Social Photobooth kopen?

De Doe het SelfieBox Sociaal is een perfecte photobooth als je een trendy photobooth wilt gaan verhuren. Deze photobooth is beschikbaar mét printer en zonder printer. Deze iPad photobooth is een superpower als je foto's, video's, GIFjes, slomo en Boomerangs wilt maken. Daarnaast zijn iPad booths ook heel veelzijdig in het ondersteunen van allerlei sharing methodes.

ipad photobooth met printer kopen

goedkope PHOTOBOOTH KOPEN ?

De photobooth is van origine bedoeld voor digitaal gebruik, dus zonder prints. Maar, met onze printserver wordt printen vanaf een iPad ineens heel eenvoudig. Waar de ene vooral digitale bestanden wil delen op social media kiest de ander voor het printen van fotostripjes. Deze photobooth maakt foto’s, GIFjes, boomerang, slomo en video. Je kiest zelf of je de photobooth wilt aanschaffen met óf zonder prints.

Dit model draait op een iPad en is daardoor zéér simpel te gebruiken. Neem je 'm mee naar events? Perfect! We leveren 'm standaard met een transportkoffer. Alles past erin, je photobooth is perfect beschermd én je neemt het makkelijk mee.

Photobooth software om het simpel te houden

Deze photobooth draait op een iPad, supersimpel in gebruik voor jou en de bezoekers van een event. We leveren je de photobooth zonder iPad en zonder software. Je zorgt dus zelf voor een iPad en de software. Wij adviseren je gebruik te maken van de app TouchPix. Deze app is zeer veelzijdig, stabiel en ontzettend gebruiksvriendelijk.

Je bent bij ons geen verdere abonnementskosten verschuldigd.

printer met een ipad photobooth

Wil je ook prints aanbieden aan je klanten? Als add-on leveren we je een printer, standaard om de printer op te zetten en een printserver om te kunnen printen vanaf de app TouchPix.

Kies je voor een andere app? Dan hebben we ook andere printservers beschikbaar. Je hebt altijd een printserver nodig om vanaf een iPad photobooth te kunnen printen.

Een fotopaal kopen vanaf € 2.350 excl. BTW

direct bestellen
of bel : 088-8580888

Tarieven social photobooth kopen

Social Photobooth kopen 

€ 2.350

excl. BTW

 • Doe het SelfieBox Social
 • Ringlicht
 • Behuizing voor iPad en kabels
 • Transportkoffer
 • Optioneel :
  Branding voorzijde € 150
  Printer + printserver + standaard € 1.550

  Let op! Je dient zelf te zorgen voor een iPad, wij adviseren de iPad Air 4 of 5.

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media