Snowglobe Museum Volkenkunde Leiden

inclusief touchfree selfie fotozuil

In het Museum Volkenkunde in Leiden wilden ze een unieke winter wonderland sensatie creëren waarbij men in een sneeuwbol op de foto kan. Een selfie met je eigen mobiel maken is lastig als je in de snowglobe staat én levert geen social media engagement op voor het museum.

Met een fotozuil voor de snowglobe tackelden we dit probleem. Als bezoeker stap je de snowglobe binnen. Deze is trouwens specifiek voor hun ontworpen en ontwikkeld, met een eigen achtergrond. Eenmaal in de snowglobe tref je een monitorzuil aan waarop instructie en QR code worden getoond. Met je mobiel scan je de QR code en vervolgens kun je vanaf je mobiel de fotozuil starten.

Je kijkt naar fotozuil voor de snowglobe, gooit een hand vol sneeuw de lucht in, en je foto wordt gemaakt. Op je mobiel kun je de foto nu direct met jezelf delen.

Op deze wijze kun je touchfree én op meters afstand de photobooth bedienen.

Voor dit project gebruikten we de volgende fotomarketing tool :

SNOWGLOBE PHOTOBOOTH

De snowglobe is een gigantische eyecatcher. Met z'n imposante 3,5m hoogte zie je 'm van verre al staan. We kunnen deze helemaal branden in jouw stijl. Van een achterwand, rok, decoratie, props, fotomapjes, alles kan in jouw (huis)stijl.

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media