Achterwerk in de Kast

Video Booth

Het Noord Brabants Museum presenteerde de tentoonstelling 'De Jaren 80'. Van de inhuldiging van koningin Beatrix, de val van de Berlijnse Muur tot aan Doe Maar en Madonna.

Populair in de jaren 80 was het TV programma 'Achterwerk in de Kast'. Ken jij het nog? Passanten op straat mochten de kast in, het rode gordijn schoven ze open en ze mochten vertellen wat ze kwijt wilden. Precies dat realiseerden we in de expositie. Je stapt de kast in met een druk op de knop start de opname, je schuift het gordijn open en hebt nu 30 seconden om jouw herinnering aan de jaren 80 te delen met de wereld.

Het succes uit de jaren 80 kreeg een vervolg : 5.000 video opnames in deze unieke, maatwerk videobooth, in een periode van 5 maanden!

videobooth achterwerk in de kast
achterwerk in de kast Den Bosch
achterwerk in de kast in aanbouw
achterwerk in de kast videobooth
achterwerk in de kast Rotterdam
startknop achterwerk in de kast
museum achterwerk in de kast
videobooth achterwerk in de kast
Voor dit project gebruikten we de volgende fotomarketing tool :
videobooth achterwerk in de kast

MAATWERK PHOTOBOOTH

Je hebt een museum, winkel, escape room, feestzaal, of ... en je wilt een eigen photobooth? Dan zit je helemaal goed! We bouwen maatwerk photobooths, videobooths, GIF booths en meer, op maat voor jouw locatie. 

Wordt het een vaste opstelling, wil je 'm kunnen verplaatsen, groot of klein, geheel door ons gebouwd, of in samenwerking met jouw expositiebouwer. We regelen het precies zoals bij je past.

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media