Mosaic Wall: stuur jouw klanten van het kastje naar de muur

17 juli 2021

Natuurlijk stuur je jouw klanten niet van het kastje naar de muur, dat is not done als bedrijfseigenaar. En toch… wij hebben één uitzondering die erom vraagt - beter nog: die enthousiast uitnodigt - om jouw klanten van het kastje naar de muur te sturen. Letterlijk, dan! 

Onze Mosaic Wall nodigt voorbijgangers uit om van het fotokastje nadien op  een “wall of fame” terecht te komen. Een ongelooflijk leuke ervaring! 

Mosaic Wall met foto’s 

Deze uitzonderlijke photobooth spreekt tot de verbeelding. De installatie op zich is eenvoudig, maar het resultaat is indrukwekkend. Met onze Doe het SelfieMosaic Wall wordt er fysiek én digitaal een mozaïek gemaakt met live foto’s van jouw event. Aanvankelijk is de muur leeg, maar naarmate er meer mensen selfies maken bij de photobooth, wordt dit mosaic langzaamaan gevuld met foto’s van alle bezoekers en voorbijgangers die zin hebben om te poseren. 

Als eindresultaat krijg je een mozaïekmuur van maar liefst 200 x 140 cm! Andere afmetingen zijn ook mogelijk (200 x 160 cm of 110 x 110 cm). 

Mosaic Wall als levend kunstwerk 

De Mosaic Wall is een kunstwerk dat ter plaatse gecreëerd wordt door al jouw (potentiële) klanten of bedrijfsrelaties. Jij zorgt voor het uiteindelijke beeld: een levensgroot, blijvend kunstwerk dat er van ver uitziet als jouw logo, (product)foto, bedrijf, of nog iets anders, maar dat van dichtbij samengesteld is uit heel veel foto’s met selfies van jouw klanten. Foto na foto komt het finale beeld in zicht en de natuurlijke nieuwsgierigheid van mensen neemt het over: je geeft hen een reden om regelmatig langs te komen op de beursstand van jouw bedrijf of bij de photobooth op jouw event. Ze komen voorbij als toeschouwer of maken nog een extra foto. Gebruik de Mosaic Wall dus strategisch en plaats ‘m op een plaats waar je graag veel mensen wil zien! 

Brand experience in het kwadraat

Wanneer je een bedrijfsevent plant of een beursstand inricht dan wil je graag dat jouw klanten of bezoekers zich onlosmakelijk met jouw merk kunnen verbinden. Je bezorgt hen een aangename en onvergetelijke ervaring waardoor ze tot ver na het event aan jou en jouw merk zullen terugdenken. Met de Mosaic Wall geef je iedereen een memorabele ervaring en bovendien verbind je niet enkel hun gedachten aan jouw merk, maar ook hun eigen foto. Die zal deel uitmaken van het eindresultaat: jouw klanten bevinden zich letterlijk in jouw logo, slogan of ander beeld dat met jouw bedrijf te maken heeft. Ze hebben eraan meegewerkt en waren niet enkel toeschouwer. Je hebt gezorgd voor teamwork en hebt samen een doel bereikt…  Intense brand experience? Check! 

Laat jouw gasten de keuze 

Het fijne aan de Mosaic Wall is dat de foto’s er op verschillende manieren naartoe gestuurd kunnen worden. Via de Doe het SelfieWizard kunnen mensen hun eigengemaakte foto’s uploaden en rechtstreeks naar de software sturen. Ook een fotograaf of een gastheer of -vrouw die op het event loopt, kan de foto’s nemen en via wifi naar de Mosaic Wall overbrengen. 

Lanceren van een nieuw product? 

Als je op zoek bent naar een originele manier voor het lanceren van een nieuw product dan maak je met de Mosaic Wall een goede keuze. Mensen zijn nieuwsgierig naar wat je zal lanceren en werken maar wat graag mee aan de opbouw van het beeld. Bovendien blijven ze langer op het event omdat – we zeiden het al – nieuwsgierigheid nu eenmaal een niet te ontkennen menselijke eigenschap is. Wedden dat veel foto’s na jouw onthulling ook nog eens extra op social media gepost worden? 

Onze Mosaic Wall is niet enkel voor productlanceringen een topper, je kan hem onder andere ook inzetten bij: rebranding en voorstellen van je nieuwe logo, creëren van een samenhorigheidsgevoel, voorstelling van een nieuwe bedrijfsleider… er zijn talloze mogelijkheden! 

Laat die muur maar komen! 

Klaar om van jouw event een topevent te maken? Reserveer alvast jouw Mosaic Wall bij ons. Heb je nog vragen of wil je graag nog extra informatie? Stuur ons een bericht en we helpen je verder! 

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media