5 redenen waarom iedereen gek is op de photobooth

4 februari 2023

Waarom is iedereen zo gek op de photobooth? Dat heeft een aantal redenen. In de eerste plaats geven de instant foto’s je die echte retro vibe. Denk maar eens aan de Polaroid camera’s van vroeger. Je krijgt direct een persoonlijk en tastbaar resultaat in handen.

Door de technieken en special effects van nu, wordt een photobooth huren nog leuker. Zo kun je de booth uitbreiden met een green screen, een Vogue booth of een mosaic wall. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit zijn 5 redenen waarom iedereen gek is op de photobooth.

Photobooth verhuur: Dit is waarom een photobooth huren zo populair is

1. Direct een tastbare foto in je handen

Foto’s maken met je smartphone is leuk, maar de kans is groot dat ze nooit meer uit jouw gallery komen. Zonde natuurlijk! Zeker als het gaat om memorabele momenten met vrienden op een feestje of andere dierbare herinneringen. Zoals een bruiloft, een gender reveal party of een jubileum bijvoorbeeld. Met een photobooth rolt er direct een tastbare foto uit de fotozuil.

Deze hang je op boven jouw bureau, plak je op het moodboard in de keuken, in je agenda of bewaar je in je portemonnee. Kijken naar een tastbare kiek geeft toch nét wat meer gevoel dan een digitaal plaatje in de fotogalerij van je telefoon. Bij photobooth verhuur behoort dat overigens ook tot de mogelijkheden. Zo heb je jouw herinnering digitaal en in tastbare vorm.

2. Blijvende herinneringen

Over herinneringen gesproken. Een foto zegt meer dan 1000 woorden, zeker als ze uit een photobooth rollen. Samen met vrienden op dat te gekke themafeest of op de verjaardag van jouw kleintje. Welke foto je ook maakt met een fotopaal, de herinnering blijft. Zeker als je de kaders van de foto’s laat personaliseren. Bijvoorbeeld met een leuke tekst of een datum.

photobooth knalfeest
photobooth verhuur feest

3. Gepersonaliseerde foto’s mét een thema

Personaliseren en thematiseren kan met photobooth verhuur op heel veel verschillende manieren. Zoals een green screen bijvoorbeeld. Daardoor lijkt het alsof je met al je vrienden op de Bahama’s bent, in een Formule 1 wagen rijdt of de skipiste bedwingt. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zoals een sprookjes greenscreen photobooth, een vintage fotospiegel, mosaic wall of een 360 graden videospinner voor de meest te gekke video’s.

Organiseer je een themafeest? Dan is het natuurlijk extra leuk om te kiezen voor speciale photobooth verhuur. Want een kek feest begint natuurlijk met een waanzinnige booth, afgestemd op het thema. Zelfs de printjes kun je laten personaliseren. Met een leuke quote, een bedankje voor de gasten of de datum waarop het feest heeft plaatsgevonden.

 4. De ultieme ijsbreker op elk feestje

Zin in een spetterend feestje wat direct uit de startblokken gaat? Ook dan is een photobooth huren een geweldig idee. De booth heeft namelijk een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Zelfs op party poopers! Binnen de kortste keren neemt iedereen een leuke pose aan en de eerste foto’s zijn een feit. Fotospiegels, selfiebooths en fotozuilen zijn dus echte ijsbrekers.

Iedereen wil een blijvende herinnering scoren aan dit geweldige feestje. Gebruik props of je eigen fantasie. Ga met jouw vriend, collega of buurman op de foto en creëer momenten waar iedereen nog lang over na zal praten. Van ongemakkelijke stiltes is geen sprake!

5. Voor elk budget een geschikte photobooth

Photobooth verhuur is er in elke prijsklasse. Van low-budget booths tot aan over-the-top zuilen, compleet met een fotostudio of een greenscreen. Het is jouw feest, dus jij bepaalt. Wil je wel iets extra’s toevoegen aan jouw bruiloft of evenement maar heb je een beperkt budget? Dan kun je ook een goedkope photobooth huren. Zoals de Doe het SelfieBox Sociaal.

Deze compacte box neemt weinig ruimte in beslag binnen jouw budget en feestlocatie. Toch heb je de beschikking over een flinke set fotostrips zodat iedereen ervan kan genieten. Wil je écht uitpakken? Dan kun je ook een Vogue Booth huren. Wauw!

Zelf een photobooth huren voor een aanstaand feest?

Yes, doen! Kies voor een goedkope fotozuil, een waanzinnige Doe het SelfieBox photobooth of ga voor greenscreen photobooth verhuur. Welke keuze je ook maakt, deze kleine printjes maken jouw feest of evenement tot iets onvergetelijks. Wil je graag een fotopaal huren maar weet je niet precies welke booth past bij jouw wensen? Wij voorzien je graag van een persoonlijk en passend advies. Samen met onze booths maken we jouw feestje te gek.

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media