De zomer in de bol met de zomer greenscreen fotostudio

28 december 2020

greenscreen fotostudio zomer

Buiten regent het, kerst is net voorbij, oud & nieuw is in aantocht, maar wij zitten al met ons hoofd in de zomer. En, tsja, met greenscreen kan dat natuurlijk best. Deze greenscreen fotostudio plaatsten we tijdens een zomers bedrijfsfeest in Spijkenisse. Je plofte in de strandstoeltjes of stapte met een snorkel op je hoofd in de flamingo zwemband en het greenscreen transporteerde je naar de camping aan het strand.

Wat een hilariteit was het bij deze extra grote greenscreen fotostudio met photobooth. Door de extra brede achterwand én de groene vloer konden we groepen collega's van top tot teen op de foto zetten. Door gebruik te maken van de greenscreen vloer stond je dus met je tenen in het zand en werd de beleving nóg echter.

Greenscreen maakt het onmogelijke toch mogelijk!

Samen met ons creatieve team bedenken en ontwikkelen we een unieke achtergrond, oftewel een greenscreen thema. Voor dit specifieke ontwerp maakten we een beeld van het strand van Nissewaard, met op het strand een caravan die we kleurden in de huisstijl, mét het logo erop. De setting waarin je voor het greenscreen je foto maakte kwam als tafereel voor de caravan terecht.

Hilariteit was gegarandeerd en wat maakte iedereen toffe foto's bij de greenscreen fotostudio.

greenscreen photobooth zomer
greenscreen photobooth zomer bedrijfsfeest
greenscreen fotobooth zomer
greenscreen fotograaf zomer
greenscreen photobooth zomer festival
photobooth zomer met greenscreen

Ook interessant voor je ...

Greenscreen fotostudio

greenscreen fotostudio photobooth

Met een greenscreen fotostudio met fotograaf zijn de mogelijkheden écht eindeloos. We maken de foto's uit de hand, dus geen fotozuil, zo hebben we veel meer vrijheid én zetten we mensen van top tot teen op de foto. 

Photobooth voor je beurs

greenscreen photobooth beurs

Neem je met je bedrijf deel aan een beurs? Dan wil je hier natuurlijk het uiterste uithalen en ervoor zorgen dat ze jouw bedrijf/product onthouden. En daar kan een photobooth je weleens heel erg goed bij gaan helpen.

hoe werkt greenscreen

wat is greenscreen fotografie

De greenscreen photobooths vallen absoluut onder onze specialiteit. Maar, heel veel mensen weten toch niet goed wat het is en wat je er zoal mee kunt doen. Lees hier de mogelijkheden én de moeilijkheden ....

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media