Brand activation door digitale fotomarketing

28 januari 2020

fotomarketing fotospiegel dubshed

Merkactivatie met foto’s is de perfecte manier om de behoeften en interesses van jouw doelgroep te vertalen en verspreiden. Wil je dit zelf ook gaan doen? TOP! Wij helpen je hierbij!  

De kracht van stilstaan 

Photobooths, fotospiegels met branding, polaroid fotografen, mobiele photobooths, mosaic walls en greenscreen fotostudio’s hebben allemaal één ding gemeen: ze doen mensen stilstaan. Letterlijk. De immense “stopkracht” nodigt jouw publiek uit om even halt te houden en te laten bezinken wat er gaande is. Wat ze zien, is leuk en aangenaam. Wat daarna gebeurt, is magisch: ze gaan allemaal meedoen. 

marketing fotospiegel met branding
4 verhuurmethodes fotopaal
greenscreen fotostudio knmv

Positief contact met jouw merk 

Afhankelijk van welke photobooth je gebruikt, schenk je jouw publiek een unieke beleving.  Groot of klein, kort of lang, en altijd komen ze op een positieve manier in contact met jouw merk. Je creëert voor hen een tastbare herinnering in de vorm van prints of een digitale door ze deelbaar te maken op social media. 

Mensen voelen zich goed bij de beleving, bij wat ze doen, bij het resultaat dat ze bereikt hebben (een foto, een gifje, een video…) en gaan dit delen via hun eigen social media. Dat is de fase waarbij jouw bezoekers en gebruikers niet enkel toeschouwers zijn, maar fans. Of zelfs nog beter: ze worden jouw vrijwillige en overtuigd-van-jouw-merk brand ambassador!

Doeltreffende brand activation 

Door foto activatie in te zetten als merkactivatie vergroot je jouw bereik, zowel offline als online en bouw je aan je merk. Jouw merk verspreidt zich op een organische manier en bereikt nieuwe potentiële klanten enkel en alleen door jouw publiek die unieke belevenis te schenken. Selfies maken, daar houden mensen van, op welke manier dan ook. Het is een offer they can ’t resist! En dat op een ongedwongen en natuurlijke manier. 
Doeltreffend, toch? 

Geschikte photobooths 

Eigenlijk kan je iedere photobooth gebruiken om de vruchten van foto activatie te gaan plukken. Bij Doe het SelfieBox hebben we vanzelfsprekend de “standaard” photobooth, die altijd een goede keuze is. Met deze photobooth heb je al alle tools in handen die je nodig hebt: foto’s maken, delen naar mobiel of e-mail, enquêtes afnemen, fotoprint met jouw logo erop voor een tastbare herinnering… maar wij gaan liever een stapje verder. Of nee, wij gaan graag een gigantische stap verder!

greenscreen fotograaf

Brand activation tips & trips 

Een goede merkactivatie zit hem helemaal in het unieke moment, die leuke beleving die je aan jouw publiek schenkt. We zetten alvast een paar stappen voor jou op een rijtje. 

Tot in de details  

Merkactivatie zit vaak in de details: de eerste stapjes zet je door een photobooth te voorzien van je eigen branding. De meeste van onze photobooths kunnen voorzien worden van jouw huisstijl of uitstraling als merk.

Op maat voor jou & jouw merk

Niet enkel jouw eigen branding is belangrijk, extra stappen zetten we graag samen met jou. We beginnen met een soepel “blokje ideeën” en samen kneden we deze op maat! 

Wij durven zeggen dat we ALLES met foto’s doen voor events. Dit klopt ook helemaal: het gaat van print tot digitaal, photobooths, fotografen of een combinatie van beiden, mobiel of op een vaste plek. Heb je zelf een idee? Dan kunnen wij het vast verwezenlijken. Ook als je nog geen idee hebt, bedenken wij er graag één voor jou, eentje met impact voor jouw volgende brand activation campagne

Fotostudio’s

Een prachtvoorbeeld van merkactivatie zijn de fotostudio’s die we plaatsen voor Nickelodeon. Kinderen kunnen op de foto met hun helden en zijn een onvergetelijke ervaring rijker. Onze event fotografen maken honderden prints per dag, allemaal gebrand met het Nickelodeon logo. Deze foto’s hangen nog jaren na dato in kinderkamers. 

Ook greenscreen fotostudio’s zijn TOP om in te zetten voor brand activation. Met een greenscreen fotostudio is de sky the limit: werkelijk ALLES is mogelijk. We lanceren je uit een circuskanon, hangen je in een skigondel hoog in de bergen, laten je zwemmen tussen haaien of wandelen tussen de dinosaurussen. Het hoeft niet zo extreem: we kunnen jouw bezoeker ook gewoon op de cover van een tijdschrift zetten. Alles kan! 

Jouw merkactivatie start hier 

Heb je een idee en wil je weten of het haalbaar is? Neem dan meteen contact met ons op. We helpen je graag verder. 

Voor een goed advies en een offerte op maat bel je : 088-8580888 of mail naar hallo@booqbox.nl

Ook interessant voor je ...

Fotomarketing met impact

fotozuil met branding

Op zoek naar fotomarketing met impact? Enthousiaste bezoekers, meer traffic op je beursstand of in je winkel, een blijvend aandenken op papier of viral op social media, met fotomarketing bereik je het!

AUGMENTED REALITY INNOVATIE VOOR EEN ULTIEME PHOTOBOOTH EXPERIENCE

fotomarketing fotoalbum fotospiegel

Met AR ontstaan nieuwe mogelijkheden voor een ongekende ervaring en interactie met een bezoeker. Perfect voor marketing én fun.

EVENT FOTOGRAAF VOOR FOTOMARKETING

fotomarketing op de foto met

Je organiseert een event rondom bekende namen van TV en internet. Of je nu een bekende YouTuber boekt of de kids helden Buurman...

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media