COVID-19 UPDATE 13 januari : onze photobooths zijn corona-proof, check hier de maatregelen

goedkope Photobooth

Wij selecteerden onze 7 goedkope photobooths vanaf € 200. De goedkoopste photobooths zijn een prima keuze. Ze hebben dezelfde kwaliteit als al onze andere photobooths, maar ze zijn wat 'uitgekleed'. Ze verschillen stuk voor stuk, maar sommige kun je zelf ophalen, de andere worden geplaatst door onze medewerker. Maar vooral door te besparen op de uren van onze medewerkers heb jij een goedkopere photobooth!

Doe het SelfieBox sociaal

vanaf € 225 incl. BTW
(€ 185 excl. BTW)

Doe het SelfieBox Wood - GIF Booth

vanaf € 250 incl. BTW
(€ 210 excl. BTW)

Doe het SelfieBox mini

vanaf € 300 incl. BTW
(€ 250 excl. BTW)

mini fotospiegel huren

Mini Doe het SelfieSpiegel

vanaf € 200 incl. BTW
(€ 165 excl. BTW)

Doe het SelfieBox Compact

vanaf € 425 incl. BTW
(€ 350 excl. BTW)

goedkope fotospiegel

Budget Doe het SelfieSpiegel

vanaf € 475 incl. BTW
(€ 395 excl. BTW)

Doe het SelfieBox met gordijn

vanaf € 425 incl. BTW
(€ 350 excl. BTW)

Mobiele fotograaf

vanaf € 425 incl. BTW
(€ 350 excl. BTW)

Wil jij een goedkope photobooth huren?

Onze goedkoopste photobooth huur je al voor € 200. Goedkoop huren doe je zonder in te leveren op kwaliteit! Je krijgt dezelfde kwaliteit als bij al onze fotobooths. 

We schreven ook een blog over goedkope photobooths met meer uitleg over de voordelen en nadelen van goedkopere photobooths. Als je prijs én kwaliteit belangrijk vindt, dan zijn de 7 fotobooths die we hierboven selecteerden een uitstekende keuze!

Meer weten?
Bel : 088-8580888 of stuur je mail naar hallo@booqbox.nl

EEN phOTOBOOTH HUREN goedkoop = géén duurkoop 

Je levert bij onze goedkoopste photobooths vooral in op de tijd van onze medewerkers. Zo kun je ze veelal zelf ophalen, worden ze bezorgd door een koerier of komen we ze alleen voor je opbouwen en doe je het tijdens je feestje zelf.

Bij de goedkopere photobooths tot € 300 is bijvoorbeeld ook geen achtergrond inbegrepen. Als je doorklikt naar de photobooths zie je trouwens precies wat er allemaal inbegrepen is.

Ook een goedkoop fotohokje en goedkope fotospiegel!

Een fotohokje is veelal veel duurder dan een goedkope fotozuil of fotopaal. Wij hebben een goedkoop fotohokje, zonder begeleiding, maar met alles wat je nodig hebt voor maar € 425 !

Fotospiegels zijn razendpopulair, we hebben zelfs 7 verschillende fotospiegels. Wil je een goedkope fotospiegel? Kies dan voor de Budget Doe het SelfieSpiegel en geniet 8 uur voor maar € 475! 

Doe het SelfieBox is onderdeel van

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media