Hét ultieme trouwbedankje? Daar zorgt de photobooth voor!

7 april 2021

De grote dag komt dichterbij en er valt nog veel te regelen. Bloemstukken voor de tafeldecoratie, de muzieklijst doorsturen naar de dj, de trouwbedankjes… De trouwbedankjes! Je wordt overvallen door een kleine hartverzakking want je hebt de snoephartjes of muntjes nog niet besteld en die bedankkaartjes in elkaar knutselen zal best veel tijd in beslag nemen. Tijd die je eigenlijk niet over hebt als je die ellenlange to-dolijst ziet. Misschien ben je ook niet zo creatief aangelegd? 

Zonder trouwbedankjes? 

Je zou de traditie kunnen doorbreken en het zonder bedankjes doen, maar dat is not done, toch? Iederéén kijkt uit naar die pepermuntjes of hartjessnoepjes! Of… dat is wat je veronderstelt. We gaan even hard, maar eerlijk met je zijn: die traditionele trouwbedankjes zijn passé. Zelfgemaakte bedankkaartjes, muntjes of hartjes… gooi het allemaal overboord en ruil ze in voor een photobooth

De photobooth maakt bedankkaartjes voor jou! 

Maak het jezelf gemakkelijk en ga niet zelf aan de slag, een photobooth is de oplossing voor jouw huwelijksfeest. Jij hoeft niet op zoek te gaan in die oceaan van toffe concepten die bovendien moeten passen bij de stijl en het thema van je bruiloft, maar je kan erop vertrouwen dat de photobooth jou de perfecte trouwbedankjes zal bezorgen. Gedaan met eindeloos surfen op het net, gedaan met knippen en plakken: jouw gasten maken hun eigen bedankje zonder dat ze het doorhebben!

Hoe wordt het trouwbedankje gemaakt? 

Zet het fotohokje, de fotozuil of de fotospiegel op een zichtbare plaats zodat jouw gasten er niet omheen kunnen. Zo ben je er zeker van dat iedereen op de foto gaat en dat ze een bedankje mee naar huis hebben. Ze kiezen er zelf voor hoe ze op de foto komen: serieus, grappig, met of zonder props, apart of als één grote, dolle bende. Zodra de foto gemaakt is, wordt deze afgedrukt op een fotostripje van 5 x 15 centimeter. Er worden twee identieke stripjes geprint. Eén als toffe herinnering voor jou en je kersverse partner en het andere voor je gasten.

bruiloft fotobooth
fotoprintje van selfiespiegel

Herinneringen tot lang erna

Het grote voordeel van photobooth trouwbedankjes is dat ze niet opgegeten worden onderweg naar huis. Bij thuiskomst, krijgen ze een plaatsje op de koelkast of op het prikbord waar ze nog jaren blijven hangen. Telkens opnieuw komen er leuke herinneringen boven wanneer het pak melk uit de koelkast gehaald wordt. Als dat geen blijvend trouwbedankje is!  

Fotostrips met naamstempel 

Zo’n fotostrip op zich is leuk om mee te nemen naar huis. Maak het nog leuker door de fotostrip mee te geven in een fotomapje dat voorzien is van jullie namen. Een stempel met eigen opmaak zorgt dat eenvoudig jullie namen en trouwdatum of een lieve boodschap op de voorkant gestempeld kunnen worden. De foto’s zijn beschermd tegen kreukjes en vlekken in een persoonlijk fotomapje! De mapjes maken het trouwbedankje extra persoonlijk en maken het helemaal af, in de stijl van jouw thema. 

Deze fotomapjes – of foto envelopjes zoals ze ook wel genoemd worden – worden geleverd vanaf 100 stuks. 

Jij tevreden, jouw gasten ook 

Jouw gasten keren tevreden terug naar huis met een leuke herinnering aan het prachtige trouwfeest en dit belangrijke moment dat ze met jullie konden delen. Ook jij hebt reden om tevreden te zijn: je hebt jezelf werk bespaard, je bent een voorbeeldbruid of – bruidegom geweest als het op trouwbedankjes aankomt en het belangrijkste: er zijn mooie herinneringen gemaakt. 

Je kan ervoor kiezen om de 'dubbeltjes' van de foto’s in een bokaal, brievenbus of bak te laten stoppen door je gasten, maar je kan ook een gastenboek bij de photobooth te leggen. Zo kunnen de gasten het dubbeltje van hun foto erin plakken en er meteen een persoonlijke boodschap bij schrijven. 

Zeiden we al dat een photobooth werkbesparend is en enkel positieve punten heeft?  

Regel jouw trouwbedankjes vandaag nog! 

We begrijpen het: je bent meteen enthousiast geworden over de hoge funfactor en de tijd- en werkbesparende voordelen van de photobooth. Reserveer hier meteen jouw photobooth, fotohokje of fotospiegel!

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media