Een photobooth voor je diploma uitreiking

12 juni 2020

fotohokje huren diplomauitreiking

Je diploma uitreiking is een van de belangrijkste dagen voor een school. De kinderen hebben hard gewerkt om alle vakken te halen, het is een moment wat je voor altijd vast wilt leggen. Een van de beste manieren om dit te doen is door een photobooth te huren. Door middel van een photobooth ben je in staat om altijd weer de beste en meest unieke foto’s te maken. In dit artikel laten wij je zien waarom een photobooth voor je diploma uitreiking zo’n goed idee is en waarom je bij ons hiervoor aan het juiste adres bent. Zo weet je precies wat je te wachten staat bij het huren!

Wil je direct de photobooths zien die het meest geschikt zijn voor een diploma uitreiking? Check dan hier onze selectie photobooths voor diploma uitreiking.

Waarom een photobooth huren met je diploma uitreiking?

Er zijn meerdere redenen waarom het huren van een photobooth één van de beste dingen is die je maar kunt doen als het aankomt op je diploma uitreking. Op de eerste plaats is het natuurlijk superleuk. Dankzij een photobooth kan iedereen van de klas een foto maken met vrienden en klasgenoten om deze leuke dag te herinneren. Door deze foto zal je altijd iets hebben om aan terug te denken, met daarop natuurlijk het logo van de school. Daar komt ook nog eens bij dat het inschakelen van een fotograaf een aanzienlijk stuk duurder is, en lang niet zoveel lol genereert. Aangezien je met een photobooth onbeperkt foto’s kunt maken zal je nooit meer te maken krijgen met kinderen die geen foto’s hebben. Kies je voor een photobooth op een diploma uitreiking, dan weet je zeker dat het plezier van het slagen terug te zien is op iedere foto die er wordt gemaakt.

Een professionele photobooth tijdens de diploma uitreiking

Het is bij ons mogelijk om te kiezen uit een groot scala aan photobooths, fotospiegels en mobiele foto activaties. Het is mogelijk om onze photobooths te huren met of zonder begeleiding. Het is dus echt niet nodig om technische kennis te hebben om de foto’s te kunnen maken. Mocht het nodig zijn dan kan de photobooth voorzien worden van branding van jouw school. Én als extraatje kunnen we de foto's uitdelen in fotomapjes die voorzien worden van het logo van de school. Dit maakt het natuurlijk wel zo leuk als aandenken. Een ding is zeker, door te kiezen voor onze photobooth zullen de net geslaagden altijd iets leuks hebben om aan terug te denken.

Huur vandaag nog jouw photobooth bij de Doe het SelfieBox

Wij van Doe het SelfieBox zijn dé aanbieder als het aankomt op het huren van alle mogelijke soorten photobooths en fotospiegels. Door ons grote aanbod zal je altijd weer in staat zijn om een photobooth te vinden die aansluit bij wat je zoekt. Hier op de site kan je nog veel meer informatie vinden met betrekking tot ons aanbod.

Mocht je vragen hebben dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact op te nemen : 088-8580888. Het huren van een photobooth is de leukste toevoeging voor evenementen, festivals en andere bijzondere gelegenheden!

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media