek naar een wat moderner en Instagram-waardig effect? Gebruik dan een polaroid frame! Dit is de moderne versie van de welbekende gouden lijsten, maar dan net even hipper. Houd het polaroid frame voor je gezicht en maak de foto in de photobooth! Voor een nog leuker effect kan je accessoires bij de photobooth neerleggen. Denk hierbij niet alleen aan snorren, hoeden en brillen maar ook aan praatwolkjes. Hiermee kan je je uitleven met de meest creatieve en grappige teksten.

Maak Gebruik Van De Natuur!

Organiseer je een feest dat buiten plaatsvindt en wil je dat ook laten zien in de foto’s van het fotohokje? Maak dan gebruik van de natuur. Als er een grote boom op de locatie staat, is dit natuurlijk perfect voor originele foto’s. Gebruik de boom zo, of hang er slingers en lampionnen in. Wat ook leuk kan zijn is het ophangen van fotolijsten. Zo kun je een foto ín een foto creëren! Je kunt natuurlijk ook een vintage stoel voor de boom of struiken neerzetten en op die manier een mooi effect geven. Let er bij gebruik van de natuur op dat de focus ligt op de natuur.

Urban

\Wil je graag iets anders dan natuur? Het tegenovergestelde is natuurlijk ook mogelijk. Om een stoere, stedelijke achtergrond te maken kan je gebruik maken van metalen voorwerpen als een verroest olievat en golfplaten. Hierbij kan je het zelf zo gek maken als je wil. Om het plaatje compleet te maken kan je gereedschap als props gebruiken. Als basis voor je urban achtergrond kun je gebruikmaken van onze bakstenen achtergrond die je verder mag aankleden.

Happy Chalking!

Helemaal hip zijn de krijtborden prachtig beschreven en vol getekend door krijtbord artiesten. Je vindt ze inmiddels volop op de straten en in etalages. Haal een bus krijtbord verf en beschilder er een groot paneel mee. Iedereen die op de foto gaat maakt eerst een groot geschreven boodschap of tekening erop en gaat dan met z’n eigen kunstwerk op de foto.

Doe Het Zelf Achtergronden

Kun je online niet vinden wat je zoekt maar heb je wel al een beetje in je hoofd wat je zou willen? Leef je dan uit en maak je eigen achtergrond in het fotohokje. Gebruik zoveel voorwerpen als je wil en maak de photobooth passend voor jouw feest. We hebben allerlei creatieve en soms gewoon hele simpele oplossingen al voorbij zien komen : helium ballonnen, guirlandes, vlaglijntjes, crêpe papier, papieren bollen in allerlei kleuren, tennisrackets en andere hobby gerelateerde decoratie, het kan én mag allemaal!

Klassiekers

Tot slot zijn er nog allerlei klassieke achtergronden. Streepjes en ruitjes in allerlei kleuren zijn altijd leuk in een photobooth. Toch iets meer glamour? Een gouden of zilveren glitterwand verveelt nooit! Ook een achtergrond van steigerhout is een populaire achterwand van onze fotohokjes die we het meest meenemen. Begin september introduceerden we ook een wand met een vervallen bakstenen muur die na het steigerhout een favoriet is geworden. Natuurlijk is het ophangen van linten met daaraan een tekst die past bij het thema van het feest ideaal.

Heb je een idee, maar weet je niet of het te realiseren is? Bel ons gewoon : 088-8580888, vertel je idee en samen kijken we of het te doen is. Niets is ons te gek! #durftevragen

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media