Moederdag entertainment/acties

Ben je op zoek naar unieke winkelcentrum promotie voor moederdag? De leukste moederdag activiteiten hebben wij voor je op een rijtje gezet. De Doe het SelfieBox is specialist als het gaat om foto activaties én winkelcentrum promotie, de ideale mix tussen fun én fotomarketing. Met een fotoactie scoor jij als centrum punten bij je bezoekers!

Geef moeders een uniek aandenken en krijg er zelf offline en online exposure voor terug. De foto's hangen moeders op, lijsten ze in en deze prijken nog lang, met jouw logo in de huizen van je klanten. Én als ze ze online delen en jouw winkelcentrum taggen, dan heb je daar ook online héél veel plezier/exposure van. Zoek hieronder je leukste moederdag actie uit.

greenscreen winkelcentrum promotie fotostudio

Moederdag greenscreen

Met een greenscreen fotoactie als moederdag actie scoor je punten bij je winkelend publiek. We hebben allerlei toffe greenscreen achtergronden speciaal voor moederdag. met het thema 'Ik ben helemaal in de wolken van mijn mama' kunnen de meiden schommelen tussen de wolken, of vliegen de stoere jongens als vliegtuig tussen de wolken. Maar ook allerlei andere hart thema's hebben we voor de moeders klaarliggen. Onze greenscreen fotostudio met gezellige fotograaf trekt de aandacht. Een geprint exemplaar is een prachtig geschenk voor moeder.

love snowglobe photobooth

Moederdag Globe

Een spectaculaire hartjes sensatie van 3,5m hoog! Geweldig en 'enorm' moederdag entertainment. 
Kinderen, eventueel vergezeld van mama of oma, mogen de snowglobe in. Vanaf de buitenkant maken we een foto, deze wordt direct geprint.

vaderdag greenscreen

Portretten voor moeder

Een superverrassing op moederdag? Met onze mobiele fotostudio met fotograaf maken we foto's van kinderen. Gewoon een leuke, spontane foto. We printen 'm direct uit voor de moeders. Regel je met een winkel uit het winkelcentrum een stapel fotolijstjes, dan krijgen ze er direct een lijstje bij als kant-en-klaar cadeau. Uniek tastbaar en blijvend moederdag entertainment, daar zijn de moeders pas écht blij mee.

kissing photobooth

Mobiele fotograaf met fotokader

Wil je een moederdag actie waarbij elke hoek van je winkelcentrum de fotograaf ziet? Bij deze actie loopt de fotograaf rond met een mobiele fotobox én een fotokader bedrukt in moederdag thema. De kinderen worden door de fotograaf aangesproken en ter plekke gefotografeerd met dit fotokader in handen. De foto kan mobiel geprint worden, de fotograaf draagt een heuptas met printer met zich mee.

beauty fotospiegel winkelcentrum promotie

Beauty Fotospiegel met flowerwall

Wil je moederdag entertainment dat er écht superaantrekkelijk uitziet? De matzwarte Beauty fotospiegel met als decor een roze flowerwall is een echte eye-catcher. Natuurlijk rollen we de rode loper uit voor de kids. Zo kunnen ze bij de fotospiegel een tof drieluik maken voor moeder, uiteraard inclusief moederdag props én alles direct geprint.

sleutelhanger met foto voor moederdag

Sleutelhanger met foto

Kids poseren voor een achtergrond naar keuze, ze kiezen vervolgens een leuke opmaak en tekst. Zo stellen ze hun eigen gepersonaliseerde sleutelhanger met foto samen. Een sleutelhanger met foto is een tof cadeau voor moeder. Moederdag entertainment dat mama nog lang aan haar sleutelbos meedraagt.

SelfieRoom Moederdag

Dit is een fotoactie voor moederdag waar je meer dagen plezier van hebt. 1 Of 2 weken voor moederdag creëren we een unieke selfiespot in je winkelcentrum. Dit is een leuke selfieroom in een aankleding die bij moederdag past. Of een grote toffe flowerwall, grasmat en romantisch bankje ervoor, of iets heel anders met bijvoorbeeld een groot hart waar je achter kunt staan.

Met de fotozuil die er een vaste plek heeft kunnen ze de foto zelf maken en naar zichzelf sturen als digitale moederdagkaart. Die foto voorzien we natuurlijk van een fotokader met jouw logo.

Op zoek naar winkelcentrum promotie?

Met de foto activaties van de Doe het SelfieBox heb je perfecte tools in handen voor winkelcentrum promotie. Photobooths, mobiele fotografie en onze event fotostudio's zijn perfect voor foto entertainment & foto marketing!

Dat levert jou als winkelcentrum direct voordeel op :

  • meer winkelend publiek dat met plezier terugkomt
  • je verzamelt mailadressen van je bezoekers
  • je logo (op de foto die ze krijgen) prijkt lang op het prikbord thuis
  • social engagement op Facebook en Instagram vergroten

Perfect entertainment voor je winkelcentrum

Het leuke van foto's inzetten is dat je er ontzettend makkelijk mee aansluit bij ieder event. Maar nog leuker is het dat elke foto die we printen voorzien wordt van jouw logo!

Die foto's hangen bij het winkelend publiek, soms jaren, op het prikbord, komen in een fotoalbum, of in een fotolijstje. Zo wordt er nog lang teruggedacht over de winkelcentrum promotie actie waar ze aan deelgenomen hebben.

Fotoacties zijn trouwens leuk voor jong én oud !

Aanpasbaar aan ieder thema in je winkelcentrum!

Naast de voorbeelden van seizoensacties op deze pagina voor o.a. moederdag, vaderdag, Halloween, Pasen en meer, kunnen we onze foto activaties simpel toespitsen op thema dagen.

Of je nu een leuke zomer fotoactie wilt, tijdens een festival met walking characters alle kinderen op de foto wilt laten zetten, de bekende YouTuber met je bezoekers op de foto laten gaan, bij een F1 event met greenscreen in een raceauto laten plaatsnemen. Italiaanse weken, EK, WK, Koningsdag, met simpele tools spitsen we de fotoactie toe op jouw event.

Een advies, even meedenken, persoonlijk voorstel? Kunnen we je helpen? Bel ons gerust even op 088-8580888. Je mag ons op dit nummer ook een Whatsappje sturen!

Waarom winkelcentrum promotie samen met DE DOE HET SELFIEBOX?

Bij de Doe het SelfieBox komen meer dan 20 jaar ervaring in marketing, winkelcentrum promotie en (event) fotografie samen. Gestandaardiseerde oplossing die met simpele aanpassing op maat te kneden zijn voor jou winkelcentrum, woonmall of shopping mall.

  • Meer 20 verschillende photobooths, mobiele fotoacties, event fotostudio's én onze unieke specials
  • Gezellige, vriendelijke en ervaren medewerkers
  • Uitstekende kwaliteit foto’s en goede verlichting
  • Onbeperkt foto’s maken standaard inbegrepen
  • Foto's altijd voorzien van jouw logo/brand
  • Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,4

Ook interessant voor je ...

AUGMENTED REALITY INNOVATIE VOOR EEN ULTIEME PHOTOBOOTH EXPERIENCE

augmented reality photobooth halloween

Met AR ontstaan nieuwe mogelijkheden voor een ongekende ervaring en interactie met een bezoeker. Perfect voor marketing én fun in winkelcentra.
 

EVENT FOTOGRAAF VOOR FOTOMARKETING

fotomarketing op de foto met

Je organiseert een event rondom bekende namen van TV en internet. Of je nu een bekende YouTuber boekt of de kids helden Buurman...

EEN FOTOHOKJE VOOR JE WINKELCENTRUM : SUCCES ÉN RENDEMENT GEGARANDEERD!

winkelcentrum promotie

Bij winkelcentrum promotie komt tegenwoordig veel meer kijken dan alleen een leuk stukje entertainment verzorgen. Belangrijkste trends zijn : verrassen, beleven en rendement!

Doe het SelfieBox is onderdeel van

logo booqbox

Oud-Beijerland (Nederland)

Informatie
Volg ons op Social Media